Kvalifikacije za EP 2012

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako nekog zanima uskoro će početi Hrvati tačnije u 19:00 Hrvatska - Letonija.

Hrvatima treba visoka pobjeda oni priželjkuju 5:0 e onda moraju čekati Šveđane i Holanđane i činimi se Dance i Portugalce koji igraju poslije 20.00 i biće u mnogo lagodnijoj poziciji. Mislim da Hrvati imaju od te 3 šeme ubjedljivo najmanje šanse za direktan plasman sem ako Grci okinu u Gruziji, veće šanse imaju Švedi ali sad nešto mnogo spominju Portugalce i Dance valjda remi vodi i jedne i druge na EP.

Poslednja izmena:
Ako nekog zanima uskoro će početi Hrvati tačnije u 19:00 Hrvatska - Letonija.

Hrvatima treba visoka pobjeda oni priželjkuju 5:0 e onda moraju čekati Šveđane i Holanđane i činimi se Dance i Portugalce koji igraju poslije 20.00 i biće u mnogo lagodnijoj poziciji. Mislim da Hrvati imaju od te 3 šeme ubjedljivo najmanje šanse za direktan plasman sem ako Grci okinu u Gruziji, veće šanse imaju Švedi ali sad nešto mnogo spominju Portugalce i Dance valjda remi vodi i jedne i druge na EP.
Grci gube na poluvremenu 1:0 od Gruzije a Hrvati 0:0 sa Letonijom.

Evo ga ne bi me ni začudilo da ostane 1:1, Grci su majstori rezultata.

Gruzija izvela igrača igra sa 10 jer su izvršili 3 zamjene :D Nisam ni sumnjao u Grke

Hrvatska je 16 minuta bila na EURO 2012

Hm 1:2

Znači iz 1 u 2

Poslednja izmena:
Ha ništa...baraž...yebi ga:roll:...sami smo u.s.rali

Danas angažirano i dobro. Kakve je Rakitić dijelio dijagonale na Srnu:worth:...ali ne za njega nije bilo mjesta u Grčkoj:evil:

Srna me često živcira, ali je lokomotiva ove ekipe što se požrtvovnosti tiče i falio je u Grčkoj. I Olić će biti spreman za baraž što je dobro. Ćorluka i Kranjčar izgledaju ko penzioneri a ne igrači u najboljim godinama i najjačoj ligi:roll:

Moj najveći favorit Lovren uvjerljivo najveće razočarenje:eek:...kakvi kiksevi na svakoj tekmi strašno...ima sve al je glup:dash:

Sastav za baraž:
Pletikosa - Ćorluka, Vida (Lovren), Šimunić, Strinić - Srna, Rakitić, Modrić, Perišić (Kranjčar) - Mandžukić (Olić), Da Silva

Ako ovaj sastav nemre proć Čehe ili Irce ili štajaznam onda u pm...osobno bi volio Turke, možda su najzayebaniji od svih nenositelja ali želim osvetu:evil:

:D Rusi se naj.bali keve Andorcima, 6:0. Bravo braćo Rusi, ponovo svim srcem uz njih na Evropskom

Švedska - Holandija 3:2 uz našu utakmicu i ovu sam dosta pratio, klasična štela, tako to rade pametni narodi. Holanđani povedu 2:1 odmah u sljedećem napadu 2:2, kao onomad protiv Danske kad su štelili na 2:2

Švedi moj duboki naklon :hvala:

Hrvati 2:0 i to su gledao cijelu tekmu, Hrvati sve više liče na našu reprezentaciju, igrači im glume zvijezde, natrpali keš u džepove nacionalni ponos pod noge ... Dobili su samo zahvaljujući tome što ih je ponijela euforija iz svlačionice čuvši rez. iz Gruzije
Letonci 3 - 100% šanse

Poslednja izmena:
Sta reci....UEFA mafija...***** im mater svima od Platinia do sudije, daBogda im se majka ****** sa bijesnim crncima:)

Nama paše...ispali bi od Bosanaca samo tako...ovak nemremo protiv Francuza ko nositelji;)

Ne daj boze da se sretnemo u barazu.... nek izvucemo i taj prokleti Portugal, samo ne Hrvatska... necu vanredno stanje u drzavi mjesec dana zbog huligana i nereda, dosta je bilo vise.

Ja mislim da se gleda UEFA lista. Interesantno ce biti zbog Hrvatske i CG a zanima me i sta ce napraviti Estonija.

Mene CG podsjeća na šiptare sa onom ptičurinom i jarko crvenim dresovima. Nosioci će biti po meni: Portugal, Hrvatska, Česi i Turci a možda i Irci vidjećemo, samo 40% bodova nosi UEFA rang lista ako se ne varam, ima još nekih kriterijuma

Poslednja izmena:
Mene CG podsjeća na šiptare sa onom ptičurinom i jarko crvenim dresovima. Nosioci će biti po meni: Portugal, Hrvatska, Česi i Turci a možda i Irci vidjećemo, samo 40% bodova nosi UEFA rang lista ako se ne varam, ima još nekih kriterijuma

CG je srpska zemlja, koliko i Republika Srpska i Srbija.
Napred braco Crnogorci, nadam se da cemo vas gledati na EP.

Treba da ide dalje onaj ko ume i ko sme, a Srbija to defitivno nije bila.
Zbog toga ne treba omalozavati uspehe drugih, vec im cestitati i pozeleti srecu.

CG je srpska zemlja, koliko i Republika Srpska i Srbija.
Napred braco Crnogorci, nadam se da cemo vas gledati na EP.

Treba da ide dalje onaj ko ume i ko sme, a Srbija to defitivno nije bila.
Zbog toga ne treba omalozavati uspehe drugih, vec im cestitati i pozeleti srecu.

Pljunuti šiptari, mislim po stajlingu

Nemam ja nikakve ljubavi prema crnogorskoj reprezentaciji, navijam tamo isključivo za Ruse

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back