gost 186661
Elita
- Poruka
- 24.166
Valjda se iz mojih postova vidi da nisam clan LDP, tako da naravno da ne znam nista. Ali je to toliko ocigledno. Nas priznanje Kosova koci u evrointegracijama. I potpis priznanja ne bi isao sam od sebe. Isao bi valjda uz neke garancije. Sto se tice samog Kosova, tu garancije treba da bude pomoc ljudima tamo, i zastita manastira. Za to treba da se borimo, a ne za teritoriju. No, tema nije Kosovo.
Zar se ne slazete sa mnom da je 90 posto stranaka isto? Svi isto pricaju, a niko ne nudi resenje. Toma kaze da je nezaposlenost velika. Na pitanje kako ce to resiti, njegov odgovor je "zaposlicu ljude". Moja baba bi dala bolji odgovor.
U idelogiji sam najvise protiv radikala, ali ih postujem jer su istrajni. Ako stvarno verujete u taj patrotizam, ako placete za Kosovom, Rusijom, Seseljom, ja cu prvi da vam pruzim ruku i kazem da glasate za njih. Ali se grozim toga da ce naprednjaci imati oko 30 posto na izborima, DSS 6,7, SPS oko 10, DS oko 30...
Zato kazem da trebamo promeniti stvari iz korena.
A sto se tice EU, ona ne treba da bude nas cilj, vec sredstvo. Nece nastupiti blagostanje ulaskom tamo. Moramo sami da se menjamo. Ali ce nam svakako biti bolje.
Дакле, класика.
Немам појма, ал ето Чедо ми лепо изгледа кад прича исто што и остали еуропски политичари.
Некако би он најљепше изгледо на белом коњу на једином путу.
Нити ко зна, нити постоје услови за придруживање.Само нагађања.Док је запад је покупијо скоро све што се могло у еуропској просрбији.
И заболе га савшено за интеграцију неколико милијона гладних и незапослених несретника.
А то што ће место манекена, сести гробар, наркоман или неко трећи иде само њима у прилог, јер продужава агонију за још коју годину.
Е сад ко то не жели да види, џаба му свака прича.
Извињавам се што сам Вам одузео време.Чекајте нова обећања на путу брез алтернативе.И мењајте се, колко год Вам кажу.Пријатно и довиђења.