Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Boa je isti Astor, ama preslikan :)

Hvala B@mbi na ovakvom komentaru :) Svi stenci su mi vec odavno otisli u nove domove, a javicu kada ocekujem sledece leglo.

Sada malo da se pohvalimo. :)
Proslog vikenda, Astor na izlozbi u Zabarima osvaja svoj 9-ti CAC, a Alfić R.CAC. Sutradan, na prosirenoj utakmici za retrivere oboje su polozili utakmicu, a Astor osvaja R.CACT i time oboje zatvaraju sampionat zrelih. Evo malo slicica sa utakmice
Astor-aport divlajci iz vode
P4270015-1.jpg

P4270016-1.jpg

P4270017-1.jpg

Alfa-odlozljivost na pucanj
P4270020-1.jpg

P4270021-1.jpg

Alfa-aport sa potapanjem
P4270023-1.jpg

P4270024-1.jpg

P4270027-1.jpg

Svi takmicari zajedno
P4270041-1.jpg

Pobednica utakmice Monita-CACT
Photo10_10A-1.jpg

Vidim da se ovde bas lepo druzite pa sam resila da vam se pridruzim :bye:.
Moj muz i ja imamo labradora 7,5 godina starog.Zove se Kan .Imamo malu nedoumicu po pitanju njegove kilaze.Da budem precizna on je visok oko60-61 cm i ima izmedju 40-45 kg.Svi nas kritikuju da je mnogo debeo ali nama se cini da nije.Pokusali smo da nadjemo podatke o tome ali nailazimo na jako velike razlike u brojkama pa smo sad jos vice zbunjeni.Evo i njegove slikice od skoro ,pa mi ako mozete pomozite.Dali da mu korigujemo ishranu ili je ovo ok :think:?
P4280091-1.jpg

Gledam ove Vase kuce i....
nemamo psa,ali ovo je najpozeljnija vrsta za nasu porodicu.
Nazalost ne mogu kupiti stene...pa samo prizeljkujem.
Imamo i bastu i decu-fali nam samo jedan zlatni...
Naravno vozimo Bubu....
Postavite jos slicica da uzivam i redjam u moj album,dok ne budemo imali svog pa da se i mi hvalimo.
Pozzzz!

Dvoumim se između zlatnog retrivera i labrador retrivera...Da li mi možete pomoći koji je bolji?Treba mi pas za druženje,ljubav,igru...(;klasično...Izuzetno volim velike i krupne pse pa mi se ove dve vrste posebno sviđaju,a kao i što sam prelisatla,ovi psi su dobri za porodicu!
Pa...šta kažete...zlatni ili labrador?

Cao,ja sam ovde nova:). Prte tri meseca sam dobila za rodjendan malog zlatnog labradora,sada ce napuniti 4 meseca,presladak je samo sto voli da grize sve sto stigne i ne znam kako da ga odviknem od toga...pre mesec dana je revakcinisan,I ako mi mozete pomoci i reci kada ga trebam voditi da primi vakcinu protiv besnila?

vakcinu kad ga budes cipovala, to za grickanje imas temu o stencima , a ima dosta i na ovoj temi, prelistaj je malo i sve odgovore ces naci!!!!! Srecno sa malishom, daj neke slikice da vidimo kakav je slatkis!!! Dobbrodosli

mom labu su se pojavile neke bradavice na vilici. jel imao neko slicnih problema? veterinar rece da mu ne smetaju ali sta ja znam...... rece i da moze da se skine....... koliki je to problem? jel imao neko slicnu situaciju? uf......

Back