Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JBGa Bear moramo da platimo sto smo ti se smejali!!!!
ALI MI SMO MU DOAKALI!!!!!8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
Nasli smo u pet shopu sprej koji naprskas na stvari koje zelis da nadjes kad se vratis kuci!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
I DELUJE!!!!!!

ALI MI SMO MU DOAKALI!!!!!8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
Nasli smo u pet shopu sprej koji naprskas na stvari koje zelis da nadjes kad se vratis kuci!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
I DELUJE!!!!!!
Jaooo, sad cu da ti ponistim smajlice...
LM, nabavismo mi onomad neko cudo od spreja (iz USA), i to delovalo jednom - dvaput, posle se navikla i klopala preko spreja .:D

I DELUJE!!!!!!
Jaooo, sad cu da ti ponistim smajlice...
LM, nabavismo mi onomad neko cudo od spreja (iz USA), i to delovalo jednom - dvaput, posle se navikla i klopala preko spreja .:D

Ma nema veze ionako treba da renoviramo gajbu za jedno par meseci do godinu dana!!!!
Kad ste ono rekli da prestaju da glodju i cupaju sve sto mogu(iako ga ucimo da to ne radi)???????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

E Vojo kako je Wetta???
Jel joj bolje???:cry:

Ma nema veze ionako treba da renoviramo gajbu za jedno par meseci do godinu dana!!!!
Kad ste ono rekli da prestaju da glodju i cupaju sve sto mogu(iako ga ucimo da to ne radi)???????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

E Vojo kako je Wetta???
Jel joj bolje???:cry:

Hvala na pitanju, k`o nova...osm ranice na njuski i par ogrebotina sve je u savrsenom redu...doduse, jos je malo istraumirana, al proci ce i to :D

А шта би са Ветом? Мора да сам нешто пропустила?

Куца би требала да престане да глође све што стигне кад скроз промени зубиће, а зубе мења са 4 месеца. Претпостављам да ће та фаза престати кад напуни 6 месеци.

А шта би са Ветом? Мора да сам нешто пропустила?

Куца би требала да престане да глође све што стигне кад скроз промени зубиће, а зубе мења са 4 месеца. Претпостављам да ће та фаза престати кад напуни 6 месеци.
E onda cemo tada da renovramo!:D:D:D:D:D:D:D:D

Јооој, могу мислити како вам је било! Добро је да је прошла тако како је прошла. И знам како то изгледа:
мој пас је једном био нападнут од стране другог пса (иначе, тај пас је прави провокатор и увек је грабио прилику да га нападне) и дошло је до туче. У целом том кошкању они су излетели на улицу. Само се чула шкрипа кочница и прасак! Ја сам се тада одузела! Обојицу је треснуо ауто, с тим што је онај пас, чини ми се, примио највећи део ударца (на њему је возач разбио фар), а мој је био сав окупан у крви што се тиче њушке! Одузела сам се, мислећи да су му сви зуби отишли у парампарчад. Међутим, не, срећом, само је добро одрао њушку која је доста крварила. И као врхунац: возач излеће и почиње да урла на мене у фазону да му платим разбијен фар, а и газда пса такође урличе да нисам нормална?!?!?! Шта мислите, ко је имао већу трауму од тада, мој пас или ја?

Dobro je da joj se nije nista ozbiljnije desilo. Mogu da zamislim kako ste se vi a i ona isprepadali. Meni je Tedi izleteo na ulicu u trenutku kad su iz jednog smera isla tri a iz drugog dva automobila, i to bas kad se svih pet mimoilazilo. Pukim cudom ga nisu udarili, ali ga je jedan zakacio zadnjim delom, tako da je napravio dva koluta po kolovozu. Posle mu je trebalo malo vremena da prestanu kukovi da ga bole (da nema displaziju verovatno bi se oporavio za dva dana), ali uopste nije naucio koliko je ulica opasna pa mu se i dalje desava da tako krene preko ulice ne gledajuci.

evo i nasih slika-
Stari 5,5 nedelja
Picture048-3-1.jpg

Picture068-2-1.jpg

Picture019-2-1.jpg

Picture014-1.jpg

Picture025-1.jpg

Picture056-1-1.jpg

Picture038-3-1.jpg

Dobro dosla cat,ja imam 3 psa u stanu, 2 labradora i mopsa,i nama je uvek ludo i zabavno:)
Bice ti malo tesko na pocetku dok malisa/mala ne nauci da obavlja nuzdu napolju a posle je samo uzivancija.
Pazi od koga ces kupiti psa!!!Mi sa foruma te uvek mozemo uputiti ka pravom odgaivacu i dobrom leglu!!

Mina, i ostali forumasi dobre volje ,i meni bi trebala sugestija gdje i od koga da kupim psa.
Napokon ,stvorili su mi se uslovi za drzanje psa , jer sam jos proletos planirao ,ali nije se moglo.

Mina, i ostali forumasi dobre volje ,i meni bi trebala sugestija gdje i od koga da kupim psa.
Napokon ,stvorili su mi se uslovi za drzanje psa , jer sam jos proletos planirao ,ali nije se moglo.

Moja preporuka je ako hoces zutog labradora da pozoves Gosp.Dejana Dabica,odgaivacnica Daddemma-nalaze se u Apatinu,trenutno imaju 2 fenomenalna legla,ovo ti je njihov web sajt http://www.labrador-kennel.com/ a ovo ti je broj od Dejana:063 586 686.
Ovo ti je otac legla:
CH Pepper od Himalajskeho Cedru
LE6OvJ80q7NMKP5p.jpg

Back