- Poruka
- 23.453
Da ali, Putin je osoba bez ikakvih kvaliteta.Сви ми волимо В В Путина, немој тако.
Niti je visok, niti je kosmat, niti je obziran prema ljudskim pravima, niti izbegava fejs-liftove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali, Putin je osoba bez ikakvih kvaliteta.Сви ми волимо В В Путина, немој тако.
Ko nas ne bi voleo kada mu poklonimo celo naftno trziste ako uopste razumete sta je to.
Naravno sada rade sta im je volja i dogovori ne vaze ,,,
Rade sta im je volja ne postuju ugovoreno ali boze moj VOLE NAS!
- - - - - - - - - -
Nije to bio I svetski rat ,Rusi su mirno gledali kako stradamo i nisu uradili nista iz ciste ljubavi.
****** vas Rusi .
Da bre, zato su potpisivali svaki mirovni ugovor na nasu stetu mozda.
Pises bezveze, neargumentovano. Ta ljubav i uvazavanje nije od juce.
Za razliku od tebe da pisem argumentovano a ti procitaj pa se onda javi.
Ja citam samo ono gde se meni obratis, a nisam videla nijedan argument, bar ne ozbiljan.
Kao sto rekoh procitaj sta sam napisala ako hoces ako neces tvoj problem

Ajde da ja procitam nesto tvoje argumentovano....Ma pazi da te ne citam kao Turgenjeva, od A do S.![]()

Ajde da ja procitam nesto tvoje argumentovano....
Рускиње су генерално до зла бога лаке жене!
Рускиње су генерално до зла бога лаке жене!
То се вуче још из Викиншких времена. Викинзи су крстарили великим руским рекама и настањивали се на њиховим обалама, значи тај феномен потиче из времена када је жена била власништво целе племенске заједнице. Тако је било и код Старих Словена, тих доброћудних племена која су у шумама живела неолитским начином живота и са којима су се Викинзи радо мешали. Касније, када је први Викинг примио хришћанство од византинаца (читај: Грка) и прозвао се Јарослав, ствари се доста мењају, но прастара традиција честог мењања швалера у руских жена остала је до данас.
Pa rekla sam ti vec, svaki mir koji je potpisan u nasu korist je na inicijativu Rusije, malo li je? Osim toga rekla sam vec kako nas vole jer im je prvo, lako voleti, a drugo iako smo se zdruzili sa zapadom vise puta odmah posto su nam izdejstvovali dobre mirovne ugovore, ipak nam oprastaju sto znaci da nas vole i razumeju.
Citaj Ducica, to su strastvene zene koje vole, a ne lake zene koje priustavaju sebi zadovoljstva iz hira i kad ne vole, kao poneke druge.
Samo si me nasmejala....ali eto ja procitah tvoje " argumente",Toliko.
Управо тако.
Pa rekla sam ti vec, svaki mir koji je potpisan u nasu korist je na inicijativu Rusije, malo li je?
Jedno jesu argumenti (ne treba valjda Vikipediju da poterzem da naucis neke stvari iz istorije), a ovo drugo je moje vidjenje zasto i kako nas vole.
- - - - - - - - - -
I uopste kod njih (Rusa) je sve povezano sa dubokom emocijom, to je ono sto nas spaja.
Ja sam pisala samo ono sto sam videla ,dozivela i znam a tebe ostavljam knjigama.
O ruskim zenama drugom prilikom ima toga dosta.