Kvalitet seksa

to je bilo pre ono 15 godina, deca sad velika
Ali MOŽE se
Ima parova sto imaju tu zajedničku strast ,,jednostavno se digne i sto pre bi da joj ga gurnes,,msm to je super stvarno al retkost je imati partnerku da ti nabije toliku zelju ..
Zato mi moramo sa strane i uvek nova ,kao i zene isti smo k..

А ја бих рекла да квалитет секса зависи од многих других фактора, понајмање од облика везе ( брак, забављање, са децом, без деце ..)

У браку квалитет не опада нужно, деца нису препрека, јер, знате деца често спавају ноћу, а богами и прекодана. :kafaz:

Што се тиче кресања жене док доји бебу...
Тотално кретенски за мој укус и моје искуство.
Дојити дете није нешто што се ради успут, као што ни секс није успутна радња.

Она (мајка, жена) у једној од те две активности ошљари, у којој, то она зна.

Или је прича производ маште или потребе да се ,,похвали" својом/његовом сексуалношћу.

Свакако је мој савет:
Не хебите жену док доји дете.

Додаћу да сам на форуму тек схватила колико жена има потребу да испромовише своју сексуалност.
Иако је то нешто што треба да буде резервисано за њеног мушкарца, он је тај који зна

Pokusao sam nesto da napisem na ovu temu ali sam odustao...nebitan razlog..
I sam sam u nekim mladjim danima seks posmatrao i doživljavao kao i većina muškaraca koji ovde pišu...
Onda sretnes nekog ko promeni sve to za 180⁰ i doživiš dotad ne doživljeno...izgubiš pojam o vremenu...sve se pretvori mirisni zagrljaj koji želiš večno da traje...

Srećom te se brak ne definiše kao veza?
Bolji je tamo gde ga ima?
Tvoje teme, tabe su uvek preteške...
Razmišljam nešto a možda je bolje da ne pišem uopšte ovde komentar :rotf:
Taba toliko mrzi sve da kad nešto zamisli misli svi odma kontaju smisao teme i pitanja :lol: lenja buba… nebitno :mrgreen:

Najbolji je seks izmedju dvoje koje je život spojio tako da bukvalno znaju kako ono drugo diše…

Back