- Poruka
- 1.830
Ne znam,preneo sam sto znam, bio je to brzinski usputni razgovor.Jeli se neka od tih osoba obratila lekaru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam,preneo sam sto znam, bio je to brzinski usputni razgovor.Jeli se neka od tih osoba obratila lekaru?
Неки кажу да су осетили топлину. Сигуран си да није ADS ?Гледао сам снимке масе која се одједном „разгрће”, из чиста мира, из мени нејасних разлога, а онда се све смирује тј. „враћа у нормалу” веома брзо. Нешто се свакако десило, нешто томе мора бити узрок.
LRAD (Long-Range Acoustic Device) – који се најчешће помиње отпада, то се и те како чује као низ пиштећих продорних сигнала, а ни на једном снимку који сам гледао не чује се ништа ни налик томе.
ADS (Active Denial System) – такође отпада, то је врста уређаја која би се најтачније (а просто) могла описати као усмјерено зрачење микровалне пећнице, ти таласи продиру плитко у организам и изазивају осјећај нагло повећане температуре, као да те запахне нека врелина, а тако нешто није ни поменуо нико од присутних који су описивали шта су осјетили.
Негдје на некој теми нађох да је @Paula описала шта је осјетила, а била је (ако сам добро запамтио) негдје код Југодрпа. По свему што је поменула, моја прва асоцијација је била ИНФРА, дакле ниске, а не УЛТРА тј. високе фреквенције тог нечега (питање је да ли се уопће ради о звучним таласима).
Циљ ове теме је техничке природе, да мало претресемо сјећања, прочачкамо неке поузданије изворе на нету и пробамо ишчепркати о чему би се могло радити. Дакле, техничка страна овог догађаја, никаква политика.
Jeli se neka od tih osoba obratila lekaru?
Meni sve ovo lici na reziranu operaciju.to vece mi kazu da su ok i da ne brinem i onda sutra druga prica jer su culi nesto od nekog.Ne znam,preneo sam sto znam, bio je to brzinski usputni razgovor.
На овом снимку се види како се и стабло одједном заљуљало, али нажалост, не види се да ли су се можда људи који су се разбјежали понаслањали по стаблу које није велико и могуће га је заљуљати на тај начин.Navodno snimak blizu mesta dogadjaja:
И ти си то видио? Јбг, не могу то наћи, било на некој теми коју сам онако прелистао и закачих баш то, ал гдје је то, сад појма немам.
Е, много ти хвала на исцрпном опису (ниси видјела да је Музичка кутијица нашла онај твој опис па га пренијела овдје). Но, ово је баш детаљно.Pa mogu ti to ponovo napisati. Dakle, stajala sam negde iza JDPa prema Slaviji i bila je tišina. Držala sam telefon tako da svetlost ide na gore, kao i svi drugi.
Pogledala sam na sat, bilo je 19.11, još 4 minuta tišine pošto je počela u 19h. Onda mi je pažnju privukao zvuk sa leve strane prema Beograđanci, neki zvuk koji nije bio glasan tamo gde sam ja stajala, ali se približavao, radi se o niskoj frekvenciji, kao huk, brzo se približavao, ali ne negde gore već kao da je išao po masi ljudi, niže nego kao kad avion poleće, slično horor filmovima tako niske frekvencije, ali u trenutku nisam razmišljala, sad pokušavam da se setim kako to da opišem. Svi ljudi se pogledali u tom pravcu i počeli da beže, ja sam bila već na trotoaru, ne u sredini ulice i devojka do mene me je gledala panično i udarila u mene, ja sam se okrenula i potrčala dalje od ulice i par metara smo tako svi se gurali dok nije naprasno stalo. Čim je stalo, svi su samo zapanjeno govori šta je to, šta je to bilo. Pošto je zvuk bio scary lica ljudi su neko vreme bila preplašena. Meni lično je srce lupalo kao retko kad. Zagrlila sam osobu pored mene i tako smo stajali neko vreme dok se ne smirim. Ljudi su u naletu adrenalina počeli da viču iz sve snage Vučiću pederu. Mi smo rešili da odemo sa protesta odmah, ali gde kada je puno ljudi, rešili ipak da idemo prema beograđanci i na terazije jer su prošli vojni veterani i rekli bez brige, samo je zvuk u pitanju. Ljudi su se već bili podosta razišli. Međutim, gledajući lica ljudi duž Kralja Milana, svi su bili smrtno ozbiljni. To je valjda bio i cilj, prepad , strah i stampedo.
A kako opisati taj zvuk, možda je najpribližnije ovaj snimak što sam posle videla na insta
kao nadolazeća oluja, tako sam ja to nazvala.
Tamo bliće epicentru kažu da im je ličilo na neko motorno vozilo, kao avion, meni je malo dalje više zvučalo kao jaka oluja, tipa približavanje ciklona. Jezivo je što se to pomeralo prema nama, pa je mozak to percipirao kao pretnju.
sad ću da pročitam temuЕ, много ти хвала на исцрпном опису (ниси видјела да је Музичка кутијица нашла онај твој опис па га пренијела овдје). Но, ово је баш детаљно.
Некако ми се чини као да сте ви који сте били баш ту негдје око Лондона осјетили као да рецимо средином улице у ниском бришућем лету пролијеће невидљиви млазни авиончић ка Славији.
Не мораш, нећу те пропитивати за оцјену.sad ću da pročitam temu
Malo teorije
ovo je bilo malo dalje od epicentra, kod JDPaNavodno snimak blizu mesta dogadjaja:
Нажалост, баш и није, али на срећу није се дрвило ни о политици. Мене спопадоше данас са свих страна, као да су сви чекали да прође „дан Д” па да ме заспу послом... те не постизавам, а сврби ме ова тема и те како...Pa ne vidim da se išta pisalo naučno na ovu temu.
1. ovo se moze cuti na nekoliko snimakaSta ja mogu da zakljucim iz snimaka i izjava
1.cuo se neki zvuk koji najpribliznije podseca na brisuci let aviona
2.drvece ili barem ono prvo u kadru se pomerilo
3.novinari su koristili starlikove antene za internet(nisam znao da je ukljuceno kod nas,znam za kosovo)
4.niko nije video uredjaj