- Poruka
- 15.396
Šta urade naši fudbaleri kad pobede Argentinu?
Ugase playstation!
Ova ti je dobra.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta urade naši fudbaleri kad pobede Argentinu?
Ugase playstation!
Mislim da ce Francuzi daleko da doguraju. Samo ako promene trenera, bice to druga reprezentacija ( ipak imaju dobre igrace ) igra mora da dodje.
Kakva stoka francuska, ne mogu da verujem da su ovi svedski mamlazi priznali gol. Ovo je strasno, 7ebem im mater jadnu francusku, a pogotovo onom anriju.
Ovi jadnici u FSS verovatno mole boga da opet dobiju Obalu Slonovace u grupi, pa da opet nameste utakmicu, uzmu kes, i naprave narod majmunima.
Postovao sam Anrija ali vise ne!! ***** od coveka!! I sudije koje sude sve losije. Sve je izgleda namesteno u pm.
Ovaj pederas anri je DVAPUT igrao rukom, ove retardirane svedske sudije mogu da se pozdrave sa internacionalnim sudjenjem...i nek im je sa srecom da ih ne sretne neki Irac.
Sramota za FIFU i za fudbal.
Ало бре одакле ти идеја да ће да се поздраве са суђењем. Па ко прави највећа судијска сра.ња Соренсен, Микелсен, онај норвежанин Овербо (тако нешто) - јел се сећа неко шта је урадио Челсију против Барсе, а мислим да сам га скоро видео да води неку битну текму, људи шта је са Вама то су бре људи са задатком, за то се добија награда а не казна!!!
Bolji smo od Rusa definitivno, a bolji su i Slovenci. Tako da na Svetskom prvenstvu sledetje godine uchestvovatje Slovenija i Srbija a NETJE uchestvovati Rusija a ni Hrvatska. Kako ponizhavajutje po Ruse da izgube od male Slovenije i to sve sa Medevedom koji je to posmatrao sa tribina.
Moguci izgled "sesira" za zreb, prognoziran od strane novinara sa sajta www.goal.com Naime, izgleda da se nece gledati samo plasman na rang listi, nego i geografski polozaj, kao i uspeh na prethodna dva svetska prvenstva
![]()
A evo ga i ceo tekst na sajtu, koga zanima
http://www.goal.com/en-gb/news/2578...orld-cup-draw-seeding-pots-the-possible-setup
Portugalci imali bolju igru i to treba priznati. Ipak, ni tu suđenje nije bilo kako treba, pogotovo što je Salihović dobio crveni iz nepoznatih razloga, ali najbitnije da BiH ima mladu i jaku reprezentaciju sa ogromnim potencijalom. Optimizam je tu.
u finalu mi i nasa braca iz Severne Koreje![]()