jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@jocikakg
Ko je mršav, a?!

Zavisi koliko ti je star pas, Arizona. Imas li ti sliku svog psa?

. Ovo mi je prvi kucni ljubimac i brinem se za njega da mu se nesto ne desi... Molim vas za neki savet... Unapred hvalaljudi,zamolio bih vas za malu pomoc. Pre 3 dana sam kupio crnog labradora muskog starog 5 nedelja,veterinar kaze da ne treba da mu dajem vakcinu pre 8. nedelje, a ja se brinem da se ne desi nesto....jel to ok da primi prvu vakcinu tek sa 8 nedelja? I stalno kad se igram sa njim,non-stop me gricka i na terasi grize obucu,ja ga malo lupnem ali on opet...Ne znam je li to normalno i ne znam kako i kad da pocnem da ga ucim nekim komandama tipa sedi,lezi,daj sapu... Da li to vec sad treba da ga ucim ili da sacekam jos malo da poraste jer je mozda mali jos za to... Prosto je nemoguce da ga naucim jer kao da me ne cuje,samo trckara,gricka i igra se,a ne obraca puno paznju na ono sto mu kazem... u tripu sam da mi je pas gluv. Ovo mi je prvi kucni ljubimac i brinem se za njega da mu se nesto ne desi... Molim vas za neki savet... Unapred hvala
hvala ti puno,a jel bih mogao da mu dajem ciste granule,bez da ih potopim u vodu da omeksaju? Ne bih jos jer je mali,ali kasnije moze suve da jede,zar ne?
Beni,crne boje je... Jel ti imas psa? Koju rasu?
naravno da si mi pomogla,hvala. Ja sam se mnogo vezao za svog,umro bih kada bi mu se nesto desilo... A pokusao sam da stavim slike,pa nece nesto,verovatno zato sto su mi sve slike vece od dozvoljene velicine...
ljudi,zamolio bih vas za malu pomoc. Pre 3 dana sam kupio crnog labradora muskog starog 5 nedelja,veterinar kaze da ne treba da mu dajem vakcinu pre 8. nedelje, a ja se brinem da se ne desi nesto....jel to ok da primi prvu vakcinu tek sa 8 nedelja? I stalno kad se igram sa njim,non-stop me gricka i na terasi grize obucu,ja ga malo lupnem ali on opet...Ne znam je li to normalno i ne znam kako i kad da pocnem da ga ucim nekim komandama tipa sedi,lezi,daj sapu... Da li to vec sad treba da ga ucim ili da sacekam jos malo da poraste jer je mozda mali jos za to... Prosto je nemoguce da ga naucim jer kao da me ne cuje,samo trckara,gricka i igra se,a ne obraca puno paznju na ono sto mu kazem... u tripu sam da mi je pas gluv. Ovo mi je prvi kucni ljubimac i brinem se za njega da mu se nesto ne desi... Molim vas za neki savet... Unapred hvala