bjdarko
Aktivan član
- Poruka
- 1.194
Ma daj! Kakve gluposti! Pogledajte na Wikipedia "Čeda Zebra".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi jasno kako naprednjaci smeju da tovare Cedu kako je pre bio nacionalista a sada je evropejac. Koliko znam, Ceda je kratko bio nacionalisticki nastrojen, a bio je mlad tada, pa mu je to koliko toliko opravdanje. A sta da kazu naprednjaci? Prvo su patriote, nacionalisti, pa i sovinisti, za braca Ruse su, a odjednom su za evropu. Prvo je Seselj srpski junak, a sada nije. Vucic je Karica nazivao lopovom, a sada mu je Milanka u koaliciji. Pricaju kako u je vlast u poslednjih 10 godina najgora do sada, a u koaliciji su za Veljom koji je bio u toj vlasti...
Naprednjaci bi izdali i rod rodjeni. A da ne govorim sto nemaju nikakvo resenje. Program, ako ga uopste imaju, je veoma slican DS-u. Samo pricaju kako je stanje lose, a to vidimo i mi. Nema resenja.
Smatram da onaj ko je za evropu, treba da glasa za Cedu. Onaj ko je nacionalista, za radikale. Ko trazi najpostenijeg lidera, onda Ljajic. Stranke kao DS, SNS, DSS, NS, SPS, su veoma slicne i nema svrhe glasati za njih, opet ce biti isto.
Nama treba potpuni zaokret. Ili da priznamo Kosovo i konacno udjemo u EU, ili da raskinemo sa EU i da ratujemo za Kosovo. U tom izboru, glasam za prvi predlog.
Ипак ти Чеда дао црту, а?
![]()
Да лупа глупости, лупио би тебе...
![]()
-a, da odrzis kontinuitet.Кипар није био тако самоубилачки расположен.Nije mi jasno kako naprednjaci smeju da tovare Cedu kako je pre bio nacionalista a sada je evropejac. Koliko znam, Ceda je kratko bio nacionalisticki nastrojen, a bio je mlad tada, pa mu je to koliko toliko opravdanje. A sta da kazu naprednjaci? Prvo su patriote, nacionalisti, pa i sovinisti, za braca Ruse su, a odjednom su za evropu. Prvo je Seselj srpski junak, a sada nije. Vucic je Karica nazivao lopovom, a sada mu je Milanka u koaliciji. Pricaju kako u je vlast u poslednjih 10 godina najgora do sada, a u koaliciji su za Veljom koji je bio u toj vlasti...
Naprednjaci bi izdali i rod rodjeni. A da ne govorim sto nemaju nikakvo resenje. Program, ako ga uopste imaju, je veoma slican DS-u. Samo pricaju kako je stanje lose, a to vidimo i mi. Nema resenja.
Smatram da onaj ko je za evropu, treba da glasa za Cedu. Onaj ko je nacionalista, za radikale. Ko trazi najpostenijeg lidera, onda Ljajic. Stranke kao DS, SNS, DSS, NS, SPS, su veoma slicne i nema svrhe glasati za njih, opet ce biti isto.
Nama treba potpuni zaokret. Ili da priznamo Kosovo i konacno udjemo u EU, ili da raskinemo sa EU i da ratujemo za Kosovo. U tom izboru, glasam za prvi predlog.
Мотај синко, мотај, за друго и ниси!Oces i ti jednu? Ja trenutno motam dzoint!
Čeda GERILAC![]()
Slažem se!
Čeda je pravi Srbin!
Srbenda!
Мотај синко, мотај, за друго и ниси!
Па да.Fali ti jos jedno 16-a, da odrzis kontinuitet.

Е, да
И да објасни трансформацију од "националног фронта" и писања за погледе до врлог "еуропејца"
![]()
Ceda gerilac protiv Voje PUŽA i Grobara Tome!
Slažem se!
Čeda je pravi Srbin!
Srbenda!

Pa trebalo bi da se svodi na ili ili. Ajde odogovorite mi konkretno sta to nude pomenute stranke? Kakav program ima SPS? Igraju kako kaze DS. Isto tako i ostali. Jedino radikali su istrajni u nacionalizmu, a LDP u evropintegracijama. Jeste, sa Cedom bismo postali zapadni satelit, ali mozda je i to bolje. Samo da se konacno presece. 10 godina smo za evropu, a nismo se makli.
Moze li neko od ldp da mi objasni ovu sliku?
Evo npr shojo,voleo bih kada bi mi objasnila.
Hvala.
Sta mislite da li je LDP predvodnica evropejske politike u Srbiji?
Cedomir Jovanovic je jedini lider sposoban da suoci Srbiju sa prosloscu i ratnim zlocinima koje su pocinili srbi u BiH,Hrvatskoj i na Kosovu!
Srbija stime mora da se suoci ako zeli da bude clanica EU, ako to ne uspe sledi nam propast!Da li bi ste glasali za LDP na sledecim izborima?
Зар није мачкар?
Стигла нова директива?
Фрка за цензус............а и незгодна питања о Ђикијевом убиству су почела да се постављају?
Господине,
нисте ми одговорили на питање, ко гарантира да признање, испоруке, улизништво, наставак садашње политике води у ЕУ?
Можда Ви и Чедо знате неке детаље скривене за нас смртнике?
Услови, захтеви, наредбе, када, зашто, ко још, колико, дајте просветлите нас, зарад будућности?
[B]Sta mislite da li je LDP predvodnica evropejske politike u Srbiji?
Cedomir Jovanovic je jedini lider sposoban da suoci Srbiju sa prosloscu i ratnim zlocinima koje su pocinili srbi u BiH,Hrvatskoj i na Kosovu!
Srbija stime mora da se suoci ako zeli da bude clanica EU, ako to ne uspe sledi nam propast! Da li bi ste glasali za LDP na sledecim izborima?[/B]
A sto se tice EU, ona ne treba da bude nas cilj, vec sredstvo.
Cenzus, otom po tom! Sto se mackurina tice moye i ovako : Ceda gerilac protiv Kostunice Mackara Puža i Tome Stiropora nazadnog Grobara i Šekija Vojvode od ludačke Košulje!
Прво Младић
Онда национални строј
Па три прста
онда "једино богатство 5000ЦД-а
Ђинђић
Кум и Шиптар
торта у затвору
убиство Ђинђића
рушење шилерове
Коњи на поклон
Мадера
Стан код Крмива