Hvala na odgovorima.Spava malo u korpi malo na podu tj plocicama,valjda joj je vruce???A preko dana obozava da je ispod stola ,moguce zato sto je bila u kucici sa niskim krovom ili se samo jos uvek mnogo plasi,inace kad god cuje neki jaci zvuk ona se trgne.Sto se tice hranjenja tu maksimalno gnjavi pokusao sam da je hranim Pedigree hranom za stence ali mrljavi i vrlo malo jede ali zato kad dam drugoj kerusi koja ima 9 god ova mala dodje kod nje i jede njenu hranu.Pokusao sam da joj dam neku drugu hranu i nju je prihvatila ali opet nije pojela ni 100g.Da li je to za brigu ili da samo sklonim hranu kad vise ne bude htela da jede i da joj ponovo spustim veceras? Ja je hranim 2x dnevno ujutru i uvece,da li je to ok?Sto se tice nagrada kad nesto dobro obavi ostao sam bez ijedne stvari koju mogu da joj dam a pokusao sam sa koskicama,sunkama i ostalim zezalicama ali ona jednostavno nece to da jede a ne znam zasto ,tako da mi je ostalo samo da je pohvalim i potapsem .Vrlo brzo uci povodac joj se bas ne svidja ali zato samostalno vec ide uz nogu,ne piski i kaki u kuci,spava u korpi,vozi se kolima kod suvozacevih nogu,ne grize po kuci i ne pravi gluposti ...Veoma sam zadovoljan kako napredujemo.Hvala jos jednom svima na odgovorima.