Kvalifikacije za EP 2012

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledao sam vas. Dosta slabo ste igrali dok se Gruzija nije uplasila uopste, nisu igrali klasican bunker.

Meni se Gruzija svidjela. Igrali su daleko bolje nego prvu tekmu doma kad su nas dobili. Organizirani u obrani i dobro otvaranje u poukontru sa 2, 3 precizna pasa. Za nešto više ipak im trebaju bolji igrači.

Gotovo je nemoguće predvidjeti kako će se nastaviti razvijati jedan Lovren, Mandžukić, Kalinić, Iličević, Jelavić, Perišić i upravo u tome leži ključ da li možemo iz prosječnosti ponovo gore. Kranjčaru i Šimuniću trebaju klubovi i tekme, ovako ne ide.

Srna je bez veze već dugo, Pranjić limitiran kao i Vukojević, a Da Silva nikada više neće biti kao prije:sad2:

Ostaju Ćorluka, Rakitić i Modrić kao neke sigurne valute...Olić se vraća vidjet ćemo kako će to ići

Ima tu materijala, ali moraju dečki zagrist u klubovima i letiti ko zvijeri...

Meni se Gruzija svidjela. Igrali su daleko bolje nego prvu tekmu doma kad su nas dobili. Organizirani u obrani i dobro otvaranje u poukontru sa 2, 3 precizna pasa. Za nešto više ipak im trebaju bolji igrači.

Gotovo je nemoguće predvidjeti kako će se nastaviti razvijati jedan Lovren, Mandžukić, Kalinić, Iličević, Jelavić, Perišić i upravo u tome leži ključ da li možemo iz prosječnosti ponovo gore. Kranjčaru i Šimuniću trebaju klubovi i tekme, ovako ne ide.

Srna je bez veze već dugo, Pranjić limitiran kao i Vukojević, a Da Silva nikada više neće biti kao prije:sad2:

Ostaju Ćorluka, Rakitić i Modrić kao neke sigurne valute...Olić se vraća vidjet ćemo kako će to ići

Ima tu materijala, ali moraju dečki zagrist u klubovima i letiti ko zvijeri...

Nasi grizu u klubovima,pa se ja kasnije grizem za saku kad igraju za reprezentaciju..

Stanje u repki Hr uoči nastavka kvalifikacija (Malta, Izrael) je katastrofa.

Napadači izvan forme, pa je pozvan Klasnić nakon 3 g.da spasi stvar, jer je počeo zabijat u Boltonu. Olić taman što je zabio prvi gol poslije duge povrede, ponovo aut 2 mjeseca.
Pola veze ozlijeđeno, Modrić ne zna gdje mu je glava.
Obrana je ionako tanka, a Šimunića, nakon što je danas špotpisao za Dinamo, a ne za Hajduk, čuva murja na pripremama na Braču.:roll:

Stanje u repki Hr uoči nastavka kvalifikacija (Malta, Izrael) je katastrofa.

Napadači izvan forme, pa je pozvan Klasnić nakon 3 g.da spasi stvar, jer je počeo zabijat u Boltonu. Olić taman što je zabio prvi gol poslije duge povrede, ponovo aut 2 mjeseca.
Pola veze ozlijeđeno, Modrić ne zna gdje mu je glava.
Obrana je ionako tanka, a Šimunića, nakon što je danas špotpisao za Dinamo, a ne za Hajduk, čuva murja na pripremama na Braču.:roll:
Modrić je sasvim ok, šta ti briješ?

Super Grci tukli Židove u gostima. Nabijem ih na k....:think:...Sad moramo tuć Grke u Grčkoj....

Нисте их тукли ни у Хрватској, мислим да нећете ни у Грчкој.
Али зато у баражу... :)
Црна Гора, Хрватска, ево изгледа и Босна доби Белорусе па ће и они, а ако Бог да ми добијемо Ирце данас и уз мало среће идемо и ми у бараж.
Ала ће бити занимљиво.

Bjelorusija - BiH 0:2

Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokazala je večeras u Minsku da može pobjeđivati u bitnim utakmicama!

Tabela:
1. Francuska 6 4 1 1 9:2 13
2. Bosna i Hercegovina 7 4 1 2 10:7 13
3. Bjelorusija 8 3 3 2 6:4 12
4. Rumunija 7 3 2 2 10:6 11
5. Albanija 6 2 2 2 4:6 8
6. Luksemburg 8 0 1 7 1:15 1

06.09. u Zenici opet sa Bjelorusijom, pa dolazi nam i Luxemburg i sa tih 6 bodova osigurano je drugo mjesto i baraž.

Poslednja izmena od moderatora:
Odlično smo odigrali prvo poluvrijeme kao protiv Rusa u drugom ponovo pad srećom ovaj put nismo primili gol već dali u jeku njihove ofanzive. Petrović me živcira sa sporom predajom, guši mnogo loptu al valjda će naučiti igrati fudbal, u engleskoj su svi osim laneta proigrali pa se nadam da će i on. Kolarov fantazija nema dalje.

Sve u svemu igra je poprilično dobra, efikasnost užasna a ne mogu se načuditi da mi praktično nemamo napadača. Pantelić OK dao je gol ali daleko je to od kaibra napadača koji je nam potreban a zamjene praktično nema.
Jovanović za razliku od meča u Rusiji sada je počeo da igra u klubu i vidi se da ima sve veće samopouzdanje i bolje to dosta izgleda.
Kod Stankovića je vidljivo da prvenstvo još nije počelo...

Ide nam na ruku ova pobjeda Estonije i vjerovatno će nam u Mariboru igrati i remi .... odlično, bravo orlovi

Da i još nešto da dodam naša reprezentacija se poslije ove pobjede u Irskoj kako zna i umije mora osloboditi tog primitivnog balkaskog mentaliteta odnosno načina razmišljanja, koji pokazuju komšije (prije svega federalci i ovi u CG) i umjesto da umisle kao ovi iz regiona da je sve gotovo i da nema jačeg na svijetu, treba mirne glave uz maksimalni respekt Farskih ostrva to odraditi sa 110% a onda i one dvije preostale i tad smo na pola puta, druga polovina je baraž.

EP je još miljama daleko ali držimo dobar pravac

Poslednja izmena:
Нисте их тукли ни у Хрватској, мислим да нећете ни у Грчкој.
Али зато у баражу... :)
Црна Гора, Хрватска, ево изгледа и Босна доби Белорусе па ће и они, а ако Бог да ми добијемо Ирце данас и уз мало среће идемо и ми у бараж.
Ала ће бити занимљиво.
Zar je tako teško prihvatiti da nismo u istom rangu?

:rotf:
Ajde zumiraj zadnjih 10 godina, pa se javi

baš me zanima hoćete li ove godine u EP ići.

Стварно не капирам ове Хрвате што траже кавгу по српским спортским форумима. Мислим, да им је комплекс у суштини националног идентитета то је општепознато. Али и да су мазохисти то је ново.

Za kraj podsećanje, Hrvatska je u svojoj 20 godina dugoj istoriji osvojila četiri medalje na velikim takmičenjima. Počelo je srebrom na Olimpijskim igrama u Barseloni, zatim su godinu dana kasnije bili bronzani na EP u Nemačkoj, a isti rezultat ponovili su 1994. godine na Svetskom prvenstvu.

Poslednju medalju, takođe bronzanu, uzeli su na Evropskom šampionatu u Atini 1995. godine. Tada su napustili postolje jer nisu hteli da gledaju kako Srbi slave zlato. Da su znali da posle toga više nikada neće biti ni blizu medalje možda bi i ostali.

:rotf:

Tooo! Prvi smo!!!:klap: Trebamo bod iz Grčke za prolaz.

Danas loše prvo, odlično drugo poluvrijeme (najbolje od eura 2008). Modriću je lopta vratila za prethodne kvalifikacije. Tada je protiv Ukrajine, par minuta prije kraja, fino prošao i pogodio stativu. Ispali smo. Sad mu je sa 20 m, kod 0:1, prešla prek noge taman tolko da zavši u suprotnim rašljama. Sjajno je gurnuo Eduarda za drugi gol. Eduardo prvi put nakon 3 g. podsjetio na partije prije loma noge. Pomogao je i onaj luđak Ben Haim crvenim kartonom.:evil:

Lovren me razočarao, vjerujem u njega ali yebe ga situaciona inteligencija strašno. Pohvale Mandžukiću na borbenosti, uzeo je 100 lopti.

Ocjene: Pletikosa -, Ćorluka 5 (Eduardo 7,5), Strinić 5,5, Lovren 5,5, Šimunić 6, Vukojević 5 (Dujmović 6), Modrić 8, Kranjčar 5,5, Srna 6, Mandžukić 6,5, Jelavić 6

Nadam se da će nas ovo podići...:worth:

Poslednja izmena:
Bosna i Hercegovina - Bjelorusija 1 - 0

Fudbalska reprezentacija BiH pobjedom nad Bjelorusijom gotovo je osigurala nastup u baražu, a najvjerovatnije će u direktnom okršaju sa Francuskom odlučivati o putniku na EP.

1. Francuska 17
2. BiH 16
3. Bjelorusija 12
4. Rumunija 12
5. Albanija 8
6. Luksemburg 4

Dolazi nam Luksemburg i onda u Pariz neopterećeni, možda i po pobjedu za prvo mjesto i direktan plasman na Euro.

Gledao sam Hrvate, Izraelci su bili fantastični u prvom poluvremenu, da su nastavili u onom ritmu dobili bi ih na po Maksimira još poništen evro gol Izraelcima?? . Onda u nastavku dobar gol Modrića u 46. ali ne pogađa se ono svaki dan, pa isključenje igrača Izraela i sve pođe po zlu za Izrael. Ali tu će croatia vjerovatno biti No 2, uzeće ih Grci tamo 1:0 standardno...

Ipak :) na mene je najjači utisak ostavila Mila Horvat, ufff davno je nisam vidio u onako razuzdanom izdanju, minjak, sva treperi kao da je vrbopuc boga ti :D

images

Naši su otaljali posao nekako mada je bilo i poprilično dobrih segmenata igre, žao mi što ne prođe Kolarovu ona pred kraj zaslužio je gol. Pribojavao sam se kod 2-1 pa onaj šut Farana ali sve se dobro svrši, Italija uze Slovence tako da nam i bod sa Italijom garantuje da smo Slovence otpisali a pobjeda znači siguran baraž. Malo se uzjebala sad ova Estonija ali s obzirom da imamo utakmicu manje i da oni gostuju Ircima ne brinu me mnogo

Posjeta očajna, navijači skandiraju - Tole lopove, ubij se Tadiću aaaaaaaa :dash: jel se tako bodri državni tim a od njih očekujemo da ginu na terenu a publika se zajebava na tribinama i skandira gluposti kojima tu nije mjesto

Poslednja izmena:
Ja sam bio na JNA i nisam skandirao Tadicu vec Pantelicu! Chovek stvarno treba da se upuca, pravi je sharlatan

Pantelić je očaj ali šta se tu može, izgleda da on mora da igra. Meni se zgadio još na svjetskom a i prije toga kad je više golova odbranio protivnicima nego što je dao, čim je saznao da nije u timu - alkohol u ruke, duvan pa udri brigu na veselje a ovamo kad priča rekao bi patriota 1. vrste, a tek igra 0 bambija

Kad ćemo dobiti pravog napadača, ima li ga na vidiku? teeeeško

Nije mi jasna ni logika Bambija da shutira 6 slobodnjaka za redom pored zivog Kolarova, zatim de je u celoj toj prichi Sulja?!?!.. chovek je na 4 utakmice u Ajaksu dao 3 gola i igraju mi tu nekakvi Pantelici, Fejse, Petrovici... a nema mesta izmeni za Sulejmanija ili Ljajica.. nakaradno totalno. Pizon je definitivno tantus za vodjenje ekipe, totalna nepovezanost nema shta!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back