LAP-TOP kao televizor -Kablovska TV

Peppa Prase

Zainteresovan član
Poruka
137
Nadam se da ce se ovde naci neko ko zna koji je eksterni TV tjuner( valjda je to ono sto treba da kupim da bih mogla da gledam TV na LAP-TOP-u ? ) je dobar , a da moze da se gleda i digitalna televizija i ova druga koja nije digitalna ? Imam Windows 7 na kompu.
Prikaceni smo na kablovskog provajdera , imamo i digitalne kanale , pa prosto ne znam sta je to sto trazim :(
Glupo je da imam dva TV-a i jednoj sobi , ali kad muz gleda nesto sto ja ne mogu ja da stavim slusalice i gledam nesto na LAP-topu :zper:
Ako neko moze da da preporuku- super , ali mozete i da pokudite neki kojim niste bili zadovoljni , da i ja ne kupim isti ... Deluje da nema bas neki veliki izbor , malo sam gledala po netu , ali mnogo je tehnickih detalja .
pozdrav :)

Malo da obnovim temu , jer sam gledala exsterne TV kartice kojih ima da se kupe , i komentare ispod njih onih koji su ih kupili i deluje mi da nam je trzisste ocajno po tom pitanju, posebno sto prelazimo na tu digitalnu tleviziju , i kablovske ce mozda nesto menjati u tipu signala , mada mi tvrde da imaju dvb-c signal ... Mislim da su sacekati sa kupovinom. Jedni su mi preporucili karticu LEADTEK - USB WinFast DTV Dongle H (Digital + Analog + FM) , kosta oko 5500 , drugi su mi preporucili intex_tvfm_usb_dvb-tt2_hdtv_digitalni_prijemnik_daljinski-37297 ... Prva je kvalitetnije hardverski po meni , ali kad sam je nasla oni kod kojih je ima su mi preporucili za kablovsku ovu drugu , jeftiniju , koja mi ne deluje bas kvalitetno , i crkava nekima brzo ...
Imala sam vec jednu USB TV katticu za taj lap top , i meni je crkla brzo , pa sad zelim nesto bolje ...
Na starom kompu koristila sam exsternu tv karicu koja i dan danas radi na kablovskoj , ali ne moze da ne nakaci na lap-top , ovaj je ne prepoznaje , ne vidi ... E takav kvalitet mi treba :) samo za lap top i kablovsku TV.
Pa -ko se razume - i dalje trazim exsternu TV karticu - Saveti dobrodosli :) I ne zuri mi se , treba mi trajno resenje

Back