smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Ne stižem uvek da pregledam sve teme, ali danas sam se setila Dane... i Obija... iz nevezanog, pa navratila da vidim da li ste tu. baš mi je drago da jeste... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nas nije dugo bilo....imam jedno pitanje! Afl puni godinu dana 21.novembra a danas je dobio ponudu za prvo parenje! Sta da radim ? Da li je to rano ? Zenka je vec usla u teranje,tako da bi trebao da je pari uskoro ( detalje oko tacnog dana ne znam..) ali on bi tek napunio godinu dana ! Cekamo vasa misljenja...
Jesmo, jesmo, sve je ok. Hvala na pitanju, nadam se da ste i vi svi ovde dobro. : ) Evo jedna slika Obija, sad sam je uploadovala da pokazem drugu, pa neka je i ovde. : )
![]()
Čokoladac medeni!
Hoću i ja jednu takvu cicu! Imamo i crnog momka u komšiluku, zove se Bart, ima 11 meseci i tako je leeep! Onako krupan, glavat... Hoće biti skorije nekih legala? Jeco, Bojana...? Jel da spremamo kintu? Mislim, mimi's dad bi prvo još dece al' ja neću sad! 

Neka, radiću na tome.E, hvala svima na dobrodoslici...
Nego, ljudi, dajte neku zenku, breee...![]()

Znači da obnavljam diplomatske veštine...Eh, još kad bih se samo ja pitala...
Neka, radiću na tome.
A tako sam se bila obradovala... 
Dano, nismo prihvatili ponudu da se Alf pari ! Nismo želeli da rizikujemo i poslušali smo i ovoga puta Astorelin savet, iako su nam neki odgajivači rekli da za mužjaka nema problema ako se pari pre 18 meseci.
Preporučili smo Obija i silno ga nahvalili (samo smo rekli istinu), ali oni su već imali dogovorenu rezervnu varijantu.
![]()
... Ali, sirite pricu po NS-u i mnogo hvala! 
On je jos uvek mali i normalno je da gricka sve na sta naidje dok menja zubice. Nabavi mu u Pet shopu one koskice od stavljene koze, sa njima ce se malo duze zanimati 

Evo malo klipova nase decice.
https://www.youtube.com/profile?user=upwardstar&view=videos
p.s. Mimi ma nemoj da se sekiras ovi bebci su rezervisani.
Boze zdravlje mozda bude nesto od diplomatije sledece godine!
Veliki pozdrav!