ria&tuborg
Aktivan član
- Poruka
- 1.566
super fora za podlogu a i ime im je tu negde.....
Ko po dogovoru
Ko po dogovoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tako se Dona našla među labradorima! :-Dria&tuborg:super fora za podlogu a i ime im je tu negde.....
Ko po dogovoru
Pa masho valjda posle revakcine 14 dana mozete gde hocete vas dve devojke!!!!Masha__85:Moja Una ima sada 3 meseca i 10 dana, pa kontam da je jos rano da je setam na povodac! Ne bih da prenaglim nikako!!!!!
Ali jedva cekam jos malo da poraste i onda ona i ja idemo u malu setnju! Jedva cekam da vidim kako ce odreagovati na druge pse i kako ce se tada ponasati! :-) Sa nepoznatim ljudima nemam problema jer svi koji dodju kod mene odmah je zavole! Bitno je da pokazu da hoce da se igraju sa njom i onda su "gotovi" jer u svakome vidi "zrtvu" samo da bi se igrala! :-) Ma blesava je, ali znate svi vi kako je to sa labovima!![]()
Meni je jako drago da ste tu!!!!!smeh:I tako se Dona našla među labradorima! :-D![]()
Nikakvo čudo kad je na "njenoj" temi (škotski ovčari) - jedinapa nemamo sa kim da pričamo! :|
Šteta što je tako malo kolija... sjajna rasa!
Inače, koristim priliku (opet) da pohvalim učesnike ove teme, zaista je odlična!
smeh:I tako se Dona našla među labradorima! :-D![]()
Nikakvo čudo kad je na "njenoj" temi (škotski ovčari) - jedinapa nemamo sa kim da pričamo! :|
Šteta što je tako malo kolija... sjajna rasa!
Inače, koristim priliku (opet) da pohvalim učesnike ove teme, zaista je odlična!
Hvala svima na dobrodošlici i lepom prjemu "labradorke" Done, a za odgovor na ovo pitanje idemo na temu "škotski ovčari".Minaa011:Pozdrav,rekla sam ti ja vec da 2 sprata ispod nas je Lesi,zove se Maki i star je 8meseci, skroz je hiperaktivan pas,kada smo u parku omiljeno mu je da preskace klupe I istrcava nase pse
Kupljen je u Novom Sadu,merili su ga i visok je 63cm za sada,taman da te pitam koja je visina idealna za Lesija jer su me pitali,a ja iskreno ne znam puno o njima.
Meni su labradori (i ostali retriveri uključujući i "goldena" :-) ) izuzetno lepi psi. Ono... kad pomisliš "pas" prva asocijacija mi je ona njihova njonjica... Znam i da imaju dobru narav, ali ne više od toga. Nisam znala da su, kako kažeš "trapađoze" dok su mali, naprotiv. Naravno da to ne umanjuje njihovu vrednost, lepotu i sve ono zbog čega ih toliko volimo (i zbog čega su toliko popularna rasaria&tuborg:pitala sam neke ljude koji imaju nesto malo ynanja o pasminama i oni kazu da je normalno da koli bude i brzi i aktivniji i spretniji od laba.
Opste poznato je da su Labovi,a u tome je i deo njihove cari da kad su mali su trapadjoze!!!
Obi je baš, baš porastao!tara623:Ja samo da vam javim da je Obi dobro,jedino imamo mali problem sa obelezavanjem teritorije..Vec par dana vrsi nuzdu u kuci,bili smo kod veterinara i rekao je da je to obelezavanje teritorije,i da ga jos par dana pustim...Do tada su pored mene gumene rukavice i sredstvo za dezinfekciju....[/url][/IMG]![]()
![]()
Astorela:Obi je bas porastao, pravi momak![]()
Luthiena:gospodin obi se opasno prolepsao ...![]()
Hvala,hvala,izmazicu ga,a Dana ce biti vrlo ponosnasmeh:Obi je baš, baš porastao!
Izmazi blentu![]()