Lake i pijane ribe...

pazi hanibal,ja u neku ruku razumem zgrazavanje ljudi.
na kraju krajeva svako u manjoj ili vecoj meri formira svoje stavove upravo u kuci,i ako su neciji roditelji bili strogi i nametali mu razne restrikcije razumem da ce mu ono gore delovati sokantno.
licno razumem sta autorka teme hoce da kaze jer sam sa 15ak godina i ja tako mislila kad bi videla razvrat ( sto volim ovu rec) na sve strane.onda kako je vreme prolazilo,shvatih da nas ima svakakvih,da ja nisam iz te price i da ma koliko pijana bila,uvek sam tacno znala sta radim i dokle cu da idem.inace rekoh vec,zato ja vidim pijanstvo kao bedan izgovor za bilo sta :)
i naravno da sam se opijala,i vracala kuci oko 8-9 ujutru itd ali opet kazem uvek sam znala sta radim,imala sam granice,nista me nije moglo naterati da radim protiv svoje volje i stavova,nista nisam radila samo da bih bila super kul i prihvacena itd - a ja u celoj prici,ovo vidim upravo tako - ne kao pojedinacan slucaj - nego kao ilustraciju nekih zivotnih stavova ljudi u konkretnom slucaju svega 5 godina mladjih od mene.stavova koji su po mom misljenju isforsirani i nametnuti,sto ja ne vidim kao nesto dobro.

ali ko sto rekoh na pocetku posta - ja nisam iz te price,ne vidim se u svemu tome i meni je lepo jer znam na koju stranu da usmerim svoju energiju,jer sam prerasla ta iscudjavanja i moralisanje.ali kontam zasto to ljudima smeta i zasto im je sokantno.verovatno bi i meni bilo kad bih bila bar malo blize celoj prici,ili kad bi me uopste zanimalo sta radi civilizacija (mislim na drustvo u kojem trenutno zivim) oko mene.al nisam niti me zanima,pa mi sve to dodje ko sta ja znam...serija na televiziji koja me ne zanima.ali sam svesna zasto smeta ljudima,a posebno nekim buducim majkama.tako da kako ne bih osudjivala jedne,ne bih ni druge :)

ja ne bih volela da mi se brat zarazi nekom gadnom bolescu jer sam ja precutala detalj. rekla bih mu da ako vec hoce da bude sa njom vodi racuna o svom zdravlju - a koliko je ona popila, i sta radi u wc-u me se apsolutno ne tice. njeno telo - njena stvar. zdravlje mog brata me se i te kako tice. ta devojka koja se krese po wc-ima je valjda svesna da je takvo ponasanje i rizicno i nije drustveno prihvaceno i da nece svaki momak hteti da bude sa njom nakon toga.

Ako je neka uteha, ja bih da prijavim da su se ribe iz moje generacije koje su se kresale po klonjama prve poudavale i postale majke :lol:
Nema razloga za brigu kuda ide svet - sve je kao sto je uvek i bilo.

Баш то хтедох рећи...

Била је редаљка на екскурзији, њих неколико се за једно вече сменило у соби једне наше другарице...ал то је било пре дваес година, па не могу да кукам над данашњом омладином...:lol:

Иначе, дотична госпођа је данас уважена и поштована суграђанка...:wink:

Мислим, вазда је било и биће разних, а то да ли ће нас деца поштовати и да ли ће се за прихваћеност у друштву борити тиме што ће пушити другарима у ВЦ, или тиме што ће добити прву награду на републичком такмичењу из физике - то од нас зависи! Ми на децу преносимо своје вредности, а не она на нас!

Ja mu ne bih rekla, ali to je mozda samo nasa porodica - mi se u principu ne mesamo jedni drugima u "ljubavni" zivot, cak ni kada je dobronamerno. Nikada u stvari ne bih rekla - ni bratu, ni najboljem drugu, ni bivsem decku... Valjda svi znaju da treba da koriste kondome :)

ja bih, i on bi se sigurno naljutio i odjebao me u momentu...ali neka me odjebe i ne dozvoli sebi da mu se desi sex bez kondoma. bolje to nego da svi posle brinemo zbog njenog orgazma u wc-u. on ako hoce da bude sa njom - bice, makar ona imala rogove na glavi a ne neke bakterije ili virus. samo, ne mora usput i on iz neopreznosti da zakaci nesto. kondomi se podrazumevaju, ali moze da se desi da ih potrosis, pa ti zafali jedan - ovako valjda bi poveo racuna da se tako nesto ne desi...nadam se.

ja bih, i on bi se sigurno naljutio i odjebao me u momentu...

Tacno to bi uradio moj brat :)
Svaka cast na ozbiljnosti i brizi - ja sam digla ruke od sticenja i savetovanja svog (mladjeg) brata.
I inace sam digla ruke od upozoravanja ljudi u slicnim situacijama - mozda to sto mene zabrinjava (promiskuitetno ponasanje) njih bas privlaci... ili ja gresim u proceni osobe... i jos mi nekako lici na tuzakanje. Ne znam, ja to stvarno ne mogu. Razumem sta hoces da kazes i verovatno si u pravu... ali ja nekano uvek pretpostavljam da su odrasli ljudi svesni svih opasnosti - ako ih to uopste interesuje. A ako ih ne interesuje - nece ni mene saslusati.

Ako je neka uteha, ja bih da prijavim da su se ribe iz moje generacije koje su se kresale po klonjama prve poudavale i postale majke :lol:
Nema razloga za brigu kuda ide svet - sve je kao sto je uvek i bilo.

živa istina:lol:
jedna od njih..je sad "veći katolik od pape", i svima drži slovo kako da budu majke i supruge:p
jes stvarno...mada redaljki nije bilo. do duše...ja sam večito ne obaveštena:lol:
ali ipak...danervirammalohanibalkicu....danas se klinke satiru od q.
i odvratna je današnja omladina, jer su mahom sišli sa planine i za bolje ponašanje i ne znaju. eno burek na B92..slika i prilika....užas:(

dakle..jer ja nisam u toku ili shta?jesu li to u danashnje wreme na ceni samo lake zenske ili shta?zashto mushkarci lude za takwima?znachi ne mogu da werujem da se danas swaki mushkarac okrene za onom u minicu i sa dubokim dekolteom,nego za onom koja je lepa ali zakopchana..razocharana sam shto je swe wishe sponzorusha..a tishti me jedna stwar..sinoc sam bila na jednoj zurci kod brata od tetke koji je slawio 18 rodjus..jedna dewojka je celo weche blejala u mog rodjenog brata..lepa stwarno..u toku wecheri smo pochele da prichamo i rekla mi je da joj se swidja moj brat i da bi wolela da ih upoznam..i upoznala sam ih..i brat mi je rekao da mu je slatka i da ce joj prici..medjutim..ona se posle sat wremena napila kao stoka..popila je oko litar nekog wina..litar!!!i niko za to nije znao..ni njena mama koja je bila tu nije nishta primetila..otishla sam do wc-a sa sestrom a nismo znali da je ona tamo..jbt..pojebala se sa nekim tipusom nasred wc-a!!ejjj..znachi nisam mogla da werujem!celo weche me smarala za brata a onda se kresnula sa drugim!znachi bila sam shokirana..i posle se wratila na mesto kao da nishta nije bilo..sela pored mog brata i nakachila mu se onako....on je onda wodio da se ispowraca jer guska nije znala za sebe..pitanje je da li danashnja omladina ide u pogreshnom prawcu?dewojka je 90 godishte i pijana se watala i kresala sa tipusom koji je kako sam chula 86 god..razocharala sam se jer sam je pogreshno procenila..a moj brat se nalozio na nju ko malo dete..i + ne zna da sam je ja widela sa tim likom..ne bih da mu kazem ali ne znam shta da radim..

Јао, умрећу од смеха! Мислим, тип је води да повраћа и најжешће се напали на њу! :lol:
Пази, ни твој брат није баш...као да се изразим...кад га пали риба коју види први пут у животу, а она се олеши толико да не зна за себе па јој још држи главу док повраћа...мислииим...:lol:
Но, ваљда то иде тако у тим годинама, оматорило се, канда сам заборавила...:roll:

Да ли бих ја рекла свом брату? Па, не верујем да је у њој видео сродну душу и да је наумио да је жени... Можда бих му дискретно скренула пажњу да користи кондом јер та риба ''није на добром гласу''...тако некако, изокола... Али, наравно, зависи од тога какав однос имаш са братом и колико сте отворени и блиски...

Bila sam relativno povucena devojka i nikada mi nije smetalo sto se neko prvodi na drugaciji nacin. Ni sada me ne zanimaju ekstremi u tudjim zivotima i bas sam tolerantna sve dok se to ne tice i mene ili nekog meni bliskog.
Volim i ja pozoriste, ali ne u svojoj kuci.
Rekla bih bratu da mi bude mirna savest, bas kao sto volim da budem upozorena od strane meni bliskih ljudi cak i kada mi nije prijatno da nesto cujem.
U pitanju je zdravlje i mislim da bih imala grizu savesti da cutim u ovakvom slucaju.

dakle..jer ja nisam u toku ili shta?jesu li to u danashnje wreme na ceni samo lake zenske ili shta?zashto mushkarci lude za takwima?znachi ne mogu da werujem da se danas swaki mushkarac okrene za onom u minicu i sa dubokim dekolteom,nego za onom koja je lepa ali zakopchana..razocharana sam shto je swe wishe sponzorusha..a tishti me jedna stwar..sinoc sam bila na jednoj zurci kod brata od tetke koji je slawio 18 rodjus..jedna dewojka je celo weche blejala u mog rodjenog brata..lepa stwarno..u toku wecheri smo pochele da prichamo i rekla mi je da joj se swidja moj brat i da bi wolela da ih upoznam..i upoznala sam ih..i brat mi je rekao da mu je slatka i da ce joj prici..medjutim..ona se posle sat wremena napila kao stoka..popila je oko litar nekog wina..litar!!!i niko za to nije znao..ni njena mama koja je bila tu nije nishta primetila..otishla sam do wc-a sa sestrom a nismo znali da je ona tamo..jbt..pojebala se sa nekim tipusom nasred wc-a!!ejjj..znachi nisam mogla da werujem!celo weche me smarala za brata a onda se kresnula sa drugim!znachi bila sam shokirana..i posle se wratila na mesto kao da nishta nije bilo..sela pored mog brata i nakachila mu se onako....on je onda wodio da se ispowraca jer guska nije znala za sebe..pitanje je da li danashnja omladina ide u pogreshnom prawcu?dewojka je 90 godishte i pijana se watala i kresala sa tipusom koji je kako sam chula 86 god..razocharala sam se jer sam je pogreshno procenila..a moj brat se nalozio na nju ko malo dete..i + ne zna da sam je ja widela sa tim likom..ne bih da mu kazem ali ne znam shta da radim..

S obzirom da muškarci razmišljaju onom manjom glavom, logično je da se okreću i reaguju na one koje im te manje glave dižu iz mrtvih :mrgreen:

Back