hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.145
Muskarac moze da poseje seme u koliko god zena pozeli i da nastavi lozu,zena treba da odrzava kucu i porodicu na okupu,za to su nesposobne
za mirno spavanje je dovoljno da napraviš dete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muskarac moze da poseje seme u koliko god zena pozeli i da nastavi lozu,zena treba da odrzava kucu i porodicu na okupu,za to su nesposobne
Prilicnoza mirno spavanje je dovoljno da napraviš dete?
Od pocetka namestene afere,uvek sam verovao,da je Gospodin lecic zrtva namestaljke o silovanju. Da li afera ima i politicku konotaciju,to je teskoGlumac Branislav Lečić danas je bio i na poligrafskom testiranju!
![]()
Lečić je odgvorio na sva pitanja koja su mu bila postavljena i prošao je poligraf, prenose beogradski mediji.
Čak i na pitanje "Da li je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld" odgvorio je sa NE, i tim odgvorom prošao je takođe poligraf.
Lečić je u policijskoj stanici "29. novembar" danas bio više od sedam sati povodom optužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godne.
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3653409/lecic-prosao-poligraf-ovo-pitanje-je-bilo-kljucno
..........................................................................
Da li da kvarim ovo sa konstatacijom da može da se nauči kako da prevariš poligraf?
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...slusanja-znajte-da-sam-poligraf-prosao-glumac
pogledajte ga i poslusajte pazljivo
meni je jeziv
sve to dolazi sa zapada. Kod njih je postala norma, ali su se i oni čudili u početku.Retko pratim afere ovog tipa, no iz nekog razloga ova me zaintrigirala.
Leka ne spada u kategoriju meni omiljenih glumaca, pa smatram da sam time sasvim nepristrasna.
On je od samih početaka muškarac koji je osvojio dobar deo ženske publike. I nikako nije tip koji je rođen za jednu ženu.
Svestan svog, hm, nazivimo ga šarma, mada lično ne doživljavam šarm kao takav, uvek je mogao da bira, pa je još teže proceniti
da li se nešto izmaklo kontroli.Leka ima arogantnu crtu, ali to ga ne osuđuje. Čak i na ovom snimku gde ti deluje "jezivo" za mene je to onaj isti Leka koga
povremeno vidim na mreži, u nekom filmu, seriji... Arogancija je ovde izražena i ima dozu gorčine, ali ne i jezivosti.
Pre bih tu našla razmišljanje o odmazdi nakon završenog procesa, u slučaju da se pokaže da nije kriv.
To me još više navodi na mogućnost režiranja afere.
Hajka i javni linč mogu da izazovu upravo ovakav izraz lica i boju glasa kao na snimku.
Pogotovo kod jakih ličnosti, koje mogu puno toga da izdrže, pa i hajku i linč.
Leka to može, ali nije on ovakav zbog sebe. Tu su najbliži za koje ovakva vrsta hajke ostavlja veliku traumu,
čak i ako sud oslobodi Leku svake sumnje. Jednom žigosan - zauvek žigosan.
Osim što je postao svetski trend ovakfih afera, nisam zalizala u nijednu dublje. Pročitam naslove i to je to.
Malo je postalo za moj ukus slično melodrami niskog budžeta, i ako su žene htele postići nešto korisno,
kao žena mogu da kažem da su postigle samo to da stave u zapećak prave žrtve i umanje svaku, pa i najmanju mogućnost
da se pomogne i zaštiti pravoj žrtvi. Ne mogu da zaključim šta se krije iza kulisa, ali svakako ništa dobro za žene koje su prošle i prolaze kroz neki pakao.
Zbunjuje me što je sve krenulo od žena, jer se postavlja pitanje da li su svesne da to nije ispravan put do postizanja cilja, ako je cilj uopšte zaštita žene od nasilja. Pogrešan je to put i izaziva kontra efekat.
Gospođa Danijela mi je manje poznata. Izjave o dugom lečenju, promeni sredine i dugom ćutanju, psihološki piju vodu.
Knjški je primer, no taj deo s lakoćom može da se proveri od stručnjaka iz domena psihologije, psihijatrije, kao i profajlera.
Da li bi i zbog čega rizkilovala da ostane bez svega, pitanje je koje se samo nameće. No ako znamo kako sve funkcioniše
onda se postavlja pitanje, ko je scenarista i koja je cena koja joj je obećana.
Puno je ovde rupa, koje logički gledano, za sad idu Leki u prilog. No ništa mu to neće vredeti ako je rešeno da se osudi.
Čak i oslobađajuća presuda ne bi umanjila štetu, a dokaz krivice bi bio tačka na sve što je radio i teret za celu porodicu.
Ko je kriv, ako je kriv, na sudstvu je. Nekad sam verovala u tu instituciju, davno to beše. Sad ne verujem ni 1% .
Bila sam stava da čoveku koji zna da nije kriv, ne treba ni advokat ni poznavanje prava. Danas znam da mu treba oboje,
osim ako mu baš nije stalo hoće li robijati ili neće. Uopšte se ne čudim što se angažuju advokatski timovi.
Ispisah ovde i više nego što mi je bila namara.Na kraju bih samo dodala da ovo vreme tzv. slobode mišljenja i pravo da
svi i svako sude i bave se pravom i zakonom, nikako nije dobro. Nikako. Može se uništiti bilo čiji život za milisekundu.
I šta će ti onda istina, ako do nje nekako i uspeš doći ?
Zločin treba osuditi, ali bi bilo daleko poštenije da se on najpre dokaže. Čak i onda, nije na masi da sudi i linčuje.
Grozim se svega što pročitam i činjenice da i pored svih problema koje život nosi, masa ima uvek vremena da
se " okupi na trgu i aplaudira smaknuću " . Neverovatno mi je da smo toliko žedni krvi. Neverovatno.
Mislim da je Branislav lecic,potpuno nevin,i da je zrtva ucene nepriznate glumice,koja preko njega zeli da postane poznata......problem je što je to teško dokazati. Naravno da onaj ko siluje treba i da odgovara.
slušao sam deo razgovora što je ona tajno snimila. Sreli su se prijateljski navodno da mu ponudi rad na zajedničkom projektu, ćaskali su, ona se čak i smejala i naizgled uživala u razgovoru. Jeste mu prebacila za tu situaciju i rekla da nije želela da budu intimni, ali rasprava je i dalje išla u prijateljskom tonu.Mislim da je Branislav lecic,potpuno nevin,i da je zrtva ucene nepriznate glumice,koja preko njega zeli da postane poznata......