Nakon intervjua koji je poslije poraza od velesile Gruzije dao hrvatski izbornik potvrdile su se moje sumnje:
Nažalost cijele nacije, Slaven Bilić više nije psihički zdrav čovjek.

Sa rukama u džepovima i sa neurednom bradurinom koja mu nikako ne stoji, čovjek je pričao takve nebuloze da to nije normalno. Takvo stanje paranoje i paralelne istine koju sam on prepoznaje počelo je u rujnu 2008.g. nakon debakla od Engleza na Maksimiru i kulminiralo je danas.
Kukavička, mlitava, nemoćna igra, strah i respekt prema apsolutno svakoj reprezentaciji protiv koje igramo zaštitini je znak ove vrste zadnje 2,5 godine.
Naravno ne pomaže ni činjenica da nemamo igrača koji traže prostor, već samo loptu u noge. Hrpa tehničara bez brzine i moći.
Strinić, Dujmović i Kalinić igrači su na razini hrvatske lige. Njihove očajne partije nisu čudo, ali čudo je da na klupi sjede Pranjić, Vukojević i Jelavić, duplo bolji igrači baš na njihovim pozicijama. A suludo je da gore spomenuti igraju 90 minuta, a ponajbolji igrači Rakitić i Petrić izlaze van

. I konačni ultimativni dokaz Bilićevog mentalnog sloma je igra zadnjih 20 minuta sa dva visoka i robusna napadača i sa ljevakom desno i dešnjakom lijevo kako slučajno centaršut ne bi uletio u 16-erac.

Ova jadna Gruzija neće ići na ovo EP niti na bilo koje slijedeće, ali ono što me boli je da me potpuno boli k... oćemo li mi ići jer ionako ne možemo ništa odigrati.
Kako riba smrdi od glave treba reći da mi održavamo 2 paralelne skupštine, imamo 2predsjednika saveza koji suspendiraju jedan drugog

, Mamića koji yebe mater svima i proziva ih da su mučko đubre šta god to značilo, Sinovčića koji prijeti pištoljima i gradi balkone u Zadru da susjed nemre prozor otvoriti, a i cijela država zatire svaku kreativnost i sposobnost u čovjeku pa nije čudo da je jedan kreativan i sposoban čovjek pukao na čisto. Ko ne bi od one žabokrečine, Srebrića i Markovića

Biliću toplo špreporučam da potraži pomoć stručnjaka prije nego postane prekasno, jer neko mu mora objasniti da uputiti udarac prema suparničkom golu neće izazvati veću tragediju niti njemu niti njegovoj obitelji.
Eto da istresem malo žuči. A i bit će veselo u Parizu sa ovim raspalim trupama...
Evo upravo sam vidio da su Grci golom u zadnjoj minuti, sa igračem manje uzeli 3 boda na Malti i preuzeli prvo mjesto. Još jedan dokaz da sreća prati hrabre, pri čemu ne mislim da su Grci hrabri već da smo mi šu.p.c.i