Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ga Obi,posle dosta vremena..Jedva sam uspela nekako da ga slikam..Bukvalno nema mira ni sekundu...
my.php
[/URL][/IMG]

Zeleo bih da kupim stene labradora. Nije mi bitno poreklo niti sam zainteresovan za izlozbe. Jedino sto mi je bino je da je sigurno cista rasa, tj. da nije mesanac. Da li znate gde se moze kupiti stene za neke 'pristojne' pare. Da sumiram, treba mi prijatelj, ne izvor zarade!

Dok ne postavim slikicu i ne predstavim moju malu labradorku, imam samo jedno pitanje (a koliko sam preletela prethodne stranice nisam videla da je pisano o tome, mozhda greshim..) - shta mi treba od papira da bi moje shtene moglo da napusti zemlju i putuje sa mnom?

Od nekih sam ljudi chula da su mi neophodni papiri o pedigreu (a ona nema papire), a od nekih da mogu kupiti taj neki pasosh za pse, ali da je preskup (reda velichine 600EUR) i sl...
Shta je zaista istina?

NE Treba ti pedigre!!!!!!
Treba ti:
1.Da chipujes kucu
2.Vakcina protiv besnila(obavezna posle 4 meseca zivota mada se valja truditi da je to sto kasnije)
3.Potvrda od veterinara (sto zavisi gde putujesh!)

Ako ides u EU onda su propisi malo zeschi!
O tim detaljima ces saznati tako sto okrenes Vet. inspekciju i pitas ih sta i kako!

Dakle papiri ti trebaju samo za izlozbe!!!!
Pozuri sa tim slikicama da vidimo tu "svezu krv" na forumu, nesto smo se uspavali......

Ovo je moja Masha :)
Druga po redu slikica je iz prvih dana kada sam je dobila (nekih 7 nedelja), a prva je sa dva meseca.
Za koji dan Masha puni 3 meseca. Jaaako je zhivahna, radoznala i bezobrazna (sve zhivo po kucji grizhe, chupa, rushi..). Kontam da je pametna i da me vecj puno toga razume, samo je pitanje da li je raspolozhena da me poslusha... valjda cjemo i to uskoro nauchiti..

Inache, nema papire, a vodila bih je tu u komshiluk, RS, zato pitam za papire i to shta joj treba preko granice..

P.S. Hvala za objashnjenje - u petak idemo kod veterinara pa cju se i tamo raspitati za detalje.

Prilozi

• 19102007497-m.jpg
    19102007497-m.jpg
    40,8 KB · Pregleda: 49
  • Image005-m.jpg
    Image005-m.jpg
    20,4 KB · Pregleda: 21
Eh, evo i mene... :|

Narode, malo se plasim, sta mislite, da li me se Obi seca? :? Kako ce me prihvatiti posle Tare? :|

Planiram da se preselim, da iznajmim kucu sa dvoristem, da bi Obi imao vise prostora i gde da bude dok sam ja na poslu, a mislim i da cu imati cimera/cimerku, (uslov je da voli pse, naravno :P ), pa ce sve biti lakse... Kad gledam ove slike maleckih, uzela bih jos jedno stene! :)

Pozdrav i dobro dosla nazad (ako si se vec vratila)... :)

Sigran sam da te se Obi seca, mislim da oni ne zaboravljaju tako lako. Posebno ne nekoga ko je bio sa njima dok su bili mali.

Secam se pre kako je moj prethodni pas (koker spanijel), kog smo uzeli sa 4 meseca, reagovao kada vidi devojku od koje smo ga uzeli... Znaci i posle vise godina, samo kada je vidi negde odmah trci prema njoj i prakticno poludi - sve zato sto je bio sa njom do 4 meseca.

Tako da mislim da nemas brige.

Ajde javi se kada budes u Novom Sadu...

Eh, evo i mene... :|

Narode, malo se plasim, sta mislite, da li me se Obi seca? :? Kako ce me prihvatiti posle Tare? :|

Planiram da se preselim, da iznajmim kucu sa dvoristem, da bi Obi imao vise prostora i gde da bude dok sam ja na poslu, a mislim i da cu imati cimera/cimerku, (uslov je da voli pse, naravno :P ), pa ce sve biti lakse... Kad gledam ove slike maleckih, uzela bih jos jedno stene! :)
Pa dobrodosla!!!!!!!!!!!:D
Ma to pitanje ti je suvisno!!!!:confused:
Sad kad te vidi pa odlepi od srece!!!!:razz:
Smejaces se kako si se dzabe sekirala!!!!!!!
Javi kako je prosao ponovni susret!!!!!!!!!

Back