Luthiena
Primećen član
- Poruka
- 765
svaka vam cast, odlicno izgleda pu pu pu, cak nije ni puno sed
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bas su slatki
i Alfa i Alto![]()
Upravo smo dobili još jedan poziv za parenje od prelepe ženke iz Petrovaradina, tako da svi jedva čekamo vikend !

Gde mogu da se nadju dnevne vrednosti tj potrebe za vitaminima,mineralima(kalcijum) za pse razlicitog uzrasta?
Ja dajem mojoj labradorki 2x vitamine i 3x kalcijum od trixija pa ne znam da li je to mnogo ili malo,pored ovoga dajem joj jos i Britt premium hranu koja ima isto vitamine i kalcijum pa me interesuju vrednosti dnevnog unosa.Hvala svima.
Na ovim vitaminima sto ja imam marke Trixie ne pise doziranje po kilazi nego od 2 do 8 tableta dnevno ali mene zanima ipak nesto prciznije bas za odredjenu kilazu koliko mg Ca,P,vitamina itd. moze da se daje dnevno.Posto se i u hrani nalaze ali u manjim kolicinama.Ako neko zna odgovor na ovo neka mi napise bio bih mu bas zahvalan.
I jos jedno pitanje
Kako moze da se sazna kalendar odrzavanja izlozbi konkretno za ovu rasu ,labrador retriver i kako ide procedura prijavljivanja i da li na svakoj izlozbi mogu da ucestvuju psi svih dobi (intereuje me jer imam stene od 7 mes),i da li je potrebno da pas bude vakcinisan? ...
Pozdrav Marko.Hvala svima na odgovorima.
o kvalitet slike ce da bude los ali videce se koliko toliko:lol