alergicna:
DraGo70!
Mnogo si opshiran, slabi ti argumenti pa si se, valjda zato opredelio za KVANTITET
Ratko mladic je, na osnovu chvrstih dokaza optuzen za ratni zlochin, a to, shto iz poznatih razloga nije osudjen, ne znachi da nece jer pravda, ovozemaljska i "nebeska" mora biti zadovoljena.
Postoje SNIMCI, SVEDOCI OCHEVIDCI I GROBOVI
Ako je tebi normalno da se zlochinci i kriminalci (a on je i jedno i drugo,vila na Banovom brdu od par miliona evra, nije stechena poshtenim radom)kriiju, jer ko je lud da ide u zatvor,onda me ne chudi zashto smo tu gde jesmo!
Pravi je "biser" primer iz kinematografije gde nalazish opravdanje za njegovo HRABRO I JUNACHKO BEZANJE I SKRIVANJE kao i poredjenje sa pljachkom stoleca, gde govorish o svetskoj nepravdi jer ko je ikada sankcionisao ceo narod zbog pljachke?Glupo poredjenje jer Mladic se tereti za najveci zlochin, ubistvo NEKOLIKO HILJADA LJUDI.
I na kraju"velichanstveno" DA SE PONOSIM shto ga "NASHE" (NE PRIZNAJEM DA SU MOJE) sluzbe,uspeshno skrivaju, NE MOGU vec naprotiv stidim se jer on je strashna sramota za ceo ljudski i srpski rod.
Suvishe bi bila "blaga" izreka "cega se pametan stidi, budala se ponosi" jer je , u ovom sluchaju PAMETAN- jeCHESTIT CHOVEK a BUDALA- POTENCIJALNI ZLOCHINAC
Dakle DraGo!
Ovi tvoji argumenti, u korist odbrane lika i NEdela Ratka Mladica nebi mogli da prodju ni u OPSHTINSKOM SUDU u LJIGU ili LAPOVU
Ja puno pišem i opširno i ne koristim argumente pa to nadomešćujem KVANTITETOM...
A šta je onda ovo...
Pamflet "Komunističke partije Jugoslavije", pardon LDP-a...
Nego idemo redom...
Postoje snimci, svedoci, grobovi... da ali recimo za Bratunac, Republiku Srpsku Krajinu... i šta onda...
Pojaviše se i snimci o tome kako je Tuđman planirao etničko čišćenje...
Ti snimci postoje već godinama i koliko je ljudi iz Tuđmanovog kabineta sada u Hagu?
Nekoliko generala...
A gde su minstri, predsednici vlade i svi ostali...
Za to vreme kompletno srpsko rukovodstvo RSK, RS, Srbije i SRJ je maltene u Haagu. Da ne govorimo o načelnicima generalštabova i policije...
I šta je čudno to što neko ko je video koliko je selektivna haška pravda ne želi da ode u Haag?
Šešelj je otišao dobrovoljno i šta mu se desilo?
Čuči tamo već 4 godine, a ne počinje mu suđenje...
Šta recimo ako bude oslobođen krivice? Ko će mu nadoknaditi te četiri godine u zatvoru?
I šta je loše u mojim poređenjima...
Ti izgleda opravdavaš to što zapad vrši pritisak na celi narod zbog nekoliko begunaca.
Kažu skrivaju ga naše tajne službe...
Gde ga skrivaju i ko?
Nisi ponosna na naše službe koje to rade (ako rade) jer uspevaju da nadmudre najmoćnije špijunske organizacije sveta... pa to samo govori o tebi koliko si zadojena antisrspstvom i mržnjom prema narodu i instittucijama u zemlji u kojoj živiš.
Ti si neki žešći sektaš, podsećaš me na sataniste ili tako neke izgubljene duše koje čine samo par procenata stanovništva zemlje u kojoj žive, ali su ubeđeni da su samo oni u pravu i samo oni ispravno tumače Boga i da svi ostali treba ili da misle kao oni ili da umru...
I da te parafraziram na kraju, pošto je očigledno da još nisi shvatila da ja uopšte ne branim Ratka Mladića, nego pokušavam da razumem njegovu odluku da se ne preda...
"Suvishe bi bila "blaga" izreka "cega se pametan stidi, budala se ponosi" jer je , u ovom sluchaju (tvom slučaju) pametan je svako ko voli svoju zemlju, svoju državu, svoje rukovodstvo, a budala je svako ko radi protiv interesa svoje zemlje i piše pisma u svet u kojima traži da se prekinu pregovori sa Srbijom, da se pooštre sankcije, jer oni ionako ne dobijaju platu iz privrede zemlje ili iz budžeta nego od istih tih ljudi kojima pišu pisma..."
Ovi tvoji argumenti, u korist odbrane lika i NEdela NATO pakta, hrvatskih, muslimanskih i šiptarskih zločina, ne bi mogli da prodju ni u OPSHTINSKOM SUDU u Zagrebu ili Prištini, a kamoli u Srbiji"
A tvoji argumenti mogu većinsku podršku dobiti samo od proverenih antiSrba.
Siguran sam da bi te i Mesić i neki Vehabija ili mudžahedin, a čak i Agim Čeku baš podragali po kosici i rekli kako si pametna...