LDP jedini izbor za evropsku Srbiju!

glas za LDP?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nije mi jasno kako naprednjaci smeju da tovare Cedu kako je pre bio nacionalista a sada je evropejac. Koliko znam, Ceda je kratko bio nacionalisticki nastrojen, a bio je mlad tada, pa mu je to koliko toliko opravdanje. A sta da kazu naprednjaci? Prvo su patriote, nacionalisti, pa i sovinisti, za braca Ruse su, a odjednom su za evropu. Prvo je Seselj srpski junak, a sada nije. Vucic je Karica nazivao lopovom, a sada mu je Milanka u koaliciji. Pricaju kako u je vlast u poslednjih 10 godina najgora do sada, a u koaliciji su za Veljom koji je bio u toj vlasti...

Naprednjaci bi izdali i rod rodjeni. A da ne govorim sto nemaju nikakvo resenje. Program, ako ga uopste imaju, je veoma slican DS-u. Samo pricaju kako je stanje lose, a to vidimo i mi. Nema resenja.

Smatram da onaj ko je za evropu, treba da glasa za Cedu. Onaj ko je nacionalista, za radikale. Ko trazi najpostenijeg lidera, onda Ljajic. Stranke kao DS, SNS, DSS, NS, SPS, su veoma slicne i nema svrhe glasati za njih, opet ce biti isto.

Nama treba potpuni zaokret. Ili da priznamo Kosovo i konacno udjemo u EU, ili da raskinemo sa EU i da ratujemo za Kosovo. U tom izboru, glasam za prvi predlog.

Лепо пишете а тко Вам гарантира еуропу признањем, Чедо?

Nije mi jasno kako naprednjaci smeju da tovare Cedu kako je pre bio nacionalista a sada je evropejac. Koliko znam, Ceda je kratko bio nacionalisticki nastrojen, a bio je mlad tada, pa mu je to koliko toliko opravdanje. A sta da kazu naprednjaci? Prvo su patriote, nacionalisti, pa i sovinisti, za braca Ruse su, a odjednom su za evropu. Prvo je Seselj srpski junak, a sada nije. Vucic je Karica nazivao lopovom, a sada mu je Milanka u koaliciji. Pricaju kako u je vlast u poslednjih 10 godina najgora do sada, a u koaliciji su za Veljom koji je bio u toj vlasti...

Naprednjaci bi izdali i rod rodjeni. A da ne govorim sto nemaju nikakvo resenje. Program, ako ga uopste imaju, je veoma slican DS-u. Samo pricaju kako je stanje lose, a to vidimo i mi. Nema resenja.

Smatram da onaj ko je za evropu, treba da glasa za Cedu. Onaj ko je nacionalista, za radikale. Ko trazi najpostenijeg lidera, onda Ljajic. Stranke kao DS, SNS, DSS, NS, SPS, su veoma slicne i nema svrhe glasati za njih, opet ce biti isto.

Nama treba potpuni zaokret. Ili da priznamo Kosovo i konacno udjemo u EU, ili da raskinemo sa EU i da ratujemo za Kosovo. U tom izboru, glasam za prvi predlog.
Кипар није био тако самоубилачки расположен.
Тако да постоје и друге опције, или се твој свет своди на или или?

Pa trebalo bi da se svodi na ili ili. Ajde odogovorite mi konkretno sta to nude pomenute stranke? Kakav program ima SPS? Igraju kako kaze DS. Isto tako i ostali. Jedino radikali su istrajni u nacionalizmu, a LDP u evropintegracijama. Jeste, sa Cedom bismo postali zapadni satelit, ali mozda je i to bolje. Samo da se konacno presece. 10 godina smo za evropu, a nismo se makli.

Мотај синко, мотај, за друго и ниси!

Немојте тако колега, увек се море наћи понешто......

rudnik-uglja-498.jpg

nije alternativa priznanju kosova ratovanje za kosovo. i zar nisu čeda i vesna pešić na početku trubili na sva zvona kako ulazak u EU neće zavisiti od našeg (ne)priznanja kosova? jesu.

druga stvar EU NIJE nacionalni interes srbije. ja jesam za evropsku uniju, ali naš nacionalni interes je da od ove države napravimo državu i da eremiti objasnimo da je gej okej :cepanje:

dokle god ovo društvo shvata da treba da se menja zbog evropske unije, dotle nikada nećemo izaći iz mraka.

Pa trebalo bi da se svodi na ili ili. Ajde odogovorite mi konkretno sta to nude pomenute stranke? Kakav program ima SPS? Igraju kako kaze DS. Isto tako i ostali. Jedino radikali su istrajni u nacionalizmu, a LDP u evropintegracijama. Jeste, sa Cedom bismo postali zapadni satelit, ali mozda je i to bolje. Samo da se konacno presece. 10 godina smo za evropu, a nismo se makli.

Господине,
нисте ми одговорили на питање, ко гарантира да признање, испоруке, улизништво, наставак садашње политике води у ЕУ?
Можда Ви и Чедо знате неке детаље скривене за нас смртнике?
Услови, захтеви, наредбе, када, зашто, ко још, колико, дајте просветлите нас, зарад будућности?

Moze li neko od ldp da mi objasni ovu sliku?
Evo npr shojo,voleo bih kada bi mi objasnila.
Hvala.

Прво Младић
Онда национални строј
Па три прста
онда "једино богатство 5000ЦД-а
Ђинђић
Кум и Шиптар
торта у затвору
убиство Ђинђића
рушење шилерове
Коњи на поклон
Мадера
Стан код Крмива
Стан на Дедињу
тастова хацијенда у Земуну
Миконос са телохранитељима и гувернантама
и даље без дана радног стажа
Вила на дедињу
Убиство Шљуке
Џипови
оптужбе бивших сарадника
фантомска фирма
Зилкић
Момтгомери
.......

Sta mislite da li je LDP predvodnica evropejske politike u Srbiji?

Sta se podrazumeva pod tom evropskom politikom?

Cedomir Jovanovic je jedini lider sposoban da suoci Srbiju sa prosloscu i ratnim zlocinima koje su pocinili srbi u BiH,Hrvatskoj i na Kosovu!

On ti je licno to rekao?

Srbija stime mora da se suoci ako zeli da bude clanica EU, ako to ne uspe sledi nam propast!Da li bi ste glasali za LDP na sledecim izborima?

Srbija je vec propala, dok Ceda ne nudi nikakva resenja osim i dalje praznih parola. Dakle kratko i jasno, ne!

Зар није мачкар?
Стигла нова директива?
Фрка за цензус............а и незгодна питања о Ђикијевом убиству су почела да се постављају?

Cenzus, otom po tom! Sto se mackurina tice moye i ovako : Ceda gerilac protiv Kostunice Mackara Puža i Tome Stiropora nazadnog Grobara i Šekija Vojvode od ludačke Košulje!

Господине,
нисте ми одговорили на питање, ко гарантира да признање, испоруке, улизништво, наставак садашње политике води у ЕУ?
Можда Ви и Чедо знате неке детаље скривене за нас смртнике?
Услови, захтеви, наредбе, када, зашто, ко још, колико, дајте просветлите нас, зарад будућности?

Valjda se iz mojih postova vidi da nisam clan LDP, tako da naravno da ne znam nista. Ali je to toliko ocigledno. Nas priznanje Kosova koci u evrointegracijama. I potpis priznanja ne bi isao sam od sebe. Isao bi valjda uz neke garancije. Sto se tice samog Kosova, tu garancije treba da bude pomoc ljudima tamo, i zastita manastira. Za to treba da se borimo, a ne za teritoriju. No, tema nije Kosovo.

Zar se ne slazete sa mnom da je 90 posto stranaka isto? Svi isto pricaju, a niko ne nudi resenje. Toma kaze da je nezaposlenost velika. Na pitanje kako ce to resiti, njegov odgovor je "zaposlicu ljude". Moja baba bi dala bolji odgovor.

U idelogiji sam najvise protiv radikala, ali ih postujem jer su istrajni. Ako stvarno verujete u taj patrotizam, ako placete za Kosovom, Rusijom, Seseljom, ja cu prvi da vam pruzim ruku i kazem da glasate za njih. Ali se grozim toga da ce naprednjaci imati oko 30 posto na izborima, DSS 6,7, SPS oko 10, DS oko 30...

Zato kazem da trebamo promeniti stvari iz korena.

A sto se tice EU, ona ne treba da bude nas cilj, vec sredstvo. Nece nastupiti blagostanje ulaskom tamo. Moramo sami da se menjamo. Ali ce nam svakako biti bolje.

[B]Sta mislite da li je LDP predvodnica evropejske politike u Srbiji?
Cedomir Jovanovic je jedini lider sposoban da suoci Srbiju sa prosloscu i ratnim zlocinima koje su pocinili srbi u BiH,Hrvatskoj i na Kosovu!
Srbija stime mora da se suoci ako zeli da bude clanica EU, ako to ne uspe sledi nam propast! Da li bi ste glasali za LDP na sledecim izborima?[/B]

Ne hvala. Ja sam više za neke lakše droge. :D

Прво Младић
Онда национални строј
Па три прста
онда "једино богатство 5000ЦД-а
Ђинђић
Кум и Шиптар
торта у затвору
убиство Ђинђића
рушење шилерове
Коњи на поклон
Мадера
Стан код Крмива
Стан на Дедињу
тастова хацијенда у Земуну
Миконос са телохранитељима и гувернантама
и даље без дана радног стажа
Вила на дедињу
Убиство Шљуке
Џипови
оптужбе бивших сарадника
фантомска фирма
Зилкић
Момтгомери
.......

Vracarac objasnio.
Sada samo ostaje da neko logicki poveze sve ove pojmove.
Voleo bih da cujem nekoga iz ldp ili nekoga ko je saglasan sa njihovom politikom.

Back