Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Увек сам имала мужјаке и сад коначно имам женку и рекла сам: "једном женка - увек женка", тако да нећеш погрешити ако узмеш женку, много је лакше са њима.

Medeni malisani :) Samo jedan crni u leglu?
evo malo mojih crno-zutih :)
Alfa
2-16-1.jpg

Astor i Alfa
P7170017-1.jpg

Kan
kan-1.jpg

Pozdrav svima. Danas sam uzeo stene Labradora staro 40 dana, predivan je.

Zanima me sta da mu dajem od hrane, koliko kolicinski, (jedino znam da treba 5 obroka dnevno)?

Pre svega ti čestitam na prinovi:) Što se tiče hrane, dosta korisnih stvari možeš pronaći na temi ISHRANA. Ja kao početnik i tek budući vlasnik (:)) ne bih se usudila da ti dam konkretan savet.. Mada ako ga hraniš granulama, na pakovanju ti piše količina srazmerna težini (najčesće odraslog) psa. Nadam se da sam koliko-toliko pomogla, a bilo bi lepo i da postaviš neke sličice.
Pozdrav!

nas nije dugo bilo....imam jedno pitanje! Afl puni godinu dana 21.novembra a danas je dobio ponudu za prvo parenje! Sta da radim ? Da li je to rano ? Zenka je vec usla u teranje,tako da bi trebao da je pari uskoro ( detalje oko tacnog dana ne znam..) ali on bi tek napunio godinu dana ! Cekamo vasa misljenja...

nas nije dugo bilo....imam jedno pitanje! Afl puni godinu dana 21.novembra a danas je dobio ponudu za prvo parenje! Sta da radim ? Da li je to rano ? Zenka je vec usla u teranje,tako da bi trebao da je pari uskoro ( detalje oko tacnog dana ne znam..) ali on bi tek napunio godinu dana ! Cekamo vasa misljenja...

E, i mene nije bilo dugo... : )
A vas dvoje nisam videla sto godina. ;)

Inace, sta ima novo ovde? Obi je ok, sve je ok, treba nam zenka, tako da ako Alf nece, prebaci zenku 'vamo. :P

Back