jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
stigla nova drugarica na ovaj pdf...
BEBA
ovo su joj prve dve slicice,bice jos drugi put
BEBA
ovo su joj prve dve slicice,bice jos drugi put

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bice jos slicica,da vidite kako sam cakana.
,ali malo brljavi sa hranom,al kad ogladni sve pojede 
Nek je sa srecom!narode mozete li da mi date savet oko toga da li je bolje da uzmem zenkicu ili muskica labradora.
inace jedna devojka ce mi pokloniti pa nikako da se odlucim, a cula sam da se zenkice lakse dresiraju i da su privrzenije a sad ne znam da li je to tacno? pozdrav svima!
narode mozete li da mi date savet oko toga da li je bolje da uzmem zenkicu ili muskica labradora.
inace jedna devojka ce mi pokloniti pa nikako da se odlucim, a cula sam da se zenkice lakse dresiraju i da su privrzenije a sad ne znam da li je to tacno? pozdrav svima!
Zenke su lakse sto se tice dresure, bar meni, lakse je sa njima i zbog teranja, muzjaci su skloniji da smugnu kad osete zenku u blizini a i tvrdoglaviji su.
Jacobe da li moze zenka biti zdrava ako se ne upari i nema stence nijednom u zivotunarode mozete li da mi date savet oko toga da li je bolje da uzmem zenkicu ili muskica labradora.
Tvrdoglavi su, teze se dresiraju, vise vuku, a ako naidje zenka ti vise ne postojis. I nikad nisi nacisto kad naidje drugi muzjak zato treba paziti. Ali po meni su muzjaci lepsi i ne kajem se zbog izbora. Teska odluka... 
Jacobe da li moze zenka biti zdrava ako se ne upari i nema stence nijednom u zivotu
Nece joj biti nista ako se ne upari, cak je stetnije za telo kuje da se upari i ima stence, trudnoca je veliki sok za kuju i moze ostaviti mnoge posledice i mogu ispasti razne komplikacije u toku trudnoce.
Jedini problem koji sse moze desiti sa kujom posle teranja koja nije uparena jeste lazna trudnoca ali to nije veliki problem.
Kuju ne treba upariti pre druge godine a najbolje je oko trece, tad je najspremnija i fizicki i psihicki
ok, ali to teranje mene vise brine, sta tacno podrazumevate da se malo vise pripazi (znam u sustini na sta se misli) ali da li bi mogla ona da bude u svom boxu tad recimo, pretpostavljam da ne mogu drugi psi da tu udju? i koliko traje teranje?

Zdravo svima
Posto koliko vidim svi ste po malo upuceni u rasu labradora, pa bi voleo da mi neko kaze lici li ovaj moj na nesto, dali ima i L od labradora, osim sto voli da se slika, i da ide u lov da se sepuri, ima dve godine inace je maza jak oposlusan. sto to koliko sam viddeo da nije za njih nista cudno, kako se postavljaju slike ovde moze li neko da mi pomogne.