Kvalifikacije za EP 2012

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste da je standardan u lionu, ali ion u zadnjih 10 godina ima najgoru odbranu...ne svidja mi se taj igrac.... :)
tako i lukovic...dzaba je standardan u zenit kad primaju tri gola od tventea...on od kad on napusti udineze klub procveta...covek veze nema...

Jeste da je standardan u lionu, ali ion u zadnjih 10 godina ima najgoru odbranu...ne svidja mi se taj igrac.... :)
tako i lukovic...dzaba je standardan u zenit kad primaju tri gola od tventea...on od kad on napusti udineze klub procveta...covek veze nema...

Ne možeš uspoređivati klinca od 21 godine, koji je već standardan u klubu, boljem nego što je Luković ikada igrao (a ima 28, 29 godina i male izglede za jači transfer od ovoga).

A slabost obrane Lyona ima najviše veze sa Crisom, stupom te iste obrane zadnjih 10godina, a koji je ove sezone ozlijeđen, nespreman ili izvan forme te glavnim destruktivcem u sredini Toulalanom, koji igra valjda najgoru sezonu karijere.

Ja ni ne tvrdim da je on već sada klasa, ali ako nastavi ovako za 2, 3 godine bit će.

Nakon intervjua koji je poslije poraza od velesile Gruzije dao hrvatski izbornik potvrdile su se moje sumnje:

Nažalost cijele nacije, Slaven Bilić više nije psihički zdrav čovjek.:sad2: Sa rukama u džepovima i sa neurednom bradurinom koja mu nikako ne stoji, čovjek je pričao takve nebuloze da to nije normalno. Takvo stanje paranoje i paralelne istine koju sam on prepoznaje počelo je u rujnu 2008.g. nakon debakla od Engleza na Maksimiru i kulminiralo je danas.

Kukavička, mlitava, nemoćna igra, strah i respekt prema apsolutno svakoj reprezentaciji protiv koje igramo zaštitini je znak ove vrste zadnje 2,5 godine.
Naravno ne pomaže ni činjenica da nemamo igrača koji traže prostor, već samo loptu u noge. Hrpa tehničara bez brzine i moći.

Strinić, Dujmović i Kalinić igrači su na razini hrvatske lige. Njihove očajne partije nisu čudo, ali čudo je da na klupi sjede Pranjić, Vukojević i Jelavić, duplo bolji igrači baš na njihovim pozicijama. A suludo je da gore spomenuti igraju 90 minuta, a ponajbolji igrači Rakitić i Petrić izlaze van:eek:. I konačni ultimativni dokaz Bilićevog mentalnog sloma je igra zadnjih 20 minuta sa dva visoka i robusna napadača i sa ljevakom desno i dešnjakom lijevo kako slučajno centaršut ne bi uletio u 16-erac.:dash::dash::dash:

Ova jadna Gruzija neće ići na ovo EP niti na bilo koje slijedeće, ali ono što me boli je da me potpuno boli k... oćemo li mi ići jer ionako ne možemo ništa odigrati. :sad2:

Kako riba smrdi od glave treba reći da mi održavamo 2 paralelne skupštine, imamo 2predsjednika saveza koji suspendiraju jedan drugog:eek:, Mamića koji yebe mater svima i proziva ih da su mučko đubre šta god to značilo, Sinovčića koji prijeti pištoljima i gradi balkone u Zadru da susjed nemre prozor otvoriti, a i cijela država zatire svaku kreativnost i sposobnost u čovjeku pa nije čudo da je jedan kreativan i sposoban čovjek pukao na čisto. Ko ne bi od one žabokrečine, Srebrića i Markovića:evil: Biliću toplo špreporučam da potraži pomoć stručnjaka prije nego postane prekasno, jer neko mu mora objasniti da uputiti udarac prema suparničkom golu neće izazvati veću tragediju niti njemu niti njegovoj obitelji.

Eto da istresem malo žuči. A i bit će veselo u Parizu sa ovim raspalim trupama...

Evo upravo sam vidio da su Grci golom u zadnjoj minuti, sa igračem manje uzeli 3 boda na Malti i preuzeli prvo mjesto. Još jedan dokaz da sreća prati hrabre, pri čemu ne mislim da su Grci hrabri već da smo mi šu.p.c.i

Poslednja izmena:
Gledao sam Hrvatsku danas i baš sam neprijatno iznenađen.
Meni se čini da Bilić tim igračima nije nikakav autoritet i da je odavno izgubio kompas. Gledao sam najviše zbog Modrića jer se šuška da bi na leto mogao u Mančester, ali prosto je neverovatno koliko je nemotivisan ušao u meč.
Imate imena, nemate igru. A to za tehničare kojima je mrsko da potrče, to me podseti na Jugoslaviju 1998.
I Srbija i Hrvatska imaju slične probleme - Igrači se ne zalažu dovoljno, selektori ne podređuju formaciju i taktike igračima nego obrnuto, rasulo u savezu...

BiH - Rumunija 2:1

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Zenici pobijedila Rumuniju sa 2:1 u četvrtoj utakmici D-grupe kvalifikacija za EP 2012.

Izabranici Safeta Sušića uspjeli su da sustignu zaostatak iz prvog poluvremena i golovima Ibiševića i Džeke nanijeli Rumunima prvi poraz u dosadašnja tri međusobna ogleda.

Rumunija je povela u 29. minuti golom Marice, a na 1:1 poravnao je Ibišević u 63. minuti. Konačnih 2:1 postavio je Džeko u 83. minuti.

(Fena)

BiH - Rumunija 2:1

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Zenici pobijedila Rumuniju sa 2:1 u četvrtoj utakmici D-grupe kvalifikacija za EP 2012.

Izabranici Safeta Sušića uspjeli su da sustignu zaostatak iz prvog poluvremena i golovima Ibiševića i Džeke nanijeli Rumunima prvi poraz u dosadašnja tri međusobna ogleda.

Rumunija je povela u 29. minuti golom Marice, a na 1:1 poravnao je Ibišević u 63. minuti. Konačnih 2:1 postavio je Džeko u 83. minuti.

(Fena)
Prica se da je kupljena utakmica..:think:

Prica se da je kupljena utakmica..:think:
Dušmani obično svašta pričaju, nema govora o takvom scenariju, onaj ko je gledao utakmicu mogao je vidjeti lavovsku borbu i preokret.

Sad preostaje da se vidi odluka Saveza o promjeni statuta, žalosno je da se politika previše uplela u fudbal u BiH i ako se ne odluče za promjenu statuta slijedi suspenzija iz FIFA i UEFA.
Možda je i dobro da se to desi da se grobari fudbala otjeraju iz Saveza (jer ako ne usvoje novi Statut svi iz saveza se tjeraju i zabraniće im se bilo kakav rad u fudbalu), doćiće ljudi koji su sportski motivisani a ne politički.

Izbacice ih iz kvalifikacija, jednostavno savez im je raspad i niko ne planira da popusti. Radije bi sebe da uniste nego da dozvole drugoj strani da ih pobedi.

Valjda imaju rok do 1.4. da riješe to oko izbora predsjednika saveza. Čak i da ih ne izbace iz natjecanja ( a vjerovatno hoće) njihov krajnji doseg u toj kvalifikacijskoj skupini je treće mjesto, i to uz puno muke. Francuzi prvi, Bjelorusi drugi, a za treće mjesto vodit će se ogorčena borba između BiH, Albanije i raspale Rumunjske.

Pa ne znam mislim da su bolji od Belorusije i Rumunije ali ako im se desi da im igraci bojkotuju reprezentaciju zbog saveza e onda moze biti nezgodno za njih.
Danas je N/F Savez BiH odbio da prihvati novi Statut i neminovno slijedi suspenzija Saveza.
Sad je na potezu FIFA i UEFA i njihova odluka, da li če suspendovati reprezentaciju i klubove ili samo Savez. Špeklira se da oni već imaju razrađen plan za novi Savez i da se možda neće ići na suspenziju reprezentacije i klubova.
U svakom slučaju meni lično je drago da se ovo dešava, da se napokon iz saveza otjeraju ljudi koji su politički motivisani i koji sporovode politiku onih koji žele zlo za BiH i njen sport.
Sad svim tim likovima slijedi suspenzija i zabrana bavljenjem svih funkcija u sportu, na čelo Saveza će doći pravi sportaši i oni kojima je sport u prvom interesu.

Sad preostaje da se čuje odluka FIFA i UEFA.

Taman rezultat da nam Bilić ostane :dash::dash::dash:
Nabijem ga na Kalinića, Strinića, Dujmovića i taktiku "ko utrči u šprintu u prazan prostor umrla mu majka"....trebalo mu 2 godine da proba Ćorluku na lijevom beku, a punili nas svi, ajd da je imo muda malog Perišića staviti (lako u prijateljskoj :roll:)....vidjet ćemo još, ali nema tu pravih, brzih igrača da pokrenu stvar:sad2:

Čini se da je Blanc pokrenuo malo ove Francuze, srčani su bili, tukli smo se ko za bodove. Lukavo ubacuje i pokajnike, da narod ne primijeti:D...onaj Ramy u obrani strašan igrač isti Pique, ali je danas i Lovren (i Šimunić) bio svuda:super:

trebamo tražiti zabranu za irske sudce od sada na dalje, u svim sportovima gdje igra hrvatska.
ovaj čobanski krumpirožder ne može suditi ni županijske lige.
imamo sreču šta smo igrali protiv francuske,da je tu bila neka ljeva repka imali bi hr. igrači slomljene noge.:rtfm:

Solidna igra hrvata, igrali su dosta posveceno i lepo su trcali i kombinovali, takodje u ovom periodu Hrvatska je dobila nekoliko mladih i kvalitetnih igraca na koje mogu da racunaju na duzi vremenski period kao sto su recimo : Dejan Lovren, Perisic, Vida i Jelavic.
Ali opet videlo se u protiv Gruzije i sad protiv Francuza da bez Olica i Eduarda u napadu dosta tesko postizu golove tj. ne postizu ih uopste , nego zna li neko zasto ne zove Klasnica ?
Mislim covek igra dosta dobro u Boltonu.

Toliko o tome da moramo da dobijemo sve dop kraja, ali najbitnije je to (sto me ujedno i plasi) da i dalje sami o sebi ovisimo.
Sad protiv Severne Irske i Farskih Ostrva da se uzmu 6 bodova, a posle zadnje 2 utakmice sa Slovenijom u gostima i Italijom kod kuce sta nam Bog da.
Nadam se da ce nam jos 8 bodova (sto je i neka realnost) u naredne 4 utakmice biti dovoljni za baraz

Zasto su zavrsene. Gledao sam juce Slovence ono sto mi igramo pod Pizonom je Barca u odnosu na sta igraju janezi. Sa onakvom igrom nece dobiti ni Farska ostrva u gostima. Veruj mi na reč ide Pižon ni kriv ni duzan u baraz:mrgreen:

Ne radi se o igri vec o poenima......svi se hvatate za Sloveniju a zaboravljate Irsku i Estoniju......mozda nam 8 poena nece biti dovoljna za baraz......a vise od toga da cemo osvojiti sam skeptik

Естонија да оде у бараж? Немој бити смешан, то би било чудо над чудима. То што ми њих нисмо успели да их победимо, не значи да су они велесила. Нама је једини конкурент за бараж Словенија. Иначе, мислим да добијамо оне жабаре у Београду.

Evo da malo vratimo temu, aktualna je ovih dana.

Dakle mi smo jedva tukli Gruziju. Opet slabo i mlitavo, iako su bile 2 stative i 1 prečka, 2, 3 zicera. Susret su riješili dva uvjerljivo najpopljuvanija hrvatska igrača u zadnjih 5 godina, Kalinić i Mandžukić.:mrgreen:

Ukoliko neki igrači znatno ne poprave formu u idućoj sezoni loše nam se piše...

Taman rezultat da nam Bilić ostane :dash::dash::dash:
Nabijem ga na Kalinića, Strinića, Dujmovića i taktiku "ko utrči u šprintu u prazan prostor umrla mu majka"....trebalo mu 2 godine da proba Ćorluku na lijevom beku, a punili nas svi, ajd da je imo muda malog Perišića staviti (lako u prijateljskoj :roll:)....vidjet ćemo još, ali nema tu pravih, brzih igrača da pokrenu stvar:sad2:

Čini se da je Blanc pokrenuo malo ove Francuze, srčani su bili, tukli smo se ko za bodove. Lukavo ubacuje i pokajnike, da narod ne primijeti:D...onaj Ramy u obrani strašan igrač isti Pique, ali je danas i Lovren (i Šimunić) bio svuda:super:
što se mene tiče neka bilić ode u Zvezdu di mu je i mjesto.Nama treba kvalitetan izbornik.

Blanc pokrenuo Francusku? Malo morgen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back