vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
A da zaboravio sam Srbija nije ucestvovala u ratu! Inace ako nisi shvatio suocavanje sa prosloscu ima veze sa izborima jer je to obecanje LDP-a!
.......баш као и кохабитација са СПС.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da zaboravio sam Srbija nije ucestvovala u ratu! Inace ako nisi shvatio suocavanje sa prosloscu ima veze sa izborima jer je to obecanje LDP-a!
U politici ne postoji izdaja, samo interesi.
Ипак ти Чеда дао црту, а?I dalje na anketi 19% LDP, a svi ostali zajedno ostali 81% !![]()

Зоране, опет лоопеташ.srpski narod nije zreo za izbore jer ne poznaje ni svoje izvore.
U politici ne postoji izdaja, samo interesi.
srpski narod nije zreo za izbore jer ne poznaje ni svoje izvore.
аха.........политичар на власти ради посао полиције (а успут убија и Шљуку, према исказу заштићеног сведока коме држава 100% верује) па ужзајамни хвалоспеви, па торта у затвору, па ургирање да се кримоси пусте из затвора........
Него, одакле Чеди лова?

I dalje na anketi 19% LDP, a svi ostali zajedno ostali 81% !![]()
Какав дегенерик треба да буде неко па да постане присталица или члан ЛДП-а... стварно ми то није јасно??? Да ли су у питању само наркомани или веома глупи људи...![]()

Po tajnom zadatkuТежак дегенерик...али ипак је главни бисер то да је Чеда у Шилерову ишао по тајном задатку!!!!!!!!!!!!!!!!

Nije ni Ceda zreo da tu Srbiju vodi, cak i do obliznje trafike.
И то ко герилац, четвороношке!Po tajnom zadatku![]()
Boze,koja nebuloza....![]()
Какав дегенерик треба да буде неко па да постане присталица или члан ЛДП-а... стварно ми то није јасно??? Да ли су у питању само наркомани или веома глупи људи...![]()
што јес-јес........леп је интерес имао Чеда када је Ђинђића продао земунцима............без дана радног стажа живи као бубрег у лоју и заштићен је од свега као да је коала.
Било 23%
Реални плафон ЛДП-а је 5%
Onda samo gluperda moze da da glas LDP-u, ako danas kada vlada njihov buduci partner DS i Dinkic nije dobro.
Да лупа глупости, лупио би тебе...Ne lupaj vracarac, idi javi se mlohavom govedu...

Ебте, па ти лицитираш унатраг!!!Taj plafon je davno probijen! A na ovoj anketi nek bude i 10% to je dosta kad se ostatak deli na 5 i vise stranaka!