Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je neko koristio frontline,tecnost koja se utrljava na ledja psu,protiv buva i krpelja?Cuo sam da ima neka stetna dejstva da posto ulazi pod kozu psu stetno uteice na jetru i ostecuje je,pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa tim i da li je cuo nesto slicno?

Da li je neko koristio frontline,tecnost koja se utrljava na ledja psu,protiv buva i krpelja?Cuo sam da ima neka stetna dejstva da posto ulazi pod kozu psu stetno uteice na jetru i ostecuje je,pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa tim i da li je cuo nesto slicno?
O frontlajnu i ostalim preparatima protiv parazita, imas dosta i na temi "BUVE, KRPELJI I OSTALA GAMAD", prelistaj... da se ne ponavljamo.

Moj labrador retriver ima 13meseci, kod mene je 10 a ja uveliko umirem koliko ga volim , postao je deo porodice, čak su mu moja deca kupila poklon za rođendan i pravili mu čestitku, koju su okačili na kućicu. Skroz smo poludeli !!!!!!!!!!!!!

evo jos malo i hektora koji danas puni 6 meseci:D:bye:

Prilozi

• DSCN5992.jpg
    DSCN5992.jpg
    38,9 KB · Pregleda: 15
Mili je dodi postavila ogrlicu jako visoko, negde odmah ispod usesa, i kad on cima i ona njega cimne kratko i jako i kaze PORED i tako dok ne ukapira..... meni nije poslo od ruke......al kako ga je ona naucila, cim mu dignem ogrlicu on oma zna sta mu je ciniti!!!!

Ovako, imam par pitanja. Uglavnom sam čula pozitivna iskustva ljudi vezana za labradore ali bih volela i od vas da čujem koliko su ''teški'' za dresuru, tj. za savladavanje osnovnih stvari koje bi svaki pas trebalo da zna? I kada se štene najranije sme ostavljati samo?

Znam da ne bi trebalo ali cu napisati, kod nas u parkicu ima jedan prelep labrador-retriver, zove se Bruno, ima 2,5 godine, i vlasnica trazi zenku, ja cu postaviti slike pa ako je neko zainteresovan nek se javi!
E da i ne znam dal ga vodi na izlozbe, al znam da ima papire, ako je nekom to vazno samo da dodam!

Back