Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Blek je crni labrador od 5 godina.
O njemu znamo da je bio u policiji i da je menjao nekoliko gazda.
Vrlo je mio, dobrocudan i mazan. I vrlo dobro slusa...
Ako ste razmisljali o labradoru, ovo je prava prilika da ucinite dobro delo!

am5h7d.jpg

Hektor je imao rodjendan,sada je već mator ima čak dve godine :D :gace:
evo malo sličica gde užživa u dvorištu a ima jednu i sa novim drugom kornjačicom,malo je čuudno gleda ali uglavnom se dobro slažu :D

Prilozi

• DSC06323.JPG
    DSC06323.JPG
    81,4 KB · Pregleda: 15
  • DSC06260.jpg
    DSC06260.jpg
    29,7 KB · Pregleda: 16
  • DSC06324.jpg
    DSC06324.jpg
    49 KB · Pregleda: 15
  • DSC06339.jpg
    DSC06339.jpg
    37,7 KB · Pregleda: 19
  • DSC06331.jpg
    DSC06331.jpg
    50,8 KB · Pregleda: 20
Kada smo vec kos kornjacica, setila sam se Foxa i mog hrcka Hrleta. Pre neki dan je Fox otkrio da nije jedini ljubimac, snimio je hrcka. Zatrekla sam ih u situaciji kad Hrle visi u kavezu okacen o resetke, a Fox sedi na podu ispred kaveza, ne mrda a bala mu se razvukla do poda:hahaha::hahaha::hahaha:. Bas mi bilo zao sto nisam imala fotoaparat u tom trenutku.:heart::heart::heart:

Evo moje labradorke Belle .
Potreban mi je savet oko hranjenja ,koja suvu hranu biste mi preporucili,da li i vit i kacijum da joj dajem i sta jos iz domace kuhinje moze? hvala.

Prilozi

• DSCN5222.jpg
    DSCN5222.jpg
    103,8 KB · Pregleda: 17
  • DSCN5205.jpg
    DSCN5205.jpg
    21,2 KB · Pregleda: 16
od vitamina mozes da joj dajes AD kapi.
od domace hrane mozes joj kuvati meso mleveno,na pr. junetinu,juneca ili svinjska srca,slezinu,bubrege,to kuvas bez zacina u to mozes da dodas pirinac,sangarepu sve to lepo sitno iseckas i kad skuvas i ohladis je,da ne bude prevuruce i ne da joj pravo iz frizidere,neka bude na sobnoj temperaturi...
za sjaj dlake joj mozes davadi jaje.
ovde po forumu hvale meradog hranu,koja nije preskupa,hvale jos ecopet, profilum, happy dog.

Poslednja izmena:
Hvala na savetima.Uzeo sam Trixie kompleks vitamina i kalcijum pa joj to dajem 2-3 x dnevno a od hrane trenutno dajem joj Ring pupy i imam pedigree pupy ,pored toga jedan obrok je malo granula sa mlevenim pilecim mesom i pirincem ili hlebom naravno prohladjeno.Kupicu i neko malo jace meso i dzigericu pa cu i od toga da pravim supice.

ja donija hranim sa granualama bono i sjajne su dlaka mu sija i stolica mu braon i tvrda vese nejede travu! Nego ima problem sto mu je dlaka malo iznad repa uvrckana!!! ako neko sna kako da mu to ispravim deluje smesno ostenjen je 9.20.2009. e pa ima da izbacim slike pa nek su stare 2 meseca

Mnogo su slatki... :heart:
Da li se zna cena(samo informativno) ? :pas:

Ako si mislila na Alfove štence zaista ne znam cenu, ali ukoliko si zainteresovana mogu ti dati broj telefona tog momka čiji su pa se dogovorite ! Mislim da su oko 100 evra ! Znam da je sve mužjake prodao (ostao je još jedan koji se oporavlja od neke ranice na vratu) i 4 prelepe devojčice ! Zaista su jako slatke - male krofnice. Momak živi u Beočinu kraj Novog Sada, pa ako se slučajno odlučiš pošalji privatnu poruku.

Ako si mislila na Alfove štence zaista ne znam cenu, ali ukoliko si zainteresovana mogu ti dati broj telefona tog momka čiji su pa se dogovorite ! Mislim da su oko 100 evra ! Znam da je sve mužjake prodao (ostao je još jedan koji se oporavlja od neke ranice na vratu) i 4 prelepe devojčice ! Zaista su jako slatke - male krofnice. Momak živi u Beočinu kraj Novog Sada, pa ako se slučajno odlučiš pošalji privatnu poruku.

Da na njih sam mislila ali mi ne odgovara ni njihova lokacija, a i ja sam htela iskljucivo musko stene. Cena je sasvim pristojna.

Arizona, to nije mana, vec ti talasi su odlika kvalitetne dlake :)
Evo malo i nas :)
U protekle dve nedelje nasi i psi iz naseg odgoja su ostvarili sjajne rezultate na izlozbama, pa evo i malo slika :)

Kan:
P5091733-1.jpg

P5091737-1.jpg

Pira from Astorela
P5091681-1.jpg

P5091726-1.jpg

k-1.jpg

Kan1-1.jpg

Persefona Astorela (Jacob :))
xf5njl-1.jpg

pandoraAstorela1-1.png

P2151097-1.jpg

A moram postaviti i ovog malisana sina naseg Astora (Dendi x Brita) koji mi je presladak :)
3-1-1.jpg

1-1-1.jpg

2-1-2.jpg

Sad sam vas udavila slikama, tako da necu skoro postavljati hehhe

Arizona, to nije mana, vec ti talasi su odlika kvalitetne dlake :)
Evo malo i nas :)
U protekle dve nedelje nasi i psi iz naseg odgoja su ostvarili sjajne rezultate na izlozbama, pa evo i malo slika :)

Kan:
P5091733-1.jpg

P5091737-1.jpg

Pira from Astorela
P5091681-1.jpg

P5091726-1.jpg

k-1.jpg

Kan1-1.jpg

Persefona Astorela (Jacob :))
xf5njl-1.jpg

pandoraAstorela1-1.png

P2151097-1.jpg

A moram postaviti i ovog malisana sina naseg Astora (Dendi x Brita) koji mi je presladak :)
3-1-1.jpg

1-1-1.jpg

2-1-2.jpg

Sad sam vas udavila slikama, tako da necu skoro postavljati hehhe

pa sta da mu dajem da bi mu dlaka bila u redu i da bi mu sijala?????to ima od rodjena!!!!:manikir:

Back