Kvalitetna žena

machinae

Domaćin
Poruka
3.292
Pisao sam o nekvalitetnima.
A šta čini kvalitetnu ženu?
Većina muškaraca će opisati karakterne osobine, pod pretpostavkom da je i izgled zadovoljavajuć
i s tim se 100% slažem.
Dok god žena izgleda donekle dobro, sklon sam više položiti na njen karakter, nego na samo lepotu - pogotovo ako bi s njom planirao nešto više od same zabave.

Dakle, šta čini kvalitetnu ženu?
Ljubaznost, dobrota, nežnost, suptilnost, ženstvenost, pouzdanost, vernost, inteligencija, pozitivnost.
Sve ove osobine su poželjne, a neke su i nužne.
To znači da bi joj se čovek mogao potpuno posvetiti i prepustiti joj dušu na čuvanje, bez brige da će jedne noći u baru raširiti noge za tipa koji se slučajno našao na pravom mestu i rekao joj kako ima zanimljive oči.

Ovo nije šala.

Ona koja zna muzu da opegla kosulju.Kojoj je muz uredno podsisan i cist......
Da sam musko morala bi da zadovolji ova 2 kriterijuma kao prvo poglavlje

PS:Molim forumaljke drage da se ne ljute.Ali kad vidim neurednog i neopeglanog muskarca odmah pomislim sa kim zivi.......
Da, neuredan covek je ogledalo lenje zene s kojom zivi.
Ista stvar samo obrnuta, ako ona ima zuljeve.

prepustiti joj dušu na čuvanje,
Ovo nije šala.

е то само јој се препусти и не размишљај ко ован
једина жена у животу која те је икад или још увек ако богу хвала ти је жива воли - је твоја мајка, осталим не веруј ни кад каже да је данас уторак:D

једина жена у животу која те је икад или још увек ако богу хвала ти је жива воли - је твоја мајка, осталим не веруј ни кад каже да је данас уторак:D
xD
Al me nasmeja.. Ali u pravu si.

Magarac ni ne moze da razmislja kao ovan :heart:

xD
Al me nasmeja.. Ali u pravu si.

то ти је сурова истина.
остале те "воле" само из неког рачуна, стално траже нешто заузврат док код мајке тога нема она те воли какав год да си и највећи разбојник и пробисвет....

сад на оно што си мислио кад си отворио тему
е што се тиче тог квалитета о којем причаш, зависи ти највише од својих година, са 25 или 45 не тражиш исте квалитете.

kvalitetnu ženu čini sistem kvaliteta, koji mora da se uvede-postavi i svake godine proverava :lol:

Da je dobar čovek i lepota. Eto, to je kvalitetna žena. Da je radoznala, svestrana i da ume da kuva nije zgoreg.... ( :

Evo me [emoji14]
Nabrojao si manje više sve glavne niti koje je potrebno da budu protkane kroz njeno biće. Pre svega da je svesna sebe, i svojih istinskih vrlina ali i mana.
Sa zadrtim nesvesnim sebe odmah si zakucan na tom nivou na kojem jesi bez izgleda da se išta menja i da taj odnos raste.
Prevedi to meni strancu na neki shvatljiv medjujezicni algoritam...

Back