Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zandar koji nema ime??!!
Meni preko te poruke piše još nešto sitnim slovima. Posle 3-4 sekunde se gasi. Ne mogu da uđem u fast bot, ne mogu da ga vratim na fabrička podešavanja. Sad tražim drugi telefon prvo pa ću onda da pokušam nešto sa ovim. Verovatno je potpuno uništen zvučnim topom!
Tab i nina znaju da lazes ne vredi ti!!Dakle posle dejstva zvučnog topa u centru beograda, crkao mi je mobilni telefon. Kada sam ga ponovo upalio ispisao je neku sitnu poruku i velikim slovima "sistem telefona je uništen"
Inače imam i zujanje u ušima kao posle diskoteke npr. Verujem da nisam jedini koji je nastradao u ovom terorističkom napadu 15. Marta.
Pogledajte prilog 1700218
Bile i švalerke sve unazad 2-3 godine i naravno nigde nisam bekapovao iz razumnog razlogaOdstetni zahtev...
Jos reci da si i emotivno ostecen, jer su unutra bile neke zajednicke fotke tebe i devojke il zene...
...
To su te frekvencije ... mislim da mu nema pomoci.Meni preko te poruke piše još nešto sitnim slovima. Posle 3-4 sekunde se gasi. Ne mogu da uđem u fast bot, ne mogu da ga vratim na fabrička podešavanja. Sad tražim drugi telefon prvo pa ću onda da pokušam nešto sa ovim. Verovatno je potpuno uništen zvučnim topom!
Unepovrat otisloBile i švalerke sve unazad 2-3 godine i naravno nigde nisam bekapovao iz razumnog razloga![]()
Bile i švalerke sve unazad 2-3 godine i naravno nigde nisam bekapovao iz razumnog razloga![]()
To ovi iz Cacilendaa studenti su lepo upozoravali da ne nosite svoje skupocene telefone sa vaznim slikama na protest!
na protest se ide sa protestnim telefonom
cTo ovi iz Cacilenda?
Nije valjda da mislis da ovi iz cacilenda znaju nesto vise nego za sta se koristi cekic?To ovi iz Cacilenda?
tako je ... nek si mu rekoNije valjda da mislis da ovi iz cacilenda znaju nesto vise nego za sta se koristi cekic?
Mada im je cini mi se i to pogresno objasnjeno.
ne laze ... i meni puca jos uvek u usima ... jedan nokat mi poplavioTab i nina znaju da lazes ne vredi ti!!
Raspala vlast je uspela da sredi i ovaj legendarni telefon.....
Nadrealno![]()
Dobio sam ajfon 6 dok se ne snađem ali ne podržava nijednu aplikaciju koja mi treba za posao inače pristojno radi![]()
Sta kukas toliko Mario? Sta mu ne radi?Mnogo dobri telefoni ZA BABE! I baterija ko nova, sve super Al trt milojko.
Nijedna aplikacija ne radi.
Neke interne za tvoj posao ili uopste sa App Store-a?Nek aplikacija ne radi.