**MILENA**
Početnik
- Poruka
- 12
Hm, mislim da sam ga vec dovoljno razmazila....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Inače, naravno, stvar je ukusa kada se gleda boja psa... Ma, šta ja to pišem, verovatno me je iziritirao post od Eddie.
Ono što tebe interesuje je da li može u stanu. Odgovor je: DA, može. Naravno, iz sopstvenog iskustva govorim. Može, ali budi spreman na veeeeelike obaveze. Ne brini, za uzvrat ćeš dobiti, pa, ono što nećeš dobiti ni od jednog ljudskog bića - bezgraničnu i bezrezervnu ljubav u elementarnom obliku.
Ali čini mi se da to već znaš.
Hej, ako je moja supruga pristala na laba u stanu na IV spratu... Pa pristaće i tvoja

jer bi zaista bila steta,on ga voli i sve to ali pored toga sto mu je ljubimac planirao je i odlaske na izlozbe i parenja(
ja moju volim i bez toga al nema veze)
Luthiena Badu je mnooogo slatka kao i sve kuce na ovom forumu......![]()
, dlaka sjajna, nos crn... Mada je i on bio prvobirano štene i zaista je bio super. Pas je dobio sve vakcine na vreme ja sam mu jedino dao tabletu za čišćenje creva. Pre neko jutro nije hteo da izadje iz kućice i odmah sam ga odveo kod veterinara, lik ga je pregledao i rekao da je neka infekcija grla izazvana time što je jeo sneg napolju, i dobio je taj dan 4 inekcije i sutra dan još 4 i bio je skoro zdrav počeo da jede i ok. Treći dan odem da ga nahranim on izgleda loše i ja mu dam lek koji mi je veterinar prepisao. Danas (4 dan) on u još gorem stanju. I odvedem ga kod drugog veterinara kad sam imao šta da čujem (mačija kuga) iako je vakcinisan na vreme! Pas ima i proliv sa malo krvi. Dobio je infuziju 6-7 nekih raznih inekcija, sutra idem opet na isto to. Da li je moguće da ga je to zakačilo i kako, i jel ima nade za njega. Pas je izuzetan, sve sluša ide svuda bez povodca, čeka me po sat vremena kad odemo negde(dovoljno je da patike ostavim napolju) i ukoliko ugine to neće proći tek tako! Neće dobro proći ni taj prvi veterinar a ni ovi u odgaivacnici. Sad vas molim za pomoć, šta da radim prvo njemu da pomognem? Dajem mu pirincanu vodu, čajeve, molim vas ko je imao slično iskustvo da mi pomogne.