LDP jedini izbor za evropsku Srbiju!

glas za LDP?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

аха.........политичар на власти ради посао полиције (а успут убија и Шљуку, према исказу заштићеног сведока коме држава 100% верује) па ужзајамни хвалоспеви, па торта у затвору, па ургирање да се кримоси пусте из затвора........

Него, одакле Чеди лова?

Какав дегенерик треба да буде неко па да постане присталица или члан ЛДП-а... стварно ми то није јасно??? Да ли су у питању само наркомани или веома глупи људи...:dash:

Какав дегенерик треба да буде неко па да постане присталица или члан ЛДП-а... стварно ми то није јасно??? Да ли су у питању само наркомани или веома глупи људи...:dash:

Тежак дегенерик...али ипак је главни бисер то да је Чеда у Шилерову ишао по тајном задатку!!!!!!!!!!!!!!!!

hm ...... ovi što glasaju za LDP na anketi sve neki "srbi" , bar po nicku , valjda su se umočili u srbsku rakiju pa prolupali !?

iman neki lud osećaj da su to hrvaćanski četnici ili musimanski četnici..... neko čudo jeste ..... jedino što pouzdano znamo to je da su izašli iz neke mišije rupice.

Poslednja izmena:

Izvini ,ja mislim da to vazi za pripadnike svih partija na politickoj sceni Srbije . Sto se tice Cede mislim da zasluzuje sansu , on je jedini pravi djindjicev naslednik, pravi vizionar , buducnost Srbije

Onda samo gluperda moze da da glas LDP-u, ako danas kada vlada njihov buduci partner DS i Dinkic nije dobro.

Ako nisi primetio, ne postoji dobra opcija u Srbiji... Nije LDP losiji od ostalih ni po kom kriterijumu. Srbi kada glasaju, glasaju samo za manje zlo, a ne za opciju koju podrzavaju. Stoga i LDP ima iste sanse kao i ostali. Ko ce im biti partner i zasto, niti ces saznati, niti treba da znas.

Nije mi jasno kako naprednjaci smeju da tovare Cedu kako je pre bio nacionalista a sada je evropejac. Koliko znam, Ceda je kratko bio nacionalisticki nastrojen, a bio je mlad tada, pa mu je to koliko toliko opravdanje. A sta da kazu naprednjaci? Prvo su patriote, nacionalisti, pa i sovinisti, za braca Ruse su, a odjednom su za evropu. Prvo je Seselj srpski junak, a sada nije. Vucic je Karica nazivao lopovom, a sada mu je Milanka u koaliciji. Pricaju kako u je vlast u poslednjih 10 godina najgora do sada, a u koaliciji su za Veljom koji je bio u toj vlasti...

Naprednjaci bi izdali i rod rodjeni. A da ne govorim sto nemaju nikakvo resenje. Program, ako ga uopste imaju, je veoma slican DS-u. Samo pricaju kako je stanje lose, a to vidimo i mi. Nema resenja.

Smatram da onaj ko je za evropu, treba da glasa za Cedu. Onaj ko je nacionalista, za radikale. Ko trazi najpostenijeg lidera, onda Ljajic. Stranke kao DS, SNS, DSS, NS, SPS, su veoma slicne i nema svrhe glasati za njih, opet ce biti isto.

Nama treba potpuni zaokret. Ili da priznamo Kosovo i konacno udjemo u EU, ili da raskinemo sa EU i da ratujemo za Kosovo. U tom izboru, glasam za prvi predlog.

Back