- Poruka
- 78.211
шта човек може да смисли и ђаво да му позавидиon nju hebe otpozadi, ona se krece napred nazad od ubadanja i lupa glavicu bebe u celenku dok jede i ulubi joj glavu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
шта човек може да смисли и ђаво да му позавидиon nju hebe otpozadi, ona se krece napred nazad od ubadanja i lupa glavicu bebe u celenku dok jede i ulubi joj glavu![]()
Ma ti mene zahebavaš kojekude?od svakog dana kako si krenuo bices srecan i ako je jednom u 6 meseci![]()
за оргазам им не требамо миMa ti mene zahebavaš kojekude?
Koji 6 meseci, šta pričaš?
Koja žena, koja iskusi veliki orgazam, će čekati 6 meseci da ga doživi ponovo ?
Jedino ona koja leži u gipsu sa polomljenom karlicom.
Ma to su priče, klitoralni orgazam je slab, kombinovan sa G orgazmom dobija malo na snazi ali pražnjenje nije potpuno.за оргазам им не требамо ми
Gde je seks bolji.
U braku ili u vezi?
U drzavi NevadiGde je seks bolji.
U braku ili u vezi?
Zar to nije malo perverzno i bolesno?Šta je smešno? On nju iebe od pozadi u krevetu dok ona doji. Šta je tu čudno? Ovo ko skup nevinašaca
Prepricaj mi mislim da mi je na ignore
Jaooo boze,kakva boleson nju hebe otpozadi, ona se krece napred nazad od ubadanja i lupa glavicu bebe u celenku dok jede i ulubi joj glavu![]()
To ti nije prava drugarica,ti slobodna i željna a ona ti stvara takve zazubicePa ne. Moju drugaricu je muž iebo dok doji od pozadi.. Uvek su nalazili načina.
To ovi sterilni što ne umeju

nije nešto sad baš što zvuči nemoguće. ja znam par gde je ona insistirala na sexu uveče, a pre podne bila na kiretaži.Šta je smešno? On nju iebe od pozadi u krevetu dok ona doji. Šta je tu čudno? Ovo ko skup nevinašaca

Ok, spreda bi bilo tu mačPa ne. Moju drugaricu je muž iebo dok doji od pozadi.. Uvek su nalazili načina.
To ovi sterilni što ne umeju
Пошто овако није лолOk, spreda bi bilo tu mač
Tu sam?а где је @Serafim
Na radnom stoluGde je seks bolji.
U braku ili u vezi?
Ponašaj se, ebote!!on nju hebe otpozadi, ona se krece napred nazad od ubadanja i lupa glavicu bebe u celenku dok jede i ulubi joj glavu![]()
jesteMa to su priče, klitoralni orgazam je slab, kombinovan sa G orgazmom dobija malo na snazi ali pražnjenje nije potpuno.
Za veliki orgazam im treba muški feromonski okidač.
nije nešto sad baš što zvuči nemoguće. ja znam par gde je ona insistirala na sexu uveče, a pre podne bila na kiretaži.
that's the spirit![]()
to je bilo pre ono 15 godina, deca sad velikaTo ti nije prava drugarica,ti slobodna i željna a ona ti stvara takve zazubice![]()
Imaju dobar seks a dete potres mozgaPa za ljude kojima j očigledna prepreka te ovo, te ono, te dete, napisala sam taj post da kažem MOŽE, kad hoćeš može
Kad hoće ljudi javiće se, biće zajedno, ako žive zajedno naći će vremena itd.. Dete, beba je argument za one koji nemaju dobar sex