smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Ne stižem uvek da pregledam sve teme, ali danas sam se setila Dane... i Obija... iz nevezanog, pa navratila da vidim da li ste tu. baš mi je drago da jeste... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nas nije dugo bilo....imam jedno pitanje! Afl puni godinu dana 21.novembra a danas je dobio ponudu za prvo parenje! Sta da radim ? Da li je to rano ? Zenka je vec usla u teranje,tako da bi trebao da je pari uskoro ( detalje oko tacnog dana ne znam..) ali on bi tek napunio godinu dana ! Cekamo vasa misljenja...
Jesmo, jesmo, sve je ok. Hvala na pitanju, nadam se da ste i vi svi ovde dobro. : ) Evo jedna slika Obija, sad sam je uploadovala da pokazem drugu, pa neka je i ovde. : )
![]()
E, hvala svima na dobrodoslici...
Nego, ljudi, dajte neku zenku, breee...![]()
Znači da obnavljam diplomatske veštine...Eh, još kad bih se samo ja pitala...
Neka, radiću na tome.
Dano, nismo prihvatili ponudu da se Alf pari ! Nismo želeli da rizikujemo i poslušali smo i ovoga puta Astorelin savet, iako su nam neki odgajivači rekli da za mužjaka nema problema ako se pari pre 18 meseci.
Preporučili smo Obija i silno ga nahvalili (samo smo rekli istinu), ali oni su već imali dogovorenu rezervnu varijantu.
![]()
Evo malo klipova nase decice.
https://www.youtube.com/profile?user=upwardstar&view=videos
p.s. Mimi ma nemoj da se sekiras ovi bebci su rezervisani.
Boze zdravlje mozda bude nesto od diplomatije sledece godine!
Veliki pozdrav!