Kvalitet seksa

Ама баш нема правила. Уме да буде лош са супер рибама, а лудило са просечним, удатим или неудатим. Једна је чак инсистирала у деветом месецу трудноће, али нисам могао да је одбијем. Изгледа да се ту дешава неко лудило са хормонима и осталим. Није ми било пријатно, стално сам мислио да је не повредим, али она је дикрирала. Удата.

Ама баш нема правила. Уме да буде лош са супер рибама, а лудило са просечним, удатим или неудатим. Једна је чак инсистирала у деветом месецу трудноће, али нисам могао да је одбијем. Изгледа да се ту дешава неко лудило са хормонима и осталим. Није ми било пријатно, стално сам мислио да је не повредим, али она је дикрирала. Удата.
Ček,imao si odnos sa udatom trudnom ženom necijom?

Screenshot_20200423_103312.jpg

🤢🤢🤢gde će ti duša....e kakvi ste vi muškarci.....ova tema vec prelazi u bolest koja je ne izlečiva ....
А где је њена болест, ако је болест у питању? Просто сам искоришћен јер јој је нагон био страшно јак. И није први пут да то чујем да су жене у другом стању стварно у другом стању. Добро, вероватно чешће са мужем, али овај је напустио чим је остала у другом стању.

А где је њена болест, ако је болест у питању? Просто сам искоришћен јер јој је нагон био страшно јак. И није први пут да то чујем да су жену у другом стању стварно у другом стању. Добро, вероватно чешће са мужем, али овај је напустио чим је остала у другом стању.
To da je žena u drugom stanju,zaista i jeste tako lično sam na sebi osetila,hormoni telo sve se menja...Ali msm da nije uredu ni sa njene ni sa tvoje strane,ti kao ti si trebao ipak imati neki princip,malo mi je to kao daj da metnem pa makar u bilo šta-koga....

To da je žena u drugom stanju,zaista i jeste tako lično sam na sebi osetila,hormoni telo sve se menja...Ali msm da nije uredu ni sa njene ni sa tvoje strane,ti kao ti si trebao ipak imati neki princip,malo mi je to kao daj da metnem pa makar u bilo šta-koga....
Па да завршимо, није била моја воља. Породила се без икаквих проблема.

Ispovracacu se posle ove teme.

А ја бих рекла да квалитет секса зависи од многих других фактора, понајмање од облика везе ( брак, забављање, са децом, без деце ..)

У браку квалитет не опада нужно, деца нису препрека, јер, знате деца често спавају ноћу, а богами и прекодана. :kafaz:

Што се тиче кресања жене док доји бебу...
Тотално кретенски за мој укус и моје искуство.
Дојити дете није нешто што се ради успут, као што ни секс није успутна радња.

Она (мајка, жена) у једној од те две активности ошљари, у којој, то она зна.

Или је прича производ маште или потребе да се ,,похвали" својом/његовом сексуалношћу.

Свакако је мој савет:
Не хебите жену док доји дете.
Smejem se , ne naravno tebi , slažem se. Ideja glupa do bola.

Back