Kutak za trudnice

Tako je i ovde :aha: moj dragi muž insistira da prisustvuje porođaju, pa pitam informativno :lol: kako je muž podnosio sve, tvoje bolove, itd.?
Što se lepljivog tiče tu pomaže ili bebino ulje, ili benzin za skidanje tih fleka ili npr. čak meni je pomogao aceton :aha: isprobaj nešto :ok:

Tako je i ovde :aha: moj dragi muž insistira da prisustvuje porođaju, pa pitam informativno :lol: kako je muž podnosio sve, tvoje bolove, itd.?
Što se lepljivog tiče tu pomaže ili bebino ulje, ili benzin za skidanje tih fleka ili npr. čak meni je pomogao aceton :aha: isprobaj nešto :ok:

Pa jel mi rano da probam aceton na to, meni su savove u petak izvadili I pustili me kuci?

- - - - - - - - - -

Muz je bio u fazonu, ovo ce da potraje, da odem ja da odspavam, pa cu da se vratim. Reko samo ti idi pa ces sex u zivotu jos samo na filmu gledati. Msm da je sestra pala. Al zato ja nekako odspavah malo na onom krevetu, kako sam uspela ne znam. Cak sam pocela bila da sanjam.

Pa jel mi rano da probam aceton na to, meni su savove u petak izvadili I pustili me kuci?

- - - - - - - - - -

Muz je bio u fazonu, ovo ce da potraje, da odem ja da odspavam, pa cu da se vratim. Reko samo ti idi pa ces sex u zivotu jos samo na filmu gledati. Msm da je sestra pala. Al zato ja nekako odspavah malo na onom krevetu, kako sam uspela ne znam. Cak sam pocela bila da sanjam.

Hahaha e lepo si mu rekla :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
A to da si uspela da spavaš nije ništa neobično, dešava se mnogim ženama :aha:

Pazi nije rano, ja sam moje tragove flastera skidala acetonom još dok su mi šavovi bili unutra :mrgreen:
Samo baš baš moraš da paziš da ti ne ode u ranu, inače ćeš vatru siktati, veruj mi... been there, done that :lol:
Ja sam na kraju lepo na one štapiće za uši stavljala aceton i tako polako skidala :aha:

Super je kad ti je tu neko. Ja sam uzela epidural pa ni on ni ja nista nismo osetili, sedeli igrali karte slusali muziku zezali se 4 sata....Svima bih preporucila :)

Super je kad ti je tu neko. Ja sam uzela epidural pa ni on ni ja nista nismo osetili, sedeli igrali karte slusali muziku zezali se 4 sata....Svima bih preporucila :)

Tako bih i ja volela da prođe :aha:
Inače evo bebe i mene :zaljubljena: sad smo u 26toj nedelji :D
j64zye.jpg

Hvala Vexy :D
Malo glupo pitanje... od 27 nedelje se ulazi u 7. mesec, jel tako? :think:
A jel to znači punih 26 nedelja, pa kad je 26+1 si već 7. mesec ili mora da bude punih 27 nedelja, znači kad si 27+0?!
Ako me iko razume :lol:
Podebljano.
Zapravo s punih 26 nedelja je 182 dana tako da si matematički i pre kraja 26. nedelje u 7. mesecu.
U pravosuđu, medicini... mesec se uvek računa 30 dana, svejedno jel avgust(31 dan), ili februar(28/29 dana).

Podebljano.
Zapravo s punih 26 nedelja je 182 dana tako da si matematički i pre kraja 26. nedelje u 7. mesecu.
U pravosuđu, medicini... mesec se uvek računa 30 dana, svejedno jel avgust(31 dan), ili februar(28/29 dana).

mjesec trudnoce je 28dana tj 4 nedelje..

- - - - - - - - - -

Prvo tromjesečje
1. mjesec = tjedni 1, 2, 3, 4
2. mjesec = tjedni 5, 6, 7, 8,
3. mjesec = tjedni 9,10,11,12,

Drugo tromjesečje
4. mjesec = tjedni 13, 14, 15, 16, 17
5. mjesec = tjedni 18, 19, 20, 21, 22
6. mjesec = tjedni 23, 24, 25, 26, 27

Treće tromjesečje
7. mjesec = tjedni 28, 29, 30, 31
8. mjesec = tjedni 32, 33, 34, 35
9. mjesec = tjedni 36, 37, 38, 39, + 40

Ok, znači danas sam 25+4, 26ta nedelja.
Doktor kaže da za 10 dana ulazim u 3. trimestar i 7. mesec :aha:

Inače kod nas sve ok, Marija uživa bacaka se, sisa prste i gura mi sve organe na gore, tako da mi stomak ide u širinu, a ne dubinu. Imam često bolove unutra jer se ona sad već jače gurka a kod mene puno rana sve, ali ćutim i trpim.
Rad srca dobar, veličina ok, ja sam se do sad ukupno ugojila 8.5kg - što me i ne čudi da je sad odjednom skočilo jer zbog nemanja para jedem gluposti umesto zdravih stvari, ali šta je tu je - još uvek nije strašno.

a hebiga damo, nek je zdrava. radjale zene I u ratu na suvom hlebu, nije prijatno, al sta ces. sta meni vredi sto sam imala da jedem sta hocu, kad od nerviranja nisam mogla da zinem. zato mi I nije dete vece, kako da bude vece, ja sa 75 kg zavrsila trudnocu.

a hebiga damo, nek je zdrava. radjale zene I u ratu na suvom hlebu, nije prijatno, al sta ces. sta meni vredi sto sam imala da jedem sta hocu, kad od nerviranja nisam mogla da zinem. zato mi I nije dete vece, kako da bude vece, ja sa 75 kg zavrsila trudnocu.

Eh pa mi smo tupave. Treba deca da nam budu na prvom mestu i da radimo sve da im pružimo najbolje i dok su u stomaku... ali šta je tu je...

Meni danas grozno, znači baš me boli stomak... Bem ti ove pripremne kontrakcije!

Damo, jel te boli stomak ili grudi?...idi kod dr za svaki slučaj,..idi još danas.

Grudi ne. Danas nema kolostruma.
Ali stomak i dalje zeza. Kao i juče sam danas opet imala one grčeve i kad popuste ostane tup pritisak. A lekar sad ne radi, jedino da idem u bolnicu a sve računam da su ovo ili Braxton Hicks kontrakcije ili me mala tako lupa neprijatno...

Back