Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
00000-1.jpg

FALA BEA!!!!! Seronja pravi......... Mnooooogooooo je luuuuud!!!!!!Juce zamalo da polupa staklo na prozoru od auta!!!!!
Bila sam u bolnici sa klincem i drugi klinac, muz i Doda dodju u posetu!!!! Prvo su mislili da ga ostave u kolima na par minuta jer je malo nezgodno psa uvoditi u bolnicki krug..... medjutim kako su se parkirali tako su naleteli na mene i ovaj ludak me video posle 8 sati mog odsustva iz kuce!!!!!AU JBTE koja reakcija!!!!!!!! Laje, skace udara njuskom u prozor, ma sve radi samo da dodje do mene!!!!!! I Morali smo ga izvesti iz kola ,i kad me celu isprljao i izbalavio malo se smirio!!!!! Dusa moja!!!!!!!!

Tako i moja Bea kad dodjem sa posla...skace,grize,lize me...haos:D

Onaj crni je isti nas "pokojni" komsija Ari, tako mi nedostaje njegova ogromna blatnjava njuska i njegov kukavicluk kad naidju macke i njegovo prozdiranje kiselih jabuka oko kontejnera... (Gazda mu je bio kreten, i ostao i posle Arijevog odlaska.) Gizmo sad ima novog drugara, isto crnog, samo ovaj put mladog, bojim se, iskvarice ga matora baraba, zatrovace ga svojim idejama. :D

sto se tice tog radovanja kod " nasih " pasa , ne znam jeste li vi imali problem , ali mi s reom jesmo , kad god bi usli u kucu ona se popisku i upiski od srece .... budemo vani 2 sata , dodemo kuci , ja izadjem na pola sata , vratim se , ona skace i samo sekundu sjedne i samo malo pusti vode... jednostavno smo onda morali da je ignorisemo pri ulasku u kucu jer nije bilo drugog nacina da prestne jer smo taj savjet vidjeli na animal planet , javili se ljudi sa istim problemom , al bilo je doneke i simpa , sem dijela ciscenja...
btw .. sretna 100-ta strana svima vama kojji ste od pocetka tu ....
a sto se tice vasih savjet a, sve cu da razmotrim
hvala mima , super si !!
kiss

sto se tice tog radovanja kod " nasih " pasa , ne znam jeste li vi imali problem , ali mi s reom jesmo , kad god bi usli u kucu ona se popisku i upiski od srece .... budemo vani 2 sata , dodemo kuci , ja izadjem na pola sata , vratim se , ona skace i samo sekundu sjedne i samo malo pusti vode... jednostavno smo onda morali da je ignorisemo pri ulasku u kucu jer nije bilo drugog nacina da prestne jer smo taj savjet vidjeli na animal planet , javili se ljudi sa istim problemom , al bilo je doneke i simpa , sem dijela ciscenja...
btw .. sretna 100-ta strana svima vama kojji ste od pocetka tu ....
a sto se tice vasih savjet a, sve cu da razmotrim
hvala mima , super si !!
kiss

Nema na cemu!Ebony Royal Standard ti je otac ovih medvedica:mrgreen:

maleni su ko med... ja se jedino bojim kada Rea pari , i kada se okoti kada dode vrijeme , da necu moci da se suzdrzim a da ne uzmem jos jedno , al jedino me vadi pomisao da zivimo u stanu da nemam o mjesta ... znam kako mi je bilo kada je Reina sestra bila kod nas dvije sedmice , cuvali smo je , i njih dvije su bile preslatke , rea je bila presrtena sto ima nekoga s kim ce po kuci skakati ...al ... al... al kada vidim ovo malo kuce , sva se raznjezim , i ne znam kako cu se odvojiti od njih kada dode vrijeme za to !
kako vi uspjevate!!

Jao, Bojana, kakve divne cokoladice i crnchici! Najezila sam se! Sto kaze Ria, pu-pu-pu, da ih ne ureknem! Pretpostavljam da su vec svi rezervisani?Ako nisu, ne mogu da verujem! I oprosteno ti je sto se nisi javljala, imas (ako sam dobro izbrojala) 8 razloga najsladjih na svetu!

Hvala svima!!!!!!!!!!!
Nisam imala mnogo vremena da se posvetim svim forumima koje sam inace posecivala, zbog 8
dobrih razloga :)
Slobodan je jos jedan crni decko,ostali su rezervisani.
Sad su vec prave plisane igrackice, pu pu pu :)
Svima puno pozdrava!

Back