- Poruka
- 20.599
Hvala zene.
E vidi našla sam ovo, možda ti i to malo pomogne da se pripremiš

http://www.popsugar.com/moms/C-Section-Recovery-3241444?stream_view=1#opening-slide
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala zene.

Ja moje necu smeti da uzmem u ruke...
- - - - - - - - - -
A kamoli da mlatim njom ovako levo-desno, gore-dole.
polako i bez straha, jer strah tu nema sta da trazi, to malo bice zavisi samo od tebe 
Ja moje necu smeti da uzmem u ruke...
- - - - - - - - - -
A kamoli da mlatim njom ovako levo-desno, gore-dole.
Kako neces smeti da je uzmes u ruke? KO ce ako neces ti? Neces valjda da dozvolis da ti drugi kupaju i presvlace tvoje dete? Ne zezaj se nego shvati da niko nece bolje od
tebe to uraditi, samo si ti njena mama i niko visepolako i bez straha, jer strah tu nema sta da trazi, to malo bice zavisi samo od tebe
![]()
Ma nisam mislila bukvalno bre
Koliko cesto ste kontrolisale ast, alt I bilirubin u trudnoci? I krv uopste?
- - - - - - - - - -
Ne mogu da procitam ovaj papir, postom mi poslao da idem da dajem krv... Ne znam sto. Bez objasnjenja. Sad sedim kuci I nerviram se. Msm da imam najgoreg lekara na svetu.
- - - - - - - - - -
I neki NFS da proverim, koliko izguglah, to su krvna zrnca. Ako nisu u stanju normalno da pisu, sto ne kucaju lepo na racunaru...

Ma nisam mislila bukvalno bre
Koliko cesto ste kontrolisale ast, alt I bilirubin u trudnoci? I krv uopste?
- - - - - - - - - -
Ne mogu da procitam ovaj papir, postom mi poslao da idem da dajem krv... Ne znam sto. Bez objasnjenja. Sad sedim kuci I nerviram se. Msm da imam najgoreg lekara na svetu.
- - - - - - - - - -
I neki NFS da proverim, koliko izguglah, to su krvna zrnca. Ako nisu u stanju normalno da pisu, sto ne kucaju lepo na racunaru...
Meni sad već na mesec dana Na svakih mesec, dva, tri... u suštini što je beba veća to češće pregledaju krvnu slikuMeni sad već na mesec dana
I ne brini oni tamo u laboratoriji znaju da dešifruju šta treba da uradiš, samo predaš papir![]()
Znaci, ako svi skoce sa mosta, I ja da podjem za njima.A sto me sad posla, morala sam I kod anesteziologa da zakazem susret? On samo kaze da to tako treba, I to mu je to, a sto tako treba, nista, samo, svi to radeZnaci, ako svi skoce sa mosta, I ja da podjem za njima.

Kod anesteziologa je logično ako si izrazila želju za carskim rezom. To je sve deo toga. Mora da popriča sa tobom, da zna šta sme i ne sme ako treba da dobiješ epidural ili spinalnu anesteziju![]()
Тако је, повикаше сељаци и скочише с вилама у бунар!A sto me sad posla, morala sam I kod anesteziologa da zakazem susret? On samo kaze da to tako treba, I to mu je to, a sto tako treba, nista, samo, svi to radeZnaci, ako svi skoce sa mosta, I ja da podjem za njima.

Nisam mu pominjala to uopste. Sam mi je to rekao.

brinem 

Svim koleginicama u novoj zelim zdravu, lepu I pametnu decu I sto laksi porodjaj. Ljubim vas sve.Svim koleginicama u novoj zelim zdravu, lepu I pametnu decu I sto laksi porodjaj. Ljubim vas sve.

Ja prva, mislim. Hvata me neka frka. Od svega. Sanjam gluposti (bolje da ne prepricavam). Cudim se kako mi pupak nije iskocio (mislila sam da se to svima desi). I tako, nalazim se u nekom stanju nemira I bespokojstva konstantno.

to je izgleda naša podsvest koja se bori sa svim što smo umislile itd. 
E sad mi se čini da će iskočiti... već je nešto krenuo ka spolja 
Brinem se oko toga dal će prirodno ili carski ili kako god... tolko je sve komplikovano kod mene, a lekari će sve odlučiti bukvalno u zadnjem trenu tj. kad uđem u 36tu nedelju... a do tad da se pazim... lako je njima to da kažu 

Videla sam da I tebi nije veliki stomak. Nije ni meni. Ni ja nemam puno, 74 kg, beba je na poslednjem UZ imala 2 kg 5 nedelja pred porodjaj, kazu mala je, isprepadana sam sva I pod stresom. Onda citam na netu pa vidim da u 8. mesecu pise da kilaza I jeste oko 2 kg. Pa mi nista ne bude jasno tek. Bojim se da ne zaglavi u inkubatoru.![]()
ja sam rođena kao najmanja beba bolnice 2.100kg i 38cm pa vidi me danas kolka sam 
Sad je vreme kada se sve razvilo i samo dobijaju na kilaži i veličini 

Hvala Damo, utesi me malo![]()