Kvalifikacioni ispiti za upis u srednje škole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srpski cu imati verovatno 18/19 poena,pogresila sam kod zavisnih recenica,u prvoj ja sam stavila mesna,a jos sam se doumila izmedju mesne i odnosne,i
stavila sam da je ":Marko Kraljevic ukida......nesto...." ep umesto epska pesma...
A mata mi je OK,imacu vise od 15,nisam nista proveravala,ali od 15-19,nisam stigla da uradim sistem jednacina do kraja....
MRZIM TU OBLAST!!!!!!!:otkacio:
U mojoj ucionici nisi smeo da se pomeris,stalno nas opominjali...
Ali ove ostale.......Nedovoljni djaci ce imati po 20 poena!:roll:
Sve prepisivali!
Setali po ucionici,vadili zbirke i resenja,komisija im diktirala tacne odgovore...:!::!:
A ja baksuz ubola najstroziju komisiju...I juce i danas!!!:thumbdown:
Sve naslovi po novinama kao nije bilo prepisivanja,malo sutra...

Sad gledam reshenja i onaj zadatak gde ima
ZA NADATI SE JE tome i treba da se ispravi podebljano...
Ja sam stavila NADAJMO SE TOME,a u reshenjima pise NADAJMO SE/MOZEMO SE NADATI TOME...
Pa hoce mi priznati???:?:Ja sam ispravila ono sto je bilo podebljano a to se i trazilo...:!::!::!:
Ako nece,ja se zalim istog momenta!!!!

Srpski cu imati verovatno 18/19 poena,pogresila sam kod zavisnih recenica,u prvoj ja sam stavila mesna,a jos sam se doumila izmedju mesne i odnosne,i
stavila sam da je ":Marko Kraljevic ukida......nesto...." ep umesto epska pesma...
A mata mi je OK,imacu vise od 15,nisam nista proveravala,ali od 15-19,nisam stigla da uradim sistem jednacina do kraja....
MRZIM TU OBLAST!!!!!!!:otkacio:
U mojoj ucionici nisi smeo da se pomeris,stalno nas opominjali...
Ali ove ostale.......Nedovoljni djaci ce imati po 20 poena!:roll:
Sve prepisivali!
Setali po ucionici,vadili zbirke i resenja,komisija im diktirala tacne odgovore...:!::!:
A ja baksuz ubola najstroziju komisiju...I juce i danas!!!:thumbdown:
Sve naslovi po novinama kao nije bilo prepisivanja,malo sutra...

I ja sam..a svi ostali prepisali u svim ostalim grupama..Kad sam cula samo sam :shock: ..Mislim sace neke budale da nam uzmu mesta,nama pametnima!Al ja bar znam koliko znam,a oni koji su prepisali nece moci da se provlace tako..

I ja sam..a svi ostali prepisali u svim ostalim grupama..Kad sam cula samo sam :shock: ..Mislim sace neke budale da nam uzmu mesta,nama pametnima!Al ja bar znam koliko znam,a oni koji su prepisali nece moci da se provlace tako..
Naravno...
Imam drugove (btw,nedovoljni iz srpskog na polugodishtu) koji su doshli u skolu,nisu nista uchili za prijemni a izashli sa 20 poena!
I sad se razmishljaju da upishu ekonomsku,a bili su u pocetku za saobracajnu!!!:???::???::???::???::???::???:
Bolje su uradili od mene,a ja takmichar iz srpskog!
Ali ja bar znam da je to moje pravo znanje i zadovoljna sam!:ok:
Njih ce to njihovo "znanje" da docheka u srednjoj.....

Pa naravno,ja sam pokushala da pomognem drugu koji se sedeo iza mene,ali nisam mogla,nisam smela da se pomerim...
A on jadnichak stvarno se trudi,ali mu nesto i ne ide....Normalno je da djaci pokushaju da prepishu,ali ja ne razumem nastavnike koji 'ladno citaju resenja...To je nepostovanje prema nastavnicima koji su spremali ucenike za taj ispit...Mislim da prijemni treba ozbiljnije shvatiti,ili ga ukinuti....Ovaj prijemni uopste nije merilo nekog znanja i rada...(OVAKO IZRAZAVAM LJUTNJU STO JA NISAM NISTA PREPISALA)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back