- Poruka
- 132.705
2 sata baba, 2 sata deda i eto tebi 4 sata seksaмораш имати бабу и деду да их прошетају
два сата за сваки случај чисто да деца не доживе трауму.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2 sata baba, 2 sata deda i eto tebi 4 sata seksaмораш имати бабу и деду да их прошетају
два сата за сваки случај чисто да деца не доживе трауму.
Ne razumem, zašto se ne bi kresali stalno ?Zavidim ljudima koji žive zajedno i stalno se krešu. Ima takvih parova, šta reći do sjajno za njih, to je veliki vetar u leđa, radost i emotivna stabilnost.
ја покушавам да сконтамkako se doji otpozadi?![]()
Pa mislim ja dok sam živela sa nekim i imali stalno se rasturala sam u poslu takođe. Srećan si, smiren, uvek doza tupa ono jes, ovi tvoji po rokovniku, svako vece 21h upisan seks![]()
Pa ima i onih koji se brzo zasite svog partnera.... PrestanuNe razumem, zašto se ne bi kresali stalno ?
а где ће баба два сата док деда шета2 sata baba, 2 sata deda i eto tebi 4 sata seksa![]()
za pocetak nadji telo koje je saglasno sa timNe razumem, zašto se ne bi kresali stalno ?

Šta je smešno? On nju iebe od pozadi u krevetu dok ona doji. Šta je tu čudno? Ovo ko skup nevinašacakako se doji otpozadi?![]()
zavrzlamaја покушавам да сконтам
i onda se pitaju sto im dete postade fijuk..Šta je smešno? On nju iebe od pozadi u krevetu dok ona doji. Šta je tu čudno? Ovo ko skup nevinašaca
кад га Паулина заврне и баци те у размишљанеzavrzlama
sta ljudi radeОна да доји, он да јeбe отпозади!!!
да нас подучишČesto se zapitam što uopšte pišem sadečurlijom na forumu![]()
Nedostatak obuke, definitivno.Pa ima i onih koji se brzo zasite svog partnera.... Prestanu
kako je krenula sa pricama i podojiда нас подучиш

то нека жешћа болештинаОна да доји, он да јeбe отпозади!!!
on nju hebe otpozadi, ona se krece napred nazad od ubadanja i lupa glavicu bebe u celenku dok jede i ulubi joj glavuто нека жешћа болештина

Ne mislim bukvalno, bar dva puta sedmično, ili jednom, za starije parove.za pocetak nadji telo koje je saglasno sa tim![]()
od svakog dana kako si krenuo bices srecan i ako je jednom u 6 meseciNe mislim bukvalno, bar dva puta sedmično, ili jednom, za starije parove.

Ma neeeee, ovo drugo radi prstom. To ti je ono DOK NA RUCI IMAM PRST - NE MORA DA BUDE ČVRST!то нека жешћа болештина
Pa žasuon nju hebe otpozadi, ona se krece napred nazad od ubadanja i lupa glavicu bebe u celenku dok jede i ulubi joj glavu![]()