Kako ti tvoji psi imaju lep, pametan pogled, to sam vidjala kod labradora koji se setkaju na granicnim prelazima. Ovaj moj ima u pogledu poziv na igru i mazenje i nista drugo. Ne, nema papire. Covek od koga je , je iz Subotice ima nekoliko Labradora- dve odrasle zenke i jednog muzjaka i ranije se bavio uzgojem i prodajom pomenutih, onda, kada je trebalo da oceni muzjaka imao je infarkt i nije otisao a posle je usporio sa zivotom uopste pa verovatno i sa bavljenjem profesionalnim uzgojem pasa. Mozda se sada nesto promenilo ali nisam u kontaktu sa njim, preselio se cini mi se na neko mirnije mesto. Roditelji Pepsija su crni, oboje a svi stenci iz legla su bili zuti. Ma on je nas Pepsi, vrlo drag i dobar.
Bio mi je brat iz Slovenije pre godinu dana i odusevio se njime, kupio je deci jednu lepu zenku sa rodovnikom , platio je 400 evra. Ali su je razmazili isto ko i mi Pepsija, ona je jos gora. U setnji njuska torbe prolaznicima, zivi u stanu, jede sve sto stigne pa cak i papirice od bombona. Ne jede sa stola ali se potrudi, kada niko ne gleda da hranu sa stola srusi pa onda na miru moze da pojede sa zemlje. Izgleda da nismo mi najgori vlasnici pasa. Stvarno su je raspustili totalno, a pametna je. Kada vidi da neko nesto jede, prisunja mu se i jako zalaje kako bi se taj neko uplasio i kako bi mu mozda sendvic ili smoki ispao iz ruku , a to kod dece upali, tako da se lepo najede.