Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ria&tuborg:
ma hocu da uradim ono sto je najbolje,ali se samo plasim da ga ne vakcinisem prerano

Pa i nemoj prerano...po mom misljenju, ako je Don u strogom karantinu, strpite se bar do 50-og dana..tri dana pre vakcine ocistite je od parazita,
najbolje bi bilo BANMINTH pastom(imas na spricu doziranje), ako ne nadjete onda tabletica Drontal,jedna na 10 kg tezine....
pozz

ria&tuborg:
hvala big,

Southern star hvala na info. provericemo. :o :o

Jel normalno da kad izbaci glistove, da one (tj. jedna) bude vidliva ?????
I ako nije sta onda? :confused:

E Vojkane samo smo se shalili. :-D
A ime DON je skraceno od DON VITTO ;)

I moj Soni je nakon prvog čišćenja izbacio jednu glistu, koja je bila vidljiva :p dugačka nekoliko cm. Nije ništa nenormalno koliko znam ;) Imate opasno ime ;) :p :D sviđa mi se! :D

Cao svima,moj labrador je star 12 meseci,ima odlican rodovnik i kvalitetno ga hranim,ali se meni cini da nije dovoljno razvijen tj.da je nesto sitniji od drugih koje sam sretala,pa vas molim da mi kazete do koliko meseci se oni razvijaju i da li postoje razlicite vrste labradora.

Luthiena hvala ti puno! Srecan Lori rodjendan! :-)))))
evo malo slika nasih stenaca!
stari su 3 dana na slikama.
pozdrav!

Picture105-1.jpg

Picture141-1.jpg

Picture134-1.jpg

Picture144-1.jpg

Picture145-1.jpg

maramara:
Cao svima,moj labrador je star 12 meseci,ima odlican rodovnik i kvalitetno ga hranim,ali se meni cini da nije dovoljno razvijen tj.da je nesto sitniji od drugih koje sam sretala,pa vas molim da mi kazete do koliko meseci se oni razvijaju i da li postoje razlicite vrste labradora.

Postavite sliku pa vam mozda mozemo pomoci.
Po cemu vam se cini da nije dovoljno razvijen,ima tek 12meseci mlad je tek ce se on razviti kako treba.
Ko su mu roditelji?
Pozdrav

Back