a od kad sam na rukovodecem mestu vise ne sminkambejbica:Odlicno!Ima da nas sminkas sve coporativno:-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a od kad sam na rukovodecem mestu vise ne sminkambejbica:Odlicno!Ima da nas sminkas sve coporativno:-)
Bas si nekahanibal77:a od kad sam na rukovodecem mestu vise ne sminkam![]()
poslacu ti stazerkubejbica:Bas si neka
Mozes da napravis jednom izuzetak
bejbica:Bas si neka
Mozes da napravis jednom izuzetak
Meni tetka radi u Douglasu i preko nje kupujem sve za pola cene:-)ugadnubaburastem:......Cenim da smo transferovane na 'crnu listu' jer smo link-ovale zlocestu konkurenciju...
...Pozdravce bejbi, nedostajala si juce...
![]()
ja imam vise testerabejbica:Meni tetka radi u Douglasu i preko nje kupujem sve za pola cene:-)
Zato ih obozavam:-), a testera puna kuca kakvih ti srce pozeli-)
Gde sam nedostajala?
Ne verujem dok mi ne posaljes:-)hanibal77:ja imam vise testerai lepsih i boljih
od douglasovih
![]()
hmmmm razmislicu,nazalost danasnji klijent je toliko razmazen da mu nije dovoljno sto za svoje pare dobije proizvod nego hoce i probe i testere i poklon i popust.i sve u isto vremebejbica:Ne verujem dok mi ne posaljes:-)
hanibal77:bravo bako,nek ti povecaju penziju za ovo.
na ovaj artliner sam mislila za onu boju rainbow.on je superiska za pocetnice i pocetnike jer je aplikator od sundjera a ne od dlaka pa se lako nanosi,nema sanse da se pogresi
e stvarno si faca: obozavam da te citam.sto ne izmislis neki strip?ugadnubaburastem:......Anytime, slatka - nego, sto ne obozavas najbolje da stilizujes staramajke...
...Znam da nije nista personalno...
![]()
- jel' sto nisi rada da pohabas pola ambalaze na surfovanje kroz kapak-draperije sa porazavajucim ishodom?...
...Nego, nacinje me bedak, neki deran mi zapljunuo styling na cipelarniku - moracu kod tebe na gratis-ovanje...
![]()
Skrticehanibal77:hmmmm razmislicu
bejbica:Meni tetka radi u Douglasu i preko nje kupujem sve za pola cene:-)
Zato ih obozavam:-), a testera puna kuca kakvih ti srce pozeli-)
Gde sam nedostajala?
Blagodarim staramajkice:-)ugadnubaburastem:...Kratko sam jezdila forumcetom i nisam te spazila, pa mi je nekako bilo prazno - navadila si nas, pa sad zive nismo da vidimo novi izbor avatar-a za tekuci dan...![]()
Betty:e, a šta kao "sve kao neko nevinašce"? Šta to znači? Kao - nisam 8)
hanibal77:delim bre bas dogovaram s nekim forumasicama sta da donesem sad kad dolazim,al ne mogu mnogo jer su na aerodromu zajebani,naplatice mi carinu
jaoooooesperanca137:nece dusice,kazi kad dolazis da sapnem svom kolegi na aerodromu da ti progleda kroz prsteeeeeee![]()
Ne radi bre svercerko francuska:-)hanibal77:jaooooo
a je l to sigurno?dolazim 14.10 uvece.pitaj ga je l radi tada