- Poruka
- 767
...danas si nesto na kraj srca...misoni:Каквој ЛДП-овки?Са промајом у глави они не могу да размишљају,а нагони су им изумрли.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...danas si nesto na kraj srca...misoni:Каквој ЛДП-овки?Са промајом у глави они не могу да размишљају,а нагони су им изумрли.
Možda hoće da kaže da on nije intelektualacbogibatina:...vidim, ti si tu...

Tjaod mene zavisi:Zbog takvih malogradjana kao sto si ti i onaj koga si citirao nasi intelektualci beze iz zemlje
bogibatina:...vidim, ti si tu...
od mene zavisi:ukoliko LDP i ja zajedno sa njim ne uspemo da promenimo nesto.
jaguar b p:Mogao si prvo da zapališ, završiš faks lepo u kapitalizmu, a onda se vratiš da sa Nenadom Čankom gradiš privredno čudo.
Ali naravno vi biste školarine Mirka Marjanovića, a retoriku šiptarskog aktiviste ČJ.
Ма,они су набеђени потомци свих претходних пљачкаша овог народа.Причају празне приче,и чекају да се устоличе.Кад погледаш њихову структуру,све сами правници,економисти и пропали глумци.Ту нико ништа не зна о индустрији,а инжењера нема ни у траговима.jaguar b p:Mogao si prvo da zapališ, završiš faks lepo u kapitalizmu, a onda se vratiš da sa Nenadom Čankom gradiš privredno čudo.
Ali naravno vi biste školarine Mirka Marjanovića, a retoriku šiptarskog aktiviste ČJ.
Кад погледаш њихову структуру, све сами правници,економисти и пропали глумци

Погрешно,не мислим ја да сте ви лоши...За себе!Eraserhead:Ma šljam...
E misoni, misoni nikada u tebi Tito umret neće.

Још увек не знаш ко смо ''ми''.8-)Eraserhead:Ali smo se3 uverili da ste vi loši, za sve ostale.![]()
Али Весна Пешић је добра риба, на интелектуалном плану.misoni:Причају празне приче,и чекају да се устоличе.Кад погледаш њихову структуру,све сами правници,економисти и пропали глумци.
Видиш,о теби пише доста.О мени само оно што ја пишем.И ништа више.Eraserhead:Ma znamo i ja i ti.![]()
misoni:Ма,они су набеђени потомци свих претходних пљачкаша овог народа.Причају празне приче,и чекају да се устоличе.Кад погледаш њихову структуру,све сами правници,економисти и пропали глумци.Ту нико ништа не зна о индустрији,а инжењера нема ни у траговима.
od mene zavisi:Kao prvo ne bi trebao da vredjas ni jednu struku,jer ajde ti zavrsi jedan od tih fakulteta pa pricaj da su gluposti. A kao drugo naravno da ima i drugih struka samo sto to nisu javno eksponirane licnosti. Sto se tice inzenjera,ja cu biti uskoro inzenjer,a za tvoju informaciju nisam jedina.
Дафмен3:Прво једино што реално ваља од универзитетски образованих људи у нашој држави су инжењери!
Кад завршиш факс о већини практичних ствари нећеш имати појма.Потребно ти је 5-10 година праксе,да би стекла одређено искуство и знала шта радиш.Где ћеш да радиш,кад су ''правници'' и ''економисти'' зарад ''бољитка у транзицији'' уништили скоро све фабрике.Зато не лупај!od mene zavisi:Kao prvo ne bi trebao da vredjas ni jednu struku,jer ajde ti zavrsi jedan od tih fakulteta pa pricaj da su gluposti. A kao drugo naravno da ima i drugih struka samo sto to nisu javno eksponirane licnosti. Sto se tice inzenjera,ja cu biti uskoro inzenjer,a za tvoju informaciju nisam jedina.

misoni:Кад завршиш факс о већини практичних ствари нећеш имати појма.Потребно ти је 5-10 година праксе,да би стекла одређено искуство и знала шта радиш.Где ћеш да радиш,кад су ''правници'' и ''економисти'' зарад ''бољитка у транзицији'' уништили скоро све фабрике.Зато не лупај!
Питај економисте шта је потребно да би се направила роба.Компјутери не праве робу.Додуше истина је да за хардвераше и софтвераше има посла.od mene zavisi:Zavisi na koji faks ides. Na mom ima i prakse a bogami ima i mesta za posao kad se zavrsi. Samo cu ti reci FON