Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo je moja " Hydra" :D

dzeki-1-1.png

:D jako je slatka.....

opet, bez setnje nista.

Ili setaj psa bar dva puta po sat vremena i pod setnjom ne mislim sedenje na klupi il nemoj ni da ga nabavljas.

Narocito ne energicnog psa kao laba kome nije mesto u boxu ceo dan

znam,nacitao sam se dosta o njima,bar 2 sata cu na dan,sa jednog kraja grada na drugi :) zbog toga ga mi se i svidja,volim setati pse :)samo da on ne seta mene :)

Mojima je "boks" 66m x 6.5m :mrgreen:
Kad bih pravila boksove to bi svakako bilo nešto kao što Luthiena kaže, mislim da je 9 kvadrata puno premalo, pogotovo ako će pas tu boraviti, ako je samo zatvaranje kad ide spavati ili na sat-dva onda ok.
Susjedi imaju čoko laba koji je po cijeli dan u boksu (osim kratke šetnje) a kokošinjac je veći od boksa koji on ima, također u šetnji prolazim kraj jednog predivnog dvorišta, ogromnog, sređenog a kuja goldena u boksu 1.5x2 to nije život ni za jednog psa.....

ja planiram da napravim box,nece ona biti tu dugo,napr ako neko dodje da nam ne skace po nogama.,ili neko plasljiv,ili kad odem negde da ne pravi lom po dvoristu,kao sto me doceka ovako

2sa1p9k.jpg

Poslednja izmena:
Nemoj hidrogen, to je samo za čišćenje.
Ako je zaista upala, to rešavaju antibiotici.
Odvedi je veterinaru, daće joj neke antibiotske kapi.

Da li su uši prljave? Odnosno, da li ima neke naslage (crne, kao neke gromuljice)? Ako ima, možeš da ih ispereš sa tropostotnim hidrogenom, i onda da je tretiraš protiv parazita, ali varijanta da je odvedeš kod veta je najsigurnija.

Nisam puno pomogao...

Ah, kako izgleda pas kada ima upalu uha: Pa, stalno šapom drnda to uho, i (prekopiraću sa jednog mog posta sa drugog foruma): neugodan miris, trljanje glave, bol na dodir, bolno uho spušteno, unutrašnjost promenjene boje. Ukoliko se bilo koja upala ne leči na vreme, ona prodre dublje u srednje ili unutrašnje uho i može doći do poremćaja u ravnoteži psa. I još koješta...

ima u jednom uvetu prljavstine,drugo je cisto.nije se cesala nista specijalno.ne smrdi uvo mislim mirise kao i ona cela.ali malopre kad sam izasla ona je tresla usima casala ih.i sad nista.videcu kako se jos odvija situacija.

Back