Kvalitet seksa

за оргазам им не требамо ми
Ma to su priče, klitoralni orgazam je slab, kombinovan sa G orgazmom dobija malo na snazi ali pražnjenje nije potpuno.
Za veliki orgazam im treba muški feromonski okidač.
Sve je to Majka Priroda lepo dizajnirala, ali mnogo žena danas to, dal iz namere ili iz neznanja, zanemaruje, ne vidi, izbegava, ne prihvata.

I pored veštih prstiju, raznoraznih anatomskih pomagala žene su danas znatno frustriranije nego pre 100 godina recimo. Ta frustriranost im se jasno vidi na licima, u hodu, na radnom mestu, u kuhinji svuda.

Evo danas primetićete da su vozači koji nervozno trube ispred semafora i na raskrsnicama, uglavnom žene ?

A nekada je to bila isključivo muška zanimacija .

Sve zavisi od parova. Ako se svodi na ponavljanju iste radnje, kad tad postane monotono. Ako ima mašte tad postane zanimljivo. Ako nema mašte uvek postoji Kama Sutra, samo da ne postane kamo sutra.

nije nešto sad baš što zvuči nemoguće. ja znam par gde je ona insistirala na sexu uveče, a pre podne bila na kiretaži.
that's the spirit:mrgreen:

Pa za ljude kojima j očigledna prepreka te ovo, te ono, te dete, napisala sam taj post da kažem MOŽE, kad hoćeš može

Kad hoće ljudi javiće se, biće zajedno, ako žive zajedno naći će vremena itd.. Dete, beba je argument za one koji nemaju dobar sex

Pa za ljude kojima j očigledna prepreka te ovo, te ono, te dete, napisala sam taj post da kažem MOŽE, kad hoćeš može

Kad hoće ljudi javiće se, biće zajedno, ako žive zajedno naći će vremena itd.. Dete, beba je argument za one koji nemaju dobar sex
Imaju dobar seks a dete potres mozga

Back