Pa neka i ona ide na poligraf... kad se svi hvataju za poligraf.. neka idu svi...
Meni samo jedna stvar nije jasna tu, kako je ona onako smirena bila u onom snimku audio koji je pusten.. smiren ton...
Da ne pričam o tome zašto je uopšte razgovor sa bilo kim sniman? Da li sbima sve razgovore? Čisto sumnjam...
Naravno, moram da naglasim da sam prilično uzdrzana od misljenja da je bilo ko od njih dvoje "kriv" ili "nevin", prosto mi je ona čudno zvučala...
I iskreno mislim da kada bi svaka žena koju je spopao muskarac a ona ga odbila (i u tome uspela), to prijavila istog trenutka policiji.. 100% bi policija imala poziva kao hitna pomoć za vreme pandemije... pa trecina muske populacije bi imala prijavu za "nedolično" ponašanje ili za pokušaj silovanja... a verovatno i muskarci imaju situacije slične, mozda u manjem broju, ali zvonilo bi to na sve strane...
Ne bih da osuđujem ni jednog ni drugog, neka se time bave oni kojima je to posao, samo njih dvoje znaju pravu istinu.
Mnogo toga mi se ne dopada oko cele te situacije, meni su tu sumnjivi nešto oboje...