Lazno srpsko rusofilstvo

Rusofili Srbi su lažljivi i pretvorni-koji turčin je ikad voleo Ruje?
A ovo sve samo pusto tursko...:mrgreen:
Eno vam rezultati Historijskog Inštituta iz Zagreba-oni su Srbi,a mi Turekanje...:mrgreen:
Ne volimo mi Ruje...kad dobili batine u Avganistanu-svi smo se radovali što se povlače!
Avganistanci nam skoro zeme...:rotf:

koliko ti lupetas gluposti. biti rusofil ne znaci loziti se na ladu, ruske filmove i slicno. nije sve u modernoj tehnologiji, ima nesto u arhitekturi, piscima, lepoti jezika, bogatoj istoriji, ali i u trenutnoj politici.

Od svega što si naborjala za prosječnog rusofila s Krste važi samo ovo zadnje.
Ili misliš da znaju nabrojati 2 ruska arhitekta, 3 pjesnika i 5 pisaca.
Nemaju pojma.
Od istorije znaju da je Krim bio ruski.
Ne znaju ni čitati ruski, ali to ne žele priznati pa svi "čitaju" Lepog Boru sa google translate. :lol:

Jedino po čemu su "rusofili" je po tome što vjeruju da se danas Rusija bori protiv EU i USA nacista i fašista.
Ako to uopće jest rusofilstvo, za mene je to idiotarija, a ne rusofilstvo:
ja sam veći rusofil od njih jer bi od Rusije volio vidjeti zemlju sretni i civiliziranih ljudi.

Nemaju pojma.
Ne znaju ni čitati ruski, ali to ne žele priznati pa svi "čitaju" Lepog Boru sa google translate. :lol:

Jedino po čemu su "rusofili" je po tome što vjeruju da se danas Rusija bori protiv EU i USA nacista i fašista.
ja sam veći rusofil od njih jer bi od Rusije volio vidjeti zemlju sretni i civiliziranih ljudi.

preterujes jer zelis da provociras ili hejtujes ili oboje.
od istorije, svi znamo koliko puta su nas rusi uzeli u zastitu takoreci.
od pesnika i pisaca, svi smo negde citali makar u srednjoj fenomenalne ruske klasike.
sto se tice trenutne situacije, ne, nije da neko veruje da se rusija bori protiv eu i usa. rusija danas pokazuje svoje zube i kaze da je dosta americke kolonizacije.
a verni fanovi usa i eu nikad vecu mrznju prema rusima nisu pokazivali do ovakvog razvoja dogadjaja.
drugim recima, smeta im sto ima neko ko je rekao njet.

Ne znaju (vecina) ni da postojimo.

Kao ni Amerikanci.

Дај Блајби не буди смешан.

Велики број Руса је дошло као добровољци да се боре у прошломе рату на страни српскога народа, многи су погинули и сахрањени ту. И ти сад тврдиш да Руси не знају ни да Срби постоје...

Па ти стварно човече претерујеш са својим безобразлуком...

Ko nas ne bi voleo kada mu poklonimo celo naftno trziste ako uopste razumete sta je to.

Naravno sada rade sta im je volja i dogovori ne vaze ,,,

Rade sta im je volja ne postuju ugovoreno ali boze moj VOLE NAS!

- - - - - - - - - -

Дај Блајби не буди смешан.

Велики број Руса је дошло као добровољци да се боре у прошломе рату на страни српскога народа, многи су погинули и сахрањени ту. И ти сад тврдиш да Руси не знају ни да Срби постоје...

Па ти стварно човече претерујеш са својим безобразлуком...
Nije to bio I svetski rat ,Rusi su mirno gledali kako stradamo i nisu uradili nista iz ciste ljubavi.

****** vas Rusi .

Ko nas ne bi voleo kada mu poklonimo celo naftno trziste ako uopste razumete sta je to.

Naravno sada rade sta im je volja i dogovori ne vaze ,,,

Rade sta im je volja ne postuju ugovoreno ali boze moj VOLE NAS!

a naftno trziste nam je razvijeno u tri lepe. ili smo mozda trebali to isto naftno trziste da prepustimo americi. ili da sacekamo da nas jos jednom bombarduju pa da im onda poklonimo kao sto smo im poklonili smederevsku zelezaru i more drugih kompanija.
ali neka, nek nis bude najveci problem.

Nije to bio I svetski rat ,Rusi su mirno gledali kako stradamo i nisu uradili nista iz ciste ljubavi.

****** vas Rusi .

Шта лупаш ти? Русија је у Првом светском рату помогла Србији и српском народу.

Током 90-тих, Русија је била у тешком стању, али је руски народ масовбо долазио у добровоље да помогне Србима у борби. Многи Руси су поинули на нашим просторима, борећи се раме уз раме са Србима.

Тако да не лупетај молим те о Русима када ништа не знаш о њима. Кроз читаву историју нам Руси помажу, Руси су више од свих других помагали Србима у стварању српске државе, за разлику од ових са запада који једини циљ имају да окупирају и распарчају Србију. Један период Јељцинове антируске владавине не може да промени сву историјску помоћ коју је Русија пружила Србима.

Шта лупаш ти? Русија је у Првом светском рату помогла Србији и српском народу.

Током 90-тих, Русија је била у тешком стању, али је руски народ масовбо долазио у добровоље да помогне Србима у борби. Многи Руси су поинули на нашим просторима, борећи се раме уз раме са Србима.

Тако да не лупетај молим те о Русима када ништа не знаш о њима. Кроз читаву историју нам Руси помажу, Руси су више од свих других помагали Србима у стварању српске државе, за разлику од ових са запада који једини циљ имају да окупирају и распарчају Србију. Један период Јељцинове антируске владавине не може да промени сву историјску помоћ коју је Русија пружила Србима.

devedesetih bi stali uz nas da milosevic nije napravio gresku. ali dobro, sad je putin tu.

a naftno trziste nam je razvijeno u tri lepe. ili smo mozda trebali to isto naftno trziste da prepustimo americi. ili da sacekamo da nas jos jednom bombarduju pa da im onda poklonimo kao sto smo im poklonili smederevsku zelezaru i more drugih kompanija.
ali neka, nek nis bude najveci problem.

Ti se razumes u energeriko koliko ja u ovce.Naftna indrustija nije morala da se prodaje.Obnovljena je posle bombardovanja ne donacijama veciz sopstvenih resursa.Profit koji je ostvarila do trenutka prodaje je bio dovoljan za modernizaciju ali drzava je besomucno punila budzet i trenutno sanirala probleme na kraju je poklonila Rusima.
Repliku prihvatam samo od malo upucenijih osoba.

Ti se razumes u energeriko koliko ja u ovce.Naftna indrustija nije morala da se prodaje.Obnovljena je posle bombardovanja ne donacijama veciz sopstvenih resursa.Profit koji je ostvarila do trenutka prodaje je bio dovoljan za modernizaciju ali drzava je besomucno punila budzet i trenutno sanirala probleme na kraju je poklonila Rusima.
Repliku prihvatam samo od malo upucenijih osoba.

"Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Wild Wind"

Мало је правих русофила.

Код осталих wannabe русофила русофилство је присутно само због противтеже евроатлантским интеграцијама и пркоса НАТО пакту.

Nemaju pojma.

E pa srećni su sto ne jedu kancerogenu hranu i sto ne uzivaju u ostalim blagodetima demonkratije... Za mene je to sreca.

K.Kravcenko za svoj rodjendan potrosio je 100.000 Eura iz kase kompanije i pevala mu je Severina.

O bahatom ponasanju vasih voljenih bi se jos sto sta dalo napisati.

Nekulturnija i neposlovnije ljude nisam u zivotu srela.

Poslednja izmena:
Дај опиши то мало подробније :D
Nisam bila na njegovom rodjendanu ne posecujem petparacke zurke.Ima jos naravno.

Rukovodstvo NIS Gasproromnjefta bahato trosi pare putujuci po svetu npr trke Formule 1 isl dogadjaji rasipaju novac nemilice.

Novo postrojenje koje su izgradili je napravljeno ispod tehnickog minimuma gde se svako strucan sablaznjavao i pitao sta oni to rade.

Kadrovska politika katastrofalna.Dovlace neznalice iz nedodjije i placaju ih mnogo a oni ne znaju ni gde su dosli.Nasi strucnjaci sami odlaze....

Nisam bila na njegovom rodjendanu ne posecujem petparacke zurke.Ima jos naravno.

Rukovodstvo NIS Gasproromnjefta bahato trosi pare putujuci po svetu npr trke Formule 1 isl dogadjaji rasipaju novac nemilice.

Novo postrojenje koje su izgradili je napravljeno ispod tehnickog minimuma gde se svako strucan sablaznjavao i pitao sta oni to rade.

Kadrovska politika katastrofalna.Dovlace neznalice iz nedodjije i placaju ih mnogo a oni ne znaju ni gde su dosli.Nasi strucnjaci sami odlaze....

Чуо сам и да ВКВ раднике уместо да за стално запосле, заправо изнајмљују "на лизинг" од неке опскурне фирме која се само тиме и бави.

Poslednja izmena:

****** vas Rusi .

Nemoj ti da lupetas gluposti. Engleska i Francuska 1914. ne bi nikad isle u rat protiv Nemacke i Austro-Ugarske, da to isto nije ucinila Rusija. Englezi i Francuzi su nam naplatili svaku granatu i svaki metak koji su nam poslali za vreme rata, ali im to nije bilo dovoljno pa su posle rata dobili koncesije za skoro sve rudnike u Srbiji...

Back