NEĆETE VEROVATI KOLIKO PUTA JE GOCA TRŽAN IMALA ODNOSE U JEDNOM DANU: Brojka je šokantna, Amidžiću nije bilo dobro kad je čuo

To je tvoje mišljenje i ti se sa njim slažeš haha
Свака част мајстору! Мој животни рекорд је шест и то када сам имао двадесетак година. И није било до мене. Било ми је превише, али жене су незаситне незаситнице.

Експерту, да ли постоји нешто као силовање мушкарца? Неколико пута сам се тако осетио, али нисам знао коме да се жалим? Боли ме стомак, спава ми се, али не, она хоће још, а ја нека цркнем. А вршњак је глуп и не слуша ме.

Свака част мајстору! Мој животни рекорд је шест и то када сам имао двадесетак година. И није било до мене. Било ми је превише, али жене су незаситне незаситнице.

Pitam se pitam, da li su ljudi ikada bili sa nekim sa kim postoji baš strast.. nije to do njega ili do nje, već oboje. 24 h je poduže vreme.

Експерту, да ли постоји нешто као силовање мушкарца? Неколико пута сам се тако осетио, али нисам знао коме да се жалим? Боли ме стомак, спава ми се, али не, она хоће још, а ја нека цркнем. А вршњак је глуп и не слуша ме.

Ne postoji. :)

Vršnjak je bio pametan, a ti glup haha

Pitam se pitam, da li su ljudi ikada bili sa nekim sa kim postoji baš strast.. nije to do njega ili do nje, već oboje. 24 h je poduže vreme.
Ма наравно, ништа без страсти, али се и одспава, поједе нешто, поприча нешто.

Šta je tu čudno i što ste toliko zlobni. Kaže da je bila sa jednim čovekom, da je sada već stariji, to je bilo nekad.

12 puta... za čitavih 24 sata, pa zaboga što je to neki broj?
pa nije, al ja da sam joj sin bih u zemlju ptopao sto tako prica po tv.

Па дефинитивно јесте број за знатну већину мушкараца. Потребно је и неко време да простата одради свој део посла. Иначе се то зове "пријапизам" и нездраво је и опасно стање када мушкарац има непрекидну ерекцију. Прочитај. Веома ценим твоје искуство али искрено сумњам да си имала такав случај.
kamagra brale 😂😂

Šta je tu čudno i što ste toliko zlobni. Kaže da je bila sa jednim čovekom, da je sada već stariji, to je bilo nekad.

12 puta... za čitavih 24 sata, pa zaboga što je to neki broj?
pa nije za nju, nego koji to tip može dvanest puta u toku dana?

zasto je ovo nekome vazno ?
zasto je neko resio da ovo postavi na forum ?
zasto ljudi osete potrebu da komentarisu ?

e zato ce da vam vladaju vucici jos 3 veka ! <3
Шта ћеш онда на овој теми? Има тема и о АВ. Нама се прича о је*ању и ја га се радо сећам.

Pa nije svaki sex praćen svršavanjem. Ljudi mogu da se kresnu 10tak puta a jednom da svrše ili par puta, što je to neobično? Kresnu se po 5 do 10 min
Izgleda da je u pitanju šta se računa u jedan odnos. Po meni ako se ne svrši, onda nije završeno. :) Imao si seks, ali džaba.

Back