А да ли је можда поента да без истока нема Србије каку је данас знамо. Ми једемо многа јела која су дошла са Турцима. А то што је добро... па обично се подразумева да је пун текст "по мом мишљењу / за мене добро", али ви из LSD-NSDAP мислите да сте посисали сву памет света, па оно што је добро за вас мора бити добро и за друге, а ако којим случајем није добро то су онда "примери обрнуте еволуције" или шта већ... Односно како је за вас добро оно што је добро за ваше западне господаре, подразумева се да то мора бити добро и за Србију, ко друкчије каже клевеће и лаже
То се види и у том твом посту. Просечан тинејџер у Ирану је задовољан својим животом и мисли како живи нормално. Једина претња његовом одрастању, младости или ако хоћеш нормалном сазревању су амерички бомбардери и крстареће ракете. Као што је углавном било и овде...
Најзад, кад кажемо "аутентично наше", мисли се на оно што те разликују од других. Можемо рећи и "српски Мекдоналдс", рецимо за онај на Зелењаку. И многи Срби иду у Мек, мада не знам колико им је то битно. Али нико неће доћи у Србију само због Мека. Јер тога има буквално свугде. А нешто што је дошло са Турцима или ко зна с ким, па сад кажу да "није наше" може постати занимљиво. Труба рецимо.