ixtis
Aktivan član
- Poruka
- 1.224
Javlja mi se ovakav sled događaja:
- Ganu dobijamo,
- Od Švaba gubimo,
- Sa Kengurima igramo nerešeno!
- Ganu dobijamo,
- Od Švaba gubimo,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
качара у шпиц
па да видиш првог стрелца првенства
Josh pre zhreba sam pisao da nam najvishe od jakih reprezentacija odgovaraju Engleska i Italija a sad kad vidimo u kakvim su grupama mozhemo samo da zhalimo shto nismo dobili neku od njihovih grupa, dakle C ili F i vidim da se vetjinom slazhete sa mnom. Shto se tiche nashe grupe, po meni to je najtezha grupa ako ne rachunamo grupu smrti u kojoj je Brazil i grupu A. Nemci su uvek jaki, mi smo posle Portugala i Francuske najjacha reprezentacija koja je doshla iz drugog sheshira, Australija je najjacha od svih autsajdera po grupama (slozhitjete se da je jacha od Hondurasa, obe Koreje, Japana, Alzhira...) a Gana je najjacha africhka ekipa uz Obalu i Kamerun.
Nego shta kazhete ko tje biti shampion na kraju? Hotje li uspeti Shpanija po prvi put da bude prvak, ili ipak neko drugi i ko? Mozhda Srbija?![]()
![]()
па то, шпанија или србија
а највише бих воло да у финалу славимо против словенаца 5:3 (1:2)
idu 23, idu oba![]()
Ljudi sta se lozite,osvojicemo bod u grupi.......Stavicu pare na to i zivi bili pa videli......
7 bodova (X sa ganom)
E crno nam se pise, cim nam ovaj predvidja.![]()
Javlja mi se ovakav sled događaja:
- Ganu dobijamo,
- Od Švaba gubimo,
E, taman da se umesto Gane ubave Irci![]()
Evo po kom sistemu se igra osmina finala:
Znači, mi se ukrštamo sa Englezima. To je duel koji se odavno čeka.
U najboljem slučaju, zapašće nam Janezi.![]()
Australija je ozbiljna ekipa pogledajte samo n jihov vezni red Hari Kjuel, Mark Bresano iz Palerma, Tim Kejhil iz Evertona i Bret Emerton iz Blekburna ne treba zaboraviti ni Viduku kao ni Lukasa Nila iz Evertona, po meni mnogo opasnija od Gane koja ima dosta mlad i neiskusan tim izuzev Esijena i Apije.
Inace sto se tice Nemacke mislim da imamo bolji i talentovaniji tim od njihovog, Nemacka je zaista jedan tim sklopljen od prosecnih igraca i mislim da bi trebalo vise oni od nas da cvikaju nego mi od njih.
Po meni,Antara bi trebao da izvrsi par korekcija u odnosu na kvalifikacije.Mislim da treba da se "odrekne" Milijasa,Petrovica(nije valjda lud,pa da njega vodi u Afriku) i Obradovica,a da umesto njih idu Dragutinovic(uz Lukovica,moze da odigra i beka i stopera,sto je dobro u slucaju nekih povreda,ne daj Boze),Smiljanic i Nemanja Matic.Bas me zanima da li ce biti mesta za Sulejmanija,posto Tosic,Jovanovic i Krasic idu 100%.Najveci problem ce nam biti nedostatak golgetera u napadu,ali mislim da Zigic i Lazovic mogu da izguraju nekako,uz nasa sjajna krila.Imamo lepu priliku da pokazemo da imamo kvalitet i da oni uspesi sa mladom reprezentacijom nisu slucajnost.Naravno,treba imati zdrav optimizam,ne kurciti se i ne pljuvati igrace i Antic posle prvog eventualnog neuspeha
Zanimljive su prognoze na jednom međunarodnom sajtu na kom nas većina ljudi vidi u polufinalu gde gubimo od Brazila.![]()
Zanimljive su prognoze na jednom međunarodnom sajtu na kom nas većina ljudi vidi u polufinalu gde gubimo od Brazila.![]()
Realno, ne razmišljaš
Realno,vajga du.
E, taman da se umesto Gane ubave Irci![]()
Nemoj samo da bude kao sa Dancima onda na evropskom prvenstvu.![]()
Fernando Jero, bivši reprezentativac Španije - Žigić je vaš adut!
- Imate Radomira Antića na mestu selektora, a svi znamo koliko je veliki trener. On, jednostavno, uspeva da na pravi način iskoristi talenat koji imaju srpski fudbaleri, tako da verujem da ćete napraviti zapažen rezultat. Kada je u pitanju ekipa, Vidić je u ovom trenutku bez sumnje jedan od najboljih defanzivaca na planeti. Imate i nekoliko sjajnih igrača na sredini terena, a tu je i Nikola Žigić. Znam da nije standardan u Valensiji, ali njega je zaista teško čuvati i predstavljaće adut Srbije na šampionatu - rekao je Fernando Jero.
Viduka ne igra vise za reprezentaciju.