dusicaduca
Početnik
- Poruka
- 8
Koji broj testa za matematiku je izvukao jutros Loncar ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nama su vec dali imam 13.5 oleeeeeeeodem na zalbu izvucem 2-3 boda i na konju sam.......matu necu imati manje od 19, sve sam saaam uradio i sve je tacno osim malo onog sistema
![]()
![]()
Srpski cu imati verovatno 18/19 poena,pogresila sam kod zavisnih recenica,u prvoj ja sam stavila mesna,a jos sam se doumila izmedju mesne i odnosne,i
stavila sam da je ":Marko Kraljevic ukida......nesto...." ep umesto epska pesma...
A mata mi je OK,imacu vise od 15,nisam nista proveravala,ali od 15-19,nisam stigla da uradim sistem jednacina do kraja....
MRZIM TU OBLAST!!!!!!!tkacio:
U mojoj ucionici nisi smeo da se pomeris,stalno nas opominjali...
Ali ove ostale.......Nedovoljni djaci ce imati po 20 poena!
Sve prepisivali!
Setali po ucionici,vadili zbirke i resenja,komisija im diktirala tacne odgovore...
A ja baksuz ubola najstroziju komisiju...I juce i danas!!!
Sve naslovi po novinama kao nije bilo prepisivanja,malo sutra...
Kako vam dali???
Naravno...I ja sam..a svi ostali prepisali u svim ostalim grupama..Kad sam cula samo sam :shock: ..Mislim sace neke budale da nam uzmu mesta,nama pametnima!Al ja bar znam koliko znam,a oni koji su prepisali nece moci da se provlace tako..
I ja sam..a svi ostali prepisali u svim ostalim grupama..Kad sam cula samo sam :shock: ..Mislim sace neke budale da nam uzmu mesta,nama pametnima!Al ja bar znam koliko znam,a oni koji su prepisali nece moci da se provlace tako..
probaj sadahttp://www.upis.mps.sr.gov.yu/download.php ovde moze da se skine resenja ispita ali ja ne mogu da otvorim to sto mi skine?!?!?!?!?!?! o5 mi otvori stranicu downloadda![]()
Jadnaaa... Ona se bash namuchi zhena da sve prodje kako treba..jeste,a jaoj..jemo,nego shta,ko ce ako necemo mi...
Pregledaju profesori gimnazija.pazi, pregledaju profesori osnovnih shkola
nisu to neki magistri ili slichno