Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dana2503:
Pozdrav svima! :)

Ja samo da se javim, trebalo je da idem na put, (juce) 2 meseca poslom u inostranstvo, pa sam ostavila psa kod mojih u Smederevo, Tara623 bi vodila racuna o njemu takodje, medjutim, mama mi je umrla, put je odlozen za 20. septembar a Obi je sada kod Tare623, u najboljim rukama. :)
Pisala bih mnogo vise, ali stvarno nisam raspolozena, pomozite Tari da se lepo brine o Obiju dok ja nisam tu. :)

Cao! :)

pa pomoću ja Tari, bez skrivenih namera :D

maramara:
Hranim ga i granulama(eukanuba) i kuvanom hranom ,dajem mu voce ,povrce ,vitamine,pirinac,kacamak,ne dajem mu prave kosti nego mu kupujem one od presovane koze.Probala sam samo granulama da ga hranim a on me samo bledo gleda u fazonu sta si mi to dala.Decko bira i vitamine, nece sve da uzima samo one lavet multivitamine , druge ispljune.Zivimo na kanarevom brdu.

S obizrom da ga hranis kvalitetnom hranom,izbaci dodavanje vitamina jer je skroz nepotrebno.
Sada kada si ga "razmazila" i naucila da jede kuvano+granule tesko ces ga odvici od toga sada,zato te i bledo gleda"Samo granule,a meso"?:)
Mi nasim psima takodje dajemo jagnjetinu(kuvanu ili zivu,kako kad) ona je odlicna za formiranje misicne mase.
Zumance je sasvim dovoljno da se daje 1 nedeljeno.
Kada sam rekla masa vidim da su me neki lose shvatili,nisam mislila da mu fali mase u smislu kilograma nego mase u smislu misica,jer bi grudni kos trebao da mu bude dublji za njegov uzrast a najbolje za to je plivanje,a takodje za sve ostale misice je plivanje no.1 a i trcanje po sljunku ali ne preterano cisto onoliko koliko njemu odgovara.
Ja sam na Vracaru,mislila sam da niste negde blize pa da izvedemo "razbojnike" zajedno.
Pozdrav

Dana2503:
Pozdrav svima! :)

Ja samo da se javim, trebalo je da idem na put, (juce) 2 meseca poslom u inostranstvo, pa sam ostavila psa kod mojih u Smederevo, Tara623 bi vodila racuna o njemu takodje, medjutim, mama mi je umrla, put je odlozen za 20. septembar a Obi je sada kod Tare623, u najboljim rukama. :)
Pisala bih mnogo vise, ali stvarno nisam raspolozena, pomozite Tari da se lepo brine o Obiju dok ja nisam tu. :)

Cao! :)

Moje saucesce Dano,drzi se:(:(:( :cry: :cry:

Dano ja te stvarno razumem kako se osecas, ali veruj mi da ce sve brzo proci! Bice ti ponekad jako tesko, ali pokusaj da budes uvek pozitivna!!!!
A Obi ce biti dobro! Pametan je on decak i zna da ce se njegova gazdarica brzo vratiti! :-)

Srecno!!!!!!

zdravo narode! ;)
evo nas posle malecne pauze,
evo i nekih slicica cisto da se pohvalimo sa ovih 600 grama koliko smo se ugojili za nedelju dana :-D

Prilozi

• don1.JPG
    don1.JPG
    51,6 KB · Pregleda: 23
  • don2.JPG
    don2.JPG
    49,3 KB · Pregleda: 24
  • don3.JPG
    don3.JPG
    52,2 KB · Pregleda: 18
  • don4.JPG
    don4.JPG
    76,4 KB · Pregleda: 16
  • don5.JPG
    don5.JPG
    62,8 KB · Pregleda: 19
Hvala Astorela
jel deluje kao da ce imati onaj shiri oblik glave ili ne?
Sve uzima svoj neki tok...
Haha kad se setim kako sam bila rastrzana po pitanju vakcine i svega ostalog....
Sad smo super uzivamo!
Za 10 tak dana ce moci po stanu celom da divlja. Skidamo strooooogi karantin

ria&tuborg:
HVALAAAA
bash smo ponosni!!!
Inace meni su uvek na 1.mestu bili Labradori a zatim KOLI
prelepa ti je kuca!
Koliji su priča za sebe :lol: (kao i svaka pasmina, uostalom). I ja, naravno volim (i) labradore... ;)
Nego, juče smo u šetnji sreli Asku, žutu labradorku otprilike Doninog uzrasta (8-9 meseci, možda ona ima nešto manje). Fino su se "onjušile" i "nanjušile" ali me je iznenadilo koliko je Dona brža, nemirnija, aktivnija u igri, dinamičnija... Pitanje za sve vas je da li je to uobičajeno ili je ova malecka takva?

Primetila sam da Don i Dona imaju istu "podlogu"... ;) :lol:

PS Ovde Dona ima oko 2 meseca :)

Back