Pozdrav crncima slatki su,nisam ja tako surova što se tiče kuca u stanu.Samo imam sreće što imam dvorište pa je sloboda neograničena.Pozdrav svima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo nekih "jos vrucih" slickica od veceras!
Na drugoj sam uhvacen na delu!!!!!:shock::shock::shock:
Zamalo pa i mi da kao BIG BEAR kupujemo nov namestaj jer je nekima bio ukusan!!!!!!![]()
Jaooo, sad cu da ti ponistim smajlice...JBGa Bear moramo da platimo sto smo ti se smejali!!!!
ALI MI SMO MU DOAKALI!!!!!8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
Nasli smo u pet shopu sprej koji naprskas na stvari koje zelis da nadjes kad se vratis kuci!!!!
I DELUJE!!!!!!
Jaooo, sad cu da ti ponistim smajlice...JBGa Bear moramo da platimo sto smo ti se smejali!!!!
ALI MI SMO MU DOAKALI!!!!!8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
Nasli smo u pet shopu sprej koji naprskas na stvari koje zelis da nadjes kad se vratis kuci!!!!
I DELUJE!!!!!!
Ma nema veze ionako treba da renoviramo gajbu za jedno par meseci do godinu dana!!!!
Kad ste ono rekli da prestaju da glodju i cupaju sve sto mogu(iako ga ucimo da to ne radi)???????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
E Vojo kako je Wetta???
Jel joj bolje???![]()
E onda cemo tada da renovramo!А шта би са Ветом? Мора да сам нешто пропустила?
Куца би требала да престане да глође све што стигне кад скроз промени зубиће, а зубе мења са 4 месеца. Претпостављам да ће та фаза престати кад напуни 6 месеци.
Hvala na pitanju, k`o nova...osm ranice na njuski i par ogrebotina sve je u savrsenom redu...doduse, jos je malo istraumirana, al proci ce i to![]()
Imali smo mali incident, Wetta pod tockovima automobila...А шта би са Ветом? Мора да сам нешто пропустила?.
Dobro dosla cat,ja imam 3 psa u stanu, 2 labradora i mopsa,i nama je uvek ludo i zabavno
Bice ti malo tesko na pocetku dok malisa/mala ne nauci da obavlja nuzdu napolju a posle je samo uzivancija.
Pazi od koga ces kupiti psa!!!Mi sa foruma te uvek mozemo uputiti ka pravom odgaivacu i dobrom leglu!!
Mi smo juce bili vredni i pravili smo kiselo slatke ljute papricice!!!!!!!!!!!!!
Kao sto se obicno desava jedna je pala na pod i Don je u letu dohvatio......
Dalje vidite sami.......
Mina, i ostali forumasi dobre volje ,i meni bi trebala sugestija gdje i od koga da kupim psa.
Napokon ,stvorili su mi se uslovi za drzanje psa , jer sam jos proletos planirao ,ali nije se moglo.
Super filmić!Kako je samo uporan da ćapi papričicu!
![]()
Ma, filmic je extra Ria, vec sam te rekla!!!!Hocemo jos
Hvala!
Ladno je istripovao da ga je ujela i jako je bio ljut!!!!!
Znam Astorela da si ga videla ranije!!!
Pokusacemo da snimimo jos neku ludoriju!
Bice toga sigurno jos vise kad krenemo napolje!!!( U Subotu)![]()