Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
Jel probao neko to? Koje boje idu s kojim očima? Ja obožavvam lajner, a ima jako tamne oči, pa je crni zicer. Ali bih probala neki braon i neki ljubičasti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:dete, koristim ga cirka 15 godinica :wink:
ZNAM šta je i čemu služi, zanimaju me boje 8)
littlefoot:Jel prave lajner u beloj boji?
Aphroditi:Ne znam za lajner, ali kreon da.
Ja ga koristim. Daje onako naivni, nezni look. :-D
tasicka:Za tamne oci - ako ces da biras izmedju braon i ljubicaste - onda ljubicasta (nije to moja boja nikako ,ne kazem ti zbog toga). Ako su ti i kosa i obrve bas tamne ona je to pun pogodak.
Nekada je bilo u Bazaru - podela zena (misli se na ten, boju kose, ociju...) po godisnjim dobima, i preporuka sta ide uz koje god. doba. Po tome si ti draga - ZIMA (sve nijanse plave, tamno zelena, ljubicasta)...niko me nije pitao (al sto da ne kazem) ja sam JESEN i smem i braon, i zlatnu, i boju cigle, bakarnu....)...
A sto koristis alajner? Ajde probaj bez njega. Samo senka i maskara. Jedva sam uspela da koleginicu nateram da proba bez njega. Lepsa je 100x ! A kukala je samo tako - te oci ko klikeri, te ko da je gola bez njega....a sada joj je strava...malo se igraj sa senkama, mozes sve da izvedes a mnogo lepse izgleda, nekako mekse, manje napadno za dan, za posao. A uvece se ponekad casti....zimo jedna!
Betty:klara, šta ti tačno imaš protivu mene i zašto plašiš ove dobre ljude blagočestivom rajskom dušicom Beti?
Ni ja ne želim baš sve da upoznam, ne moraš ih rasterivati unapred: ako zatreba zvaću te da mi odradiš taj negativan PR![]()
littlefoot:Jel prave lajner u beloj boji?
Betty:Jel probao neko to? Koje boje idu s kojim očima? Ja obožavvam lajner, a ima jako tamne oči, pa je crni zicer. Ali bih probala neki braon i neki ljubičasti?
Da:-)littlefoot:Jel prave lajner u beloj boji?
hanibal77:e bako nije u redu ja ovde savetujem ljude a ti dajes link ka sajtu douglasa,naseg zakletog neprijatelja
ako hoces evo ti site moje firme pa linkuj na nasimaju benefitovu sminku i sve americke zezalice
www.sephora.fr
radim u parfimeriji,al kod nas rad u parfimeriji podrazumeva malo vise toga od dodavanja robe sa police i kucanja na kasi tako da se moze reci da sam malo sminkerka malo savetnik za negu malo ambasador marki sve po malobejbica:Hanibal77, nikako da provalim jesi ti vizazistica ili radis u parfimeriji?
Odlicno!Ima da nas sminkas sve coporativno:-)hanibal77:radim u parfimeriji,al kod nas rad u parfimeriji podrazumeva malo vise toga od dodavanja robe sa police i kucanja na kasi tako da se moze reci da sam malo sminkerka malo savetnik za negu malo ambasador marki sve po malo![]()