Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јао, Бојче, улепшала си ми дан и по обичају, бацила у севдах са тим сликама! Ебони оправдано титулу најлепшег тате са моје стране (нек ми не замере остали власници мушких лабрадора!);)

E pa druzimo se jos par dana, do cetvrtka pa ce onda da me nema do 15maja!!!!!!!!Idem u divljinu!!!!!!! Ako me nesto ne pojede( ili me nesto napadne a Doda me odbrani hehehehe )vracam se sa fotkama!!!!!! Onda cu vas smorim skroz!!!!!! Evo gde idem!!!!!!
Ovo je pogled ispred kuce
pogled10.jpg

a ovo je jezero koje je na imanju

jezero11.jpg

HEEHEH sad ce Vilus i mene teti da zeni!!!!!!!!

jaao pa to je idealno...ljubomorna sam... mi kada smo pitali na tari uglavnom nisu dozvoljavali pse u apartmanu-kuci-sobi, a oni koji jesu dozvoljavali imali su boxove u dvoristu sto ne znam koliko bi prijalo mom trosedskom psu :)

Cuti sramoto jedna!!!!!!!!!!:shock:Kaki prstenovi!!!!!!!:shock: Bodin je bio Kralj Raske u 11. veku!!!!!!!:shock::shock:Imas ulicu na crvenom krstu nazvanu po njemu!!!!!!!:confused:
SEDI JEDAN!!!!!!!!!!!:x
Kukuuuuuuuuuuu!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Lepo sad lopatu u ruke i sama se zakopaj!!!! Ajde!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ma salim se bre , volela bi da se javi bar neko( sem onog D) na koga sam se ja na ljutila!!!!!!!! Tesko nema ga!!!!!!:shock::shock:
E ma ja sam ih obojicu rodila u sloveniji, i sad zove drustvo, rodbina i sl iz BG da se raspitaju kako sta i kako e se mali zvati( kad sam rodila Bodina) i na moj odgovor su apsolutno svi bili u fazonu:"Jao P....ke jedne al ste se prodali, tek ste dosli i dajete detetu neka STRANA :shock:imena!!!!!!"

Ma salim se bre , volela bi da se javi bar neko( sem onog D) na koga sam se ja na ljutila!!!!!!!! Tesko nema ga!!!!!!:shock::shock:
E ma ja sam ih obojicu rodila u sloveniji, i sad zove drustvo, rodbina i sl iz BG da se raspitaju kako sta i kako e se mali zvati( kad sam rodila Bodina) i na moj odgovor su apsolutno svi bili u fazonu:"Jao P....ke jedne al ste se prodali, tek ste dosli i dajete detetu neka STRANA :shock:imena!!!!!!"
A pas ni manje ni vi[e nego mafija[ki bos!
pa stvarno :roll:

Mili, nisam znala da se odrzavalo takmicenje za najlepseg tatu! :)
gde je to, mozes mi poslati link please. :-)
Jeste, Ebicka je na slici.
Drago mi je da vam se svidja.Moj meca dobric.
Ria, blago majci koja te rodila :)
ala ce se nauzivas!
:-)
bice vam super!!!
svima pozdrav!

Back